Tüm Ybr Lerin Ortak Sorunu

Arkadaslar eski kasa ve yeni kasa ybr lerin anahtarları tüm ybr lere uyuyor bunu bizzat denedik ve motor calısıyor bunları yamahaya sikayet etmemiz gerekirmi ?

böyle bişey de hiç duymammıştım....

Madem hepsi birbirini çalıştırıyorsa anahtar olmasının ne anlamı kaldı ki.demekki disk kildi ve diğer güvenlik ekipmanları da satılsın diye yapılmış bir uygulama
olmalı başka bir izahı olduğunu düşünemiyorum.

Eski Alman MZ lerde çivi anahtar vardı ve birbirine uyardı.
Herhalde -- kilit dost içindir -- mantığı olsa gerek.
Hırsız için anahtarın tipi önemli değil nasılsa.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet calacak olsam kamyon getirip onun arkasina atarim zaten. kim kilit kirmakla, benzin kontrol etmekle ve kask takip "kacmakla" ugrasir ki?

Abi gerçekten böyle birşey varsa çok saçma birşey... o zaman kimsenin YBR si güvende değil....:queen:

ben de yeni aldım ve bu mesajı okuyunca tedirgin oldum ne yapacağız peki?

arkadaşlar sakız almaya bile girseniz disk kilidini takın derim.birisi kamyon getirip götürecekse arabayı da alırlar bir yolla.

arkadasların dedıgı gıbı arabaları bıle 2 dakıkada calıyorlar motor nedır kı yaa ıstersen en ıyı sıfreleme anahtarı yap yıne calınacagı varsa calınır.adam ugrasmaz calıstırıp goturmekle zaten 100 kılo motor 2 kısı rahat kaldırıyo atarlar komyon arkasına oldu bıttı.dısk kılıdınıde goturdugu yerde acar sorun degıl yanı hırsız ıstedıkten sonra karsısında kılıt duramaz

arkadasların dedıgı gıbı arabaları bıle 2 dakıkada calıyorlar motor nedır kı yaa ıstersen en ıyı sıfreleme anahtarı yap yıne calınacagı varsa calınır.adam ugrasmaz calıstırıp goturmekle zaten 100 kılo motor 2 kısı rahat kaldırıyo atarlar komyon arkasına oldu bıttı.dısk kılıdınıde goturdugu yerde acar sorun degıl yanı hırsız ıstedıkten sonra karsısında kılıt duramaz

adam kafaya koymuşsa gider kasko yapabiliosan yaptır yaptıramıyosan başka hiçbişi koruyamaz tabiki eşeği sağlam kazığa bağlıyacaz saldım çayıra mevlam kayıra diyemeyiz

Arkadaşlar, anlamıyorum aynı şeymi ikiside.Bi elindeki anahtarla binip gitmek var, birde kilidi açacağım diye uğraşmak var :silent:

tofaş arabalrında,spring broadway gıbı modellerde yanı ımmobılıser teknolojısı olmayan arabalarda bırbırının kapısını acıp arabayı calıstırabılıyorlar. ybr lerde ve daha bırcok motorda bu yok yanılmıyorsam yanı anahtar sıfreleme yok o yusden bu sorunla karsılasıyoruz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eski Alman MZ lerde çivi anahtar vardı ve birbirine uyardı.
Herhalde -- kilit dost içindir -- mantığı olsa gerek.
Hırsız için anahtarın tipi önemli değil nasılsa.

Valla en güzel cevap....:cat::cat::cat:

Alman mzler tornavida ile de açılıyor...Çok basit...Tornavidayı sokuyosun çeviriyorsun....:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar eski kasa ve yeni kasa ybr lerin anahtarları tüm ybr lere uyuyor bunu bizzat denedik ve motor calısıyor bunları yamahaya sikayet etmemiz gerekirmi ?

elbette şikayet etmek gerekır bu kadarda olmazkı:farao:

ben 3-4 ybr de denemiştim.Hiç biri birbirini açmıyordu.Ama benzin deposunu açabiliyordu.

benim kanunide de immobiliser yok ama ne benzin deposunu ne kontağını açmıyo diğer motorların denedik ama tutturamadık yamahada olması hakkatten ilginç

hala hala bende denemişdim ama olmamışdı benimki demekki üretimle ilgili bi sorun herhalde :silent:

usta yamaha da böyle yaparsa kim ne yapmasın daha

çin mallarını boşuna eleitiriyoruz bence ...

elbette şikayet etmenin faydası var
yoksa niye koydu kontak anahtarını ? Süs olsun diye değildir heralde

benimde askerde başıma gelmişti
dolap kilidi almıştık bi bölük
herkesin anahtarı bütün kilitleri açıyordu
açtığı halde bizde bile bile kitliyorduk :queen::queen::queen:

ayni seyi bir arkadas broadway ile yasamisti..
otoparkta kendi arabasi zannettigi beyaz bi broadway in kapisini kendi anahtari ile acmis sonrasinda aynadan sarkan seylerden kendi arabasini olmadigini anlamis.

kontaga takmamis anahtari, inip tekrardan kitlemis kapiyi ama kontaga taksa calisirdi bence..

hos degil tabii ki..

Shakulin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar