Sabri iyi bilir,
2. Köprü Anadolu'dan Avrupa'ya geçtikten sonra sağdan ikinci sapak Maslak / Levent sapağı. Hafif bir yokuş yukarı.
Heh işte yağmurlu bir havada o yolda şerit değiştirin bakalım. Ortadan en sağa ya da en sağdan orta şeride...
IRC öyle bir göt atıyor öyle bir yalpalıyor ki o beyaz şerit çizgileri, asvalt yaması üzerinde. Ben her gün işe giderken hatim indiriyorum. Bu sebeple manevi yanınızı da kuvvetlendiren bir lastiktir ıslakta IRC.
Kuruda ise bambaşka. Bastın mı duruyor. Aşınmak nedir bilmiyor bir de şerrefsiz.
Ha bir de 34 RJK 23 kaza yapmış. Buralarda mı sahibi arkadaş?
bilgi veya akıl verecek kimse yokmu bana ?
xenon açıken yüksek devirde kullanımda bile aküyü boşaltan ve dijital ekranı kapatıp açan bir sistem nasıl düzeltilir? akü fabrika çıkış 9 ampermiş zaten ve orjinal konjektör yeterli diyorlar. sorun xenonda diyorlar çözümü nasıl yapabilirim. Birisinden bir bilgi istiyorum teşekkürler,
xenon açıken yüksek devirde kullanımda bile aküyü boşaltan ve dijital ekranı kapatıp açan bir sistem nasıl düzeltilir? akü fabrika çıkış 9 ampermiş zaten ve orjinal konjektör yeterli diyorlar. sorun xenonda diyorlar çözümü nasıl yapabilirim. Birisinden bir bilgi istiyorum teşekkürler,
birkaç sayfa önce anlatmıştım durumu statör lehimlerini değiştirip bütün akımın aküye gitmesini sağlamak şart bunun içinde farklı bir konjektör gerekli yoksa başka şekilde yapılmaz
sanırım genel sorun evet bu aküye enerji iyi sağlanamıyor. nereyi önerirsiniz ? ve konjektör her marka veya model olabilirmi ? konjektörlerde kendi aralarında sonucta değişiyo marka model güç v.s? xenondan vazgeçmek de istemiyorum :/
Çözümü nasıl olur bilmiyorum ama bir kaç sayfa geriye doğru tararsan bi kaç gün önce konuşulmuştu bu konu. Orj konjektör yetersiz diye aklımda kalmış. Apache'ye xenon basit iş değil. Ama Hindistan forumlarına bakıyorum bazen. Orada mercekli Xenon kullanan ve hatta park lambaları dahil yanyana üçlü angel eye yapanlar var eski kasaya.
Araştırmak lazım. Benim hiç merakım olmadı.
Bugün serviste gördüm de toplamışlar motoru. Oldukça fazla masraf olduğuna göre ciddi sayılabilecek bir kaza olmalı.
titan konjektörü takın diyorlar sağdan soldan ama ne anlarız titandan. sahibinden bakayım diyorum yıgınla var konektör ama hepsi olmaz sanırım yani. uyku tutmuyo adamı ya bildigin tadı damagımda kaldı ya ilk gün süperdi ama artık farı açmaya korkuyorum dolayısıyla gece sürüşü yapmıyorum![]()
irc almam, cünkü şuan ki yeni kasanın üzerindeki lastikten pek farkı yok.
alacak olsam michelin pilot sporty road filan alırım. en azından aradaki farkı kapatır alırım.
yada almam. =)
uyguna bu arada egzoz siparişi verdim tiger yarın elimde olacak..
adamın söylediğine göre bnm ağır olmamdan kaynaklanıyor o amortisörlerin yamulması122 kilo motor nabsın
aslında yaptıgım kaza büyük degil ama acemi oldugum için düşüş şeklimde tuhaf oldu
motora göt attırdım
ben dua ettim şaseye felan bişi yok onun haricinde ön takım komple değişse nolck ki eskisinden iyi oldu motor 15.000 deydi zaten yenilenmiş oldu
O değilde motorun önde çok titreşim vardı gerçi genelinde vardı ama bnm kinde sanki bi nevi fazlaydı ön takım yapılınca o ses de bayagı azaldı
![]()
Gecmis olsun kardes, titresim azaldi mi peki? Bende baya titriyorum cunku. Motor yagi degiscem sirf bunun icin. On takimdan sonra biraz duzeldiysen bende benim amortisor yagini degiseyim. Benimki de 23.000 km civarinda.
ben hazır tesisat bile almıştım kendi yaptığım röleli olmadı diye ama sorun bende değilmiş dediğim gibi çok fazla bilgi kirliliği vara fakat kim doğru söylüyor bilemiyorsun üzerinde değerler yazmayınca birbirimizle bağlantıda olalım kim çözümü bulursa paylaşırız