Elint, iyi havacılıktan söz etmiyor.
Elint uluslararası ciddi bir yarışmada Türk pilotlarının başarısından söz ediyor.
Elint, sivil havacılıktan söz etmiyor.
Elint uluslararası ciddi bir yarışmada Türk pilotlarının başarısından söz ediyor.
Elint Türkiye'yi yönetenlerin tavrından söz etmiyor.
Türkiye otomobil üretmiyor.
Ama pilotlarımız uluslar arası rallilerde boy gösteriyor.
Türkiye Motosiklet üretmiyor.
Ama Kenan Sofuoğlu üretenleri peşine takıp, üstüste yarış kazanıyor.
Türkiye teknoloji üretmiyor.
Ama beyinlerimiz uluslar arası platformlarda adlarını tarihe kazıyorlar.
Yola çıktığın fikir pek iç açıcı olmamış.
Örneğin Japonya dünya şampiyonu motosikletler üretiyor.
Yamaha-Honda gibi.
Ama Dünya Şampiyonu olmuş bir Japon pilot hatırlıyormusun?
Avusturalya'nın ürettiği bir motosiklet veya otomobil markası verebilirmisin?
Ama Dünya şampiyonu olmuş pilotları var.
arkadaşım ben kendi fikrimi söylüyorum. sizinle aynı fikirde değilim saçma sapan yorum yapıp ortamı gerip sinir etmeyin adamı.
sana göre öyledir olabilir.
bana görede böyle.
seninle aynı fikirdede değilim vebunun için geçerli sebeplerim var. yap yorumunu geç fazla uzatma istersen. seninle bu konuu tartışmak için yorum yapmıyorum, kendi fikrimi söyleyip geçiyorum.
bir sonuca ulaşmak gibi bir niyetim de yok.
lütfen biraz daha sakin ve ciddi yorumlar yapın.
saygılar.
xnode bilmiyorum anlaman için daha kaç kişinin söylemesi lazım?
patriote sagolsun durumu kısaca özetlemiş. senin yaptıgın konuyu farklı yönlere çekmek.
ben burda sıvıl havacılıkla ilgili hiçbir iddada bulunmadık bizim askeri pilotların başarısı için topic açtım fakat en baştan beri topigi sürekli farklı yönlere çekmeye çalışıyorsun. bu yaptıgın anlamsız ve zaman zamanda topicte polemik olabillecek seviyelere ulaşıyor.
sivil havacılıgın gelişmemesi farklı bir konu bunun için istersen bir topic açabilir ve orda düşüncelerini belirtebilirsin. bizde orda düşüncelerimizi söyleriz ama burda topigi amacı dışına çıkarmaya hakkın yok
topigin amacı ve konusu bellidir bunların dışına çıkmaya devam edersen bende forum kurallarına göre gereginin yapılmasını rica edicegim...