TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Cazador45
Gelde bu motoru düşük devirlerde kullan valla ben tepesine çıktımmı 8000 devirden aşşağı vites değiştirmiyorum 100 110 dan aşşağı düşmüyorum yol müsahit olduğu müddetce cbf yada ybr gibi fıs fıs kullanımda zevk vermiyor gibi geliyor bana

güç işte dürtüyor adamı :?

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar, zincir,her 500 km.de bir yağlanır,her 1000 km.de bir gazyağı ile temizlenir ve yağlanır.bilgilerinize.

süvari kardeşim merhaba ben bi cbf çiyim dinliyorum kardeşim:)arkadaşlar motorlarınız güzel güle güle kullanın,commuter sınıfını sürekli takip ediyorum.bu arada 17 kuruş yakan arkadaş gerçekten çok yakıyor.ama tabi rodaj olması ve kullanım karakteride buna en büyük etken.iyi forumlar kalın sağlıcakla

Selam arkadaşlar bugün yine rahat durmadık 6 motor şöyle bir turlayalım dedik epey zevkliydi tabi bu makinelerin yanında bizim apacheler zayıf kalıyorlar ama idare etti arkadaşlar ATV 300 cc mavi olan HYOSUNG 650 cc YAMAHA DRAG STAR 650 cc güzel bir geziydi
di-FDNK.jpg

di-2WWV.jpg

di-ZP7A.jpg

160 km ' lık kazasız belasız bır bır gezıden sonra sag aynamı sakarlıgım nedenıyle(demiri ni ) kırdım (apt. nın kapısına carptım ıcerı sokarken ) en uygun fıyata nerden bulabılırım ? fikri olan varmı ya da kaynak yaptırsam sızce saglam olur mu?

Arkadaşlar Allah ın izniyle 2012 siyah apaçhime 2 gün önce kavuştum.Yalnız Bir sorum olacak.Ankara da Ulusan motorda Serviste çalışan yaşar usta var.(Aynı zamanda Kavasaki servisinin ustası) bana dedi ki her 250 km de bir zinciri yağlayacaksın.acaba herkes bunu böyle uyguluyormu merak ettim açıkcası????

Hayirli olsun tekeriniz duz bassin zinciri bende 250 km yada her yikamamda temizlerim yaglarim

Şu an 6000 küsur

Bujiyi sokup kontrol edin bence rengi nasil diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

160 km ' lık kazasız belasız bır bır gezıden sonra sag aynamı sakarlıgım nedenıyle(demiri ni ) kırdım (apt. nın kapısına carptım ıcerı sokarken ) en uygun fıyata nerden bulabılırım ? fikri olan varmı ya da kaynak yaptırsam sızce saglam olur mu?

Gecmis olsun internette gormustum daha onceden kaynak icinde argon kaynagi olursa cok saglam olur oksijende yine kesme yapacaktir

slm arkadaşlar şu yakıt konusunda bende yorum yapayım dedim :)
07 04 2012 cumartesi adana mersin gidip geldim iki kişi olarak adanadan depomu fulledim tabi nereye kadar geldigine baktım benzinin hızım da 80 90 arasıydı bi kaç defa 100 yaptım ama zorlamadım pekte çünkü motorum daha 600 km de.
dönüşte tekrar aynı petrole ugrayıp aynı yere kadar depomu fulledım ve sonuc :
185 km yapmısım ve 22 tl lık benzin aldım tekrardan da şimdi hesaplarınızı tekrardan yapın yakıt nasıl bana göre fevkeladenin fevkinde bir yakıt
yagınıda kontrol etmiştim cbf li kardeşler kızmasın ama yag aynı yerdeydi göstergede :)

Arkadaşlar depo doldurup bitene kadar yani kırmızı ışık yanana kadar test yaptıysanız kaç km yaptınız bir depoyla yapan varsa yazablirmi saolun şimdiden

85 TL BENZİNLE YEDEK DEPO HARİÇ 490 KM YAPTIM.. SERWİSTEKİ ARKADAŞLAR RODAJDA OLDUĞUNDAN BU KADAR YAKMIŞSIN DEDİLER..

soner01
senin yakıt normal 11,8 krş yapıyo motor kendine gelsin biraz daha düşebilir
yağına o kadar takılmayın ben 3000 km kadar kullanıyorum yağda sıkıntı yok, eksilme yok kararma yok, eskisin araçlar bakarız ozaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

20 tl ile 160 km yapıyorum
benimkiside aynı senin sonuş gibi hemen hemen, karışık kullanım

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Dünki Güzel Konya Apa barajı - Ak yokuş - Meram bağları Gezimizden sonra motorum 950 kmyi gördü .. 140 km gibi bi yol yaptık .. yakıt konusundan Hala müzdaribim fazla yakıyor ama bekliyoruz .. :) fakat uzun yolda banamsın demiyor üstelik baraj yolunda Sular yolu kapatmıştı taşlık ve engebeli bi yola sürdüm motoru bildiğin kross havasında :D acayip zevkli oluyormuş yeni anladım .. :) bi kaç resim paylaşayım her zaman ki gibi ..

Gezi Öncesi Hazır ve Nazır halde ..

47vbs.jpg

47vcd.jpg

47vdd.jpg

Baraja gelip oltaları açıyorz (hiçbişey tutamadık orası ayrı :) )

47vf8.jpg

47vg7.jpg

47vh9.jpg

47vl6.jpg

Akyokuştan Konya manzarası .. Buranın rampalı yolu motor için hiç sorun olmadı .. :)

47vly.jpg

47v9t.jpg

Gezi sonrası 11.30 civarı Yorgun Savaşcı .. :)

47v7j.jpg

850 km oldu benım motorda aynı sizin gibi 17 18 kuruş civarı yakıyor çok çok fazla .. benzın yetişmiyor :D inşallah düşer deyip bağrımıza taş basıp beklıyoruz :D ama velet insanı zorluyo gezmek için gözüm görmüyo pek ne yalan söyliyim benzini fln .. :) Allah güç versin çalışıp kazanalımda benzın olsun tek derdimiz .. :)

85 TL BENZİNLE YEDEK DEPO HARİÇ 490 KM YAPTIM.. SERWİSTEKİ ARKADAŞLAR RODAJDA OLDUĞUNDAN BU KADAR YAKMIŞSIN DEDİLER..

Arkadaşlar ben motoru aldığımda benzin 4,22 TL falandı. Rodajda olmasına rağmen o zaman 10 krş yakıyordu. 6000 km ye yaklaştı motor benzin 4.70 oldu şimdi hesaplıyorum. 11-12 krş yakıyor. Ki bu rakam şehir içi, 10 km gitmeden kontak kapattığım oluyor sürekli dur kalk yaptığım halde. Genelde kısa mesafe işlerime kullanıyorum.
Ben ne kadar zorlasam da 13 krş'u geçmeyeceğine eminim. Eğer 17-18 krş yakıyorsa motorunuz bir sorun var demektir. Bir bilene göstermenizi tavsiye edebilirim.

soner01
yağına o kadar takılmayın ben 3000 km kadar kullanıyorum yağda sıkıntı yok, eksilme yok kararma yok, eskisin araçlar bakarız ozaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

kartalizma07 yakıtından hiç şikayet etmem çünkü hem ekonomik hemde motor altında hissettiriyo kendini ne yalan söleyim çok memnunum motosikletimden :)

Motosikleti
Sym Nht200
soner01

aynen karışık benimde 70 - 80 - 90 - 100 arası şehir içi kullanımı

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Karburator ayarı yaptık arkadasla .hava ayarsız. Dedı çok yakarmıs devirde düzeldi daha seri çalışıyor. Yakıtı tekrar olcucem

eyy güzel kardeşlerim benzin ölçümü 100 km/litre formatında yapılmalı. fiyat olarak net sonuçlar çımkayabilir. vede anlaşılması güçtür. ki benzin ayda bir fiyat değiştiriyor. 2 yıl önce 100 kmde 3 litre yakıpkmde 8 kuruş şimdi 3 litre yakıp kmde 15 kuruş yakması durumu var. bence litre olarak uzun vaadeli net hesaplar yapmak daha mümkündür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar