ben olay günü sağ şeritten giden ve olay sırasında duranlardan biriyim..beyaz araba yanımda tuğperde arkamdaydı..ben hiç kimsenin tarafında değilim.. sadece bi nebze olaya açıklık getirmeye çalışıyorum bir dahada yazmam!!tuğperin başında ağlayanlardan biriyim..şahit olmak istedim fakat sadece 2 kişiyi şahit yapacaklarını söylediler ve onlarda belliydi..benim beyaz arabanın içinde olma gibi bi ihtimalim varmı sizce ? beyaz araba kaçtı..makas atmıyorum çünkü bi bayan olarak o konularda erkeklerin eline su dökemem..ben sağ şeritten sol şeride geçti derken beyaz arabadan değil tuğperden bahsetmiştim..aynı anda beyaz arabada sol şeride geçmek için hamle yaptı ama aynı anda hareket ettikleri için tuğperle araba yanyana geldi.. beyaz araba sağ tarafa hamle yaptı motoru kurtarmak için ama sağ tarafında siyah mercedes marka bir jeep olduğu için kaçamadı ve tuğper o arada dengesini kaybetti..sizde iyi bilirsinizki sol şerit müsaitse sola geçmek kuralların dahilinde bu herkesin hakkı, bunu beyaz arabada yaptı,sizde yapabilirdiniz.anneniz babanız kardeşinizde sol şeride geçmek isteyebilirdi.. tekrar söylüyorum.. tuğper çok şanssızdı, direğin orda olması ve beyaz arabayla aynı anda hareket edip sol şeride geçmeleri..temas yok, eğer beyaz araba kaçmamış olsaydı onu şahit olarak dahi dinleyebilirdiniz..başınız sağolsun..