Arkadaşlar Selam
Honda 250cc lik bi Racer'i Tr ye getirecek biraz 600rr ye benzetecek max 9bin de fiyat çekecek işte olay bitmiştir tüm motosikletleri siler..
9bin ytl mi? şimdi bunu görünce farkediyorum ki ya yamaha çalışanısın. ya cidden sanal bir kişiliksin. yada ayda 4-5 bin kazanıyorsun. ki bi motosiklete, o da sadece bir 125 lik güçsüz bi motosiklete, sadece fiyakalı diye 2 aylık maaşını verebilesin..
Arkadaşlar Selam
Honda 250cc lik bi Racer'i Tr ye getirecek biraz 600rr ye benzetecek max 9bin de fiyat çekecek işte olay bitmiştir tüm motosikletleri siler..
9bin ytl mi? şimdi bunu görünce farkediyorum ki ya yamaha çalışanısın. ya cidden sanal bir kişiliksin. yada ayda 4-5 bin kazanıyorsun. ki bi motosiklete, o da sadece bir 125 lik güçsüz bi motosiklete, sadece fiyakalı diye 2 aylık maaşını verebilesin..
Eğer Honda 250cc lik motosikletini TR ye getirirse ve yamaha r125 'in fiyatından satarsa elbette işin rengi değişir.
Yamaha çalışanı değilim sadece yamaha'ya gönül vermiş bi motosikletçi tutkunuyum. Kendim honda kullanıyorum.
2 aylık maaşımla r125'i alabilse idim hiç beklemezdim alırdım.![]()
Arkadaşlar Selam
Motosikletin hayatım olduğunu anladığımda hemen vitesli motosiklet kullanmam gerektiğini düşündüm ancak malasef tam anlamıyla racer tiği başlangıç motosikleti Tr'de neredeyse yok hepsinin de büyük eksikleri var.
Çok ve bilinenleri yazmışsın fakat ne istediğine dair bir fikir yok
bence, bütçen ne almana müsait ise onu tercihet!
Motosiklet sihirli bir tutkudur:bounce:,bu çok, bu az yakar dersen olmaz.yürümez çünkü zevk almaktan ziyade,acaba nekadar yaktı ya da yakacak dersin!
umarım sana uyan motosikleti bulursun![]()