TV8'deki Motokeyf Programını İzliyormusunuz.?.

Şuan tv8 de Motokeyf programında bmw F650 tanıtımı yapılıyor..

İzliyormusunuz..:wiinkk:

Bugün ve şuan yine çıkmış...İzleyin..

Son düzenleme:
aha açıyom hemen.O ne ya açtım köpek balığı flan çıktı:silent:

bi türlü yakalayamadım kacta basladını bilmiyordum şimdi de işte oldum için izleyemiyorum püff.
siz benim yerime izleyin anlatırsınız bana hehehe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ss şow yapıyolarrr:queen:

Motokeyf i izliyormuşum zaten.Adamlar gezi yapıyormuş.Para var huzur var tabi, ümit burnunda cape town da penguenlerle yüzmek kolay değil.

Arada ki stunt gösterileride hoş oldu.Sarı motorlu çılgındı baya

Kenan'ın gösteri uçağıyla yaptığı turlama gerçekten güzeldi...:)

Ben bu adama(Kenan) hastayım valla...:p

Sağolasın abi haber verdiğin için ama sonuna yetiştim ama olsun Kenan abiye yetiştim onu izledim bu kez havadaydı

Evet program bitti..Ama internet sitelerinden tekrarını izleyebilirsiniz arkadaşlar..

arkadaşlar ben motokeyf programında suzuki an 125 modelinin testini bulmak istiyorum kaçıncı bölüm bilen varsa hepsine tek tek bakmaktan kurtulayım

uff abicim ya tv8 çıkmıyor şöyle her yerde yayın yapan tv koysalar şu programı izliyeceğim.

İzleyemenler üzülmesin..

[EK]ürkiye bir motosiklet devrimi yaşıyor. Tüm dünyanın tersine otomobile daha yoğun
ilgi gösterilen ülkemizde son yıllarda motosiklete ilgi giderek daha da arttı. Ancak bilinçsiz ve
eğitimsiz trafiğe çıkanlar motosiklet kullanımında da ciddi sorunlara neden oluyorlar.

Motosiklet dünyasının en önemli markalarını bir araya getiren Motokeyf, Türkiye'de ilk ve
en kapsamlı motosiklet programını olarak yayınlanıyor. Motokeyf her cumartesi saat 10:00'da TV8 de.

Tekrar programlar ise Çarşamba günleri 23:50'de, cuma günleri ise 16:00 da yayınlanmaktadır
.[/EK]

teşekürler hocam bende bi kaçdefa denk geldım izlemıstm ama saatını öğrendım daha kaçırmam

Evet program bitti..Ama internet sitelerinden tekrarını izleyebilirsiniz arkadaşlar..

Evet en son 30 Aralık tarihindeki programlarını sitelerinde yayınlamışlar:mrgreen:

Siteleri bayaa güncelmiş :mrgreen:

Bu arada 39. bölümden sonrada dosya indirilmiyor. Sistem hata veriyor:silent:

Evet en son 30 Aralık tarihindeki programlarını sitelerinde yayınlamışlar:mrgreen:

Siteleri bayaa güncelmiş :mrgreen:

Bu arada 39. bölümden sonrada dosya indirilmiyor. Sistem hata veriyor:silent:

Ozaman internetten izleme işi yalan demek.İzleyemediğimiz bölümleri ordanda izlemeyeceğiz yani :pr::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben izliyorum muratım gergerlim bugün 800 lük F650 vardı tam teknik konulara girdi hatunun hışmına uğradık misafir gelecek sülemesi ayıp lahmacun yaptırmaya gönderdi içimde kaldı ama anlayamadığım serisi F650 ama makine 800 cc bu nasıl bir mantıktır çözemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar