Tüm Ybr Lerin Ortak Sorunu

ybr yi bilimiyomda bizim okulda hocanın bi honda cup vardı eski bişeydi biz her anahtarla çalıştırıyoduk:mrgreen:

Arkadaşlar, anlamıyorum aynı şeymi ikiside.Bi elindeki anahtarla binip gitmek var, birde kilidi açacağım diye uğraşmak var :silent:

Sevgili By Mükemmel,Amerikan otomobillerin kontak anahtarları herhangi bir anahtar sokulduktan sonra dış tarafında ki mandal çevrilerek çalışabilir.

Motorlu kara taşıtlarında ki anahtar,aracın yetkisiz kişilerce kullanılmasını engellemek içindir.Evde ki çocuklar gençler vb.

[NOT]Anadol otomobiller çay kaşığıyla dahi açılabilirdi,Taanus otomobillerde aynı şekilde[/NOT]

Yoksa kafaya koymuş olan kişi acamii de olsa o aracı bir şekilde götürür.
Kilit dost içindir,çocuğunuzun sizden habersiz aracınızı alıp başını belaya sokmasına mani olmak içindir.İcat ediliş amacı budur.Kumbaralarda,gardolaplarda,iç oda anahtarlarıda,çeyiz sandıklarıda:cat:

Şahsen ben bu güne kadar kendi araçlarım hariç hiç kimsenin aracına acaba kapısı açık kalmışmı vs merak içinde olmadım,çocukluğumuzda kimsenin kapısı aman kilitlimi diye kurcalamadık.

Sorun günümüz de bir yerlerimizi kollama ihtiyacının olmasıdır.:silent:
Sosyal dengelerin bozulması yeni bir sosyal yapının oluşacağının işaretlerini içinde taşır.:bounce:
Büyüklerimizin anlattığı kapımızı kilitlemezdik hikayeleri bazı yerler de hala geçerlidir.:cyclopsan

Kilit kısaca banyo vs alanlara olası habersiz girişleri engellemek içindir.

Yoksa evin evladı babadan habersiz arabayı kaçıracaksa anahtarı cebinizden de alır.Asıl mesele o evladın size olan yakınlığıdır.Bilmem düşüncelerimi anlatma becerisi gösterebildim mi ?:wiinkk:

Aaaaaaay ben sıkıldım uzun oldu yeter gariiii.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üzücü, üzücü, üzücü :/
eski serçeler falan açılıp çalıştırılıyor diye biliyordum bir tek..

arkadaslar oncedende soylşedıgım gıbı denk gelebılıyor ama her ybr bırbırını calıstırıyo dıye bısı yok yanılmayın sakın benım doganın anahtarı baska doganı 100 de kac acıyorsa o kadar sansınız var:mrgreen::mrgreen: yanı ole 10 motorun 9 unu calıstırıyo gıbı bısey anlamayın yok ole bısı rast gelebılır ama olasılık payı yuksek degıl.yanı sız nasılsa acılıyo dıye anahtarı ustunde bırakıpta bıyerlere gıtmeyın :mrgreen::mrgreen::p

ya kardes ne yaptin be... yandıkki ne yandık oyle ise en kısa zamanda testini bende yapmayı düşünüyorum tam yandık... keske soylemeseydin :)

bir kaç ybr de denedik anahtar kontağa oturuyor ama çevirmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar