TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Michelin takacaz o zaman bide bişey sorcam tiger egsoz taktircam garanti disi kaliyomu bilginiz varmidir bu konuda ? Alabilecegim orjinal güvenilir yerler neresi bide ayar yapiliyormus performans için ben sesi için takıcam gerçi.

Michelin takacaz o zaman bide bişey sorcam tiger egsoz taktircam garanti disi kaliyomu bilginiz varmidir bu konuda ? Alabilecegim orjinal güvenilir yerler neresi bide ayar yapiliyormus performans için ben sesi için takıcam gerçi.

servisine bağlı garanti işi ama hukuken garantiden çıkar performans için egsozu takınca kabüratörden ayar yaptırman gerekir ki en verimli şekilde kullanasın:)

servisine bağlı garanti işi ama hukuken garantiden çıkar performans için egsozu takınca kabüratörden ayar yaptırman gerekir ki en verimli şekilde kullanasın:)
Sormak lazım garantiye piyasada çakmaları vardır elbet. Sahibinden.com da 350 liraya buldum ama orjinalmidir bilemem.

Sormak lazım garantiye piyasada çakmaları vardır elbet. Sahibinden.com da 350 liraya buldum ama orjinalmidir bilemem.

birebir aynısını yapılıyor aslında iyi bilen biriyle elleyip dokunarak almak gerekir zamanında arabaya jant alacağım zaman 4 tanesi internette 500 tldi güvenememiştim orjinal mi diye bursada ararken 3 dükkanda buldum üçününde ağırlıkları farklıydı fakat etiketlerde 5.5 kg yazıyordu orjinali 5.5kg olması gerekiyordu fakat bizim uyanık girişimciler aynı jantı burada üretip satıyorlardı japonyadan gelenler sadece 5.5 kgmiş o yüzden görüp almak en iyisi:)

apache ye 350 tllik lastik cok
100 tl olan lastikler fazlasiyla isini yapiyoro

Kullandığınız önerebileceğiniz lastik varmı ? Serviste pirelli ve irc takıyoruz dediler. Ama ben iki tekerin üstünde gidiyorum ne olur ne olmaz gerekirse en kaliteli olanından taktırmak istiyorum. Bu arada egsoz değiştirmek garanti dışımı ?

sbr

apache ye 350 tllik lastik cok
100 tl olan lastikler fazlasiyla isini yapiyoro

ben 350 liraya 3 depo benzin alırım kalanına da bi takım lastik alırım:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------

Kullandığınız önerebileceğiniz lastik varmı ? Serviste pirelli ve irc takıyoruz dediler. Ama ben iki tekerin üstünde gidiyorum ne olur ne olmaz gerekirse en kaliteli olanından taktırmak istiyorum. Bu arada egsoz değiştirmek garanti dışımı ?

bit tek sen iki tekerin üstünde gitmiyosun. burda 20000kmdir orjinal lastikle kullanan arkadaşlar var. onların canı tatlı değilmi? benim ön lastik orjinal ve motorum dün 16000kmyi devirdi..Allaha şükür lastikten dolayı bir kazam olmadı.. ama iyimi diye sorarsan berbat bi lastik..para senin için problem değilse.bridgestone al yada michelin..apache için genelde egzoz garantiyi bozmaz ama taktırmadan önce servise sor..bazen ufak tefek şeylere kıllık yapıyorlar..

motoru lastik kaydirmaz sofor kaydirir
en kaliteli lastigi tak yagmurda kaymayan lastik yoktur birde yola dokulmus yag mazot varsa iste o zaman 1000 liralik lastik bile olsa seni
kurtarmaz
yapman gerekebn cok basit
daha dikkatli olman
takip mesafesini iyi ayarlaman
ani frenlerden kacinman
virajlarda fazla yatirmaman

nihat arkadasim (celikatli) bir donem michelin kullanmisti ve memnundu
sende ondan takabilirsin

motoru lastik kaydirmaz sofor kaydirir
en kaliteli lastigi tak yagmurda kaymayan lastik yoktur birde yola dokulmus yag mazot varsa iste o zaman 1000 liralik lastik bile olsa seni
kurtarmaz
yapman gerekebn cok basit
daha dikkatli olman
takip mesafesini iyi ayarlaman
ani frenlerden kacinman
virajlarda fazla yatirmaman

nihat arkadasim (celikatli) bir donem michelin kullanmisti ve memnundu
sende ondan takabilirsin

Michelin benim ebatlara uygun bulamadım ? İstanbulda taktırabileceğim bi yer varmıdır avrupa yakasında.

surat motor var tvs yetkili servisi
google den surat motor yaz adres bilgileri mevcut

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

atilla abi naber geliyosun dimi geziye
motor buldun mu

herkese selam arkadaşlar.tam konunun üzerine gelmişim sanırım :) izmirde olan tvs kullanıcılarının yorumlarını almak istiyorum.lastiklerimi değiştiricem bende michelin ve metzeller genelde konuşulan markalar ama fiyatları konusunda bilgim yok.lastikleri değiştirip.genel bakım yaptırıcam ama özgül motora gitmek istemiyorum.ben nasıl değer veriyosam motorsikletime bakım yaparkende değer görecek biyere gitmek istiyorum.gaziemirde alsanca oto var suziki servisi oradan bi fiyat alıcam bugün.lastik ve genel bakım için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

90 90 R17 ölçüsü yok o modelde

benim on-arka lastik r18 zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

Irc nin winter grip lastikler yaz icin iyi ise ondan almayi dusunuyorum, fiyat uygun peformansin iyi oldugu soyleniyor, disleri de iri iri yol tutusu fena degil diyorlar, tek kafami kurcalayan yazin tikirti yapar mi hiz keser mi yakit tuketimi oynar mi? Metzeler veya michelin dusunmememin sebebi hamurunun yumusak olmasi ve cabuk erimesj, 10000km sonra yol tutusu 0a iniyir degistirmek zorunda kalirsiniz diyorlar

surat motor var tvs yetkili servisi
google den surat motor yaz adres bilgileri mevcut

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

atilla abi naber geliyosun dimi geziye
motor buldun mu

Motoru zaten süratten aldım ben orda irc ve pirelli var dediler pirelli taktırsammı ?

sbr

öne pirelli varmı bilmiyorum. arkaya 90 90 18 ebatı 90 liraya taktırmıştım.

ön lastik pirelli yok eski kasalar için, en azından ben aldığımda yoktu geçen sene

bende de ön IRC arka Pirelli memnunum lastiklerden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar