Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
13 yıldır uğraşan yok , ama tutan da yok ve ,icraat da yok . Ama pardon yaaa allah allah deyip cahil olan dindar kardeşimi ( dindar cahildir anlamı çıkmıyor ama siz çıkarırsınız ondan ekleyeyim dedim ) dini kullanarak vatanı kökünden satıp misali ahval olan lale devri gibi çöküşte olan halkı 950 tl ye mahkum edilmiş ( gerçi oy veren çoğunluk orda ) bir halk varken o kadar sokakta yaşayan insana küfür eder gibi saray yaptırmak bunlar nedir . Donuna , ezanına , takkesine karışmadı da ne yaptı he söyle bana hadi söyle Yol yaptı demi , sağlık sistemi harika ilaç kuyrukları bitti . Noldu 2002 öncesi hükümetler ezan mı okutmadı , camilere asker mi dikti , takkeni başından mı aldı .
Ondan bundan duyduklarınla yaşamadıgın , karsıt görüşün yazdıkları bile okumadan ahkam kesme , ben ülkücü adamım kardeşim asker de namaz kılalım dedik başımızdaki astsubay camimi lan burası dedi . Biz allahın yoluna baş koymuşsak o namaz secde edilir bahane aranmaz yok yıllarca ezana takkeye karışmışlarda , aha yine geldi lale devri yine geldi sevr beğenmediğin o ateist cehape varya coniler geldiğinde onu bile ararsın , rahmetlık dedemin babası çanakke savasına katılmış bir insan yunan geldiğinde hocalar g.t ve can korkusundan ezan okumamış , allah korkusu olan mücahit hocalar da ölümü görmemiş allah uğruna vakti geldiğinde okumuş ve şehit olmuşlar . Aha can korkusu için ezanı okumayanların torunları ile başımız bela da
hep birbirinle çelişmişsin hocalar çanakkalede kaçmış mış çanakkale ve kurtuluş savaşlarında izmirden edirneden tut karsa erzuruma kadar hocalar talebeler savaşmışdır , halkı onlar ayakta tuttu bir anne çocuğunu ezan dinmesin diye gönderdi Ezan dineceğine sen git öl dedi sen ne ülkücüymüşsün bir koministten bile bunu duymamışdım ama ülkücüden bunu duymak beni şaşırttı her neyse devam edelim.Lozanı kim imzalamış devam edelim. Peki Cumhuriyet tarihinde işlenen devlet eliyle asılan insanlar ve hatta dobra dobra konuşayım doğu tarafında milletin tepesine bomba yağdırmakda ne oluyor. Sen hoca kaçdı diye insanlara yuttur peşine bu olayları doğruymuş gibi kabul et yok öyle. Asker burası sana camimi demiş.Sor bakalım o Askerin örnek aldığı Lider kimmiş bir gün ezanı yasaklar Sonra da namazı yasaklar bunların olacağı belli değilmi zaten. Benim bildiğim Tek ülkücü ise Şehit Muhsin Yazıcıoğludur. geri partiler ise herzaman çizgi değiştirmişdir.