TV8'deki Motokeyf Programını İzliyormusunuz.?.

Ben sabahları fırsat bulursam izliyorum kısa sürsede çok güzel bir program.

motokeyf hala devam ediyormu ya...guzel programda hafiften bmw leri kayırıyolar gibi geliyo bana:)

ben izliyorum muratım gergerlim bugün 800 lük F650 vardı tam teknik konulara girdi hatunun hışmına uğradık misafir gelecek sülemesi ayıp lahmacun yaptırmaya gönderdi içimde kaldı ama anlayamadığım serisi F650 ama makine 800 cc bu nasıl bir mantıktır çözemedim

Adı kaldı geriye... F800GS ile aynı motor düşük beygir oldu. Isınamadım daha

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
izlemeye çalışıyorum saatleri uygun olursa. faydalı bir proğram :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bu programı her hafta 20 dakika geçiriyorum . sonra hep aynı tepki '' aaaaaaaaaaaa motokeyf vardı '' hemen tvnin başına. bazen yayından kaynaklanan sorunlar oluyo . ekran donuyo vs vs , ses donmasa bari demeye kalmıyo ses de gidiyo. öle öle izlios işte :D

Şuan TV8'de motokeyf programını izleyebilirsiniz arkadaşlar..:)

.
.
.
.
..............

.

Malesef programın sonuna denk gelmişim..Bitti...:pale:

Son düzenleme:
program kabak tadı vermeye başladı.sırf program yapmak için yapıyorlar içerik dibe vurdu:farao: eskiden ne güzel test köşesi vardı her hafta yeni ve farklı motorlar test ederlerdi şimdi bi gezi bölümü tutturmuşlar haftalardır onu gösteriyorlar.Allahtan motor fuarı varda iki motor görüntüsü gösterdiler..

fb tv dede gösteriliyor tekrarları bende orda izlemeye çalışıyorum daha çok :)

Motosikleti
Dl650vstorm
eskiden 11:05 de yayınlanıyodu ,bi kaç haftadır 15:00 de başlıyor.her hafta izlemeye çalışırım. neticede tek motosiklet programı..ama artık çok sönük geçiyor eski tadı yok. n-aim e katılıyorum nerde o test bölümü.bittimi bütün motorları test ettinizmi...iyi tekrar verin be kardeşim ...ben izlerim::150::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar