Michelin takacaz o zaman bide bişey sorcam tiger egsoz taktircam garanti disi kaliyomu bilginiz varmidir bu konuda ? Alabilecegim orjinal güvenilir yerler neresi bide ayar yapiliyormus performans için ben sesi için takıcam gerçi.
Sormak lazım garantiye piyasada çakmaları vardır elbet. Sahibinden.com da 350 liraya buldum ama orjinalmidir bilemem.servisine bağlı garanti işi ama hukuken garantiden çıkar performans için egsozu takınca kabüratörden ayar yaptırman gerekir ki en verimli şekilde kullanasın![]()
Sormak lazım garantiye piyasada çakmaları vardır elbet. Sahibinden.com da 350 liraya buldum ama orjinalmidir bilemem.
apache ye 350 tllik lastik cok
100 tl olan lastikler fazlasiyla isini yapiyoro
apache ye 350 tllik lastik cok
100 tl olan lastikler fazlasiyla isini yapiyoro
Kullandığınız önerebileceğiniz lastik varmı ? Serviste pirelli ve irc takıyoruz dediler. Ama ben iki tekerin üstünde gidiyorum ne olur ne olmaz gerekirse en kaliteli olanından taktırmak istiyorum. Bu arada egsoz değiştirmek garanti dışımı ?
motoru lastik kaydirmaz sofor kaydirir
en kaliteli lastigi tak yagmurda kaymayan lastik yoktur birde yola dokulmus yag mazot varsa iste o zaman 1000 liralik lastik bile olsa seni
kurtarmaz
yapman gerekebn cok basit
daha dikkatli olman
takip mesafesini iyi ayarlaman
ani frenlerden kacinman
virajlarda fazla yatirmaman
nihat arkadasim (celikatli) bir donem michelin kullanmisti ve memnundu
sende ondan takabilirsin
90 90 R17 ölçüsü yok o modelde
surat motor var tvs yetkili servisi
google den surat motor yaz adres bilgileri mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
atilla abi naber geliyosun dimi geziye
motor buldun mu
benim arka pirelli dura tractıon çok memnunum.
Ufak değilmi ? Ebatlar değişince yakıtta performansta değişirmi