kaynak http://gsrturkiye.org/viewtopic.php?f=5&t=715&st=0&sk=t&sd=a
Pzt Eki 20, 2008
İstanbul - Fenerbahçe 'den Alper Çağlar...
2009 Siyah GSR
34 SFV 12
0 Rh+
1980
Herkese Selamlar arkadaslar.
1 aydır bugun yarın diye diye bir Selam Msj ı atamamıstım...Bugune kısmetmiş...
Aslında bugune kısmet olmasının da kotu bir nedeni var.
Dun gece gözümün önünde GSR kullanan bir arkadasımızın başına felaket bir kaza geldi.
Bu arkadaşımızın aramızdan biri olabileceğini düşündüm ve sanırım imza bilgilerinden 34 DM 1600 plakalı Tuğper olduğu çıkıyor..Yanlışım varsa düzeltin...
Bu kardeşimize seyir halindeyken araba çarptı ve kaçtı.Durumu çok ağırdı.
---------------------------------------------
Kardeşimizin ailesine allah sabır versin, toprağı bol olsun.
Ofis dışında olduğum için yeni cevap yazabiliyorum.
Ozan'nın verdiği bilgiler doğrudur.
(ozan bizim sitede ladysister nickli arkadaş) Sahil yolunda erenköy ışıkları geçince gerçekleşti kaza.Tuğper'in düştüğü
anda ben Mc.Donalds önünden geçiyordum.Aracın Beyaz renkli vw Jetta veya Passat olduğunda kaza sırasında toplanan tüm kalabalık olarak hemfikirdik. (benden daha da yakından görenler vardı.)Zaten polislere de beyaz araç hakkında bilgi verenlerden biriydim... Malesef aracın plakasını görenlerden değilim.Fakat belirlenen plakayı net görenler ve hatta durmak yerine aracın peşinden gidenler oldu.Ben ise durup arkadaşımızın çevresindeki insanlara kaskını çıkarmadan ve hareket ettirmeden ambulansı beklemeleri konusunda müdahele ediyordum...
Kaza bölgesini bilen arkadaşlar Mc.Donalds ve Işıklar arasındaki mesafede gece karanlıkta "Aracın neresiyle Motorun neresine çarptığı" hakkında kesin bilgi vermemin olanaksız olduğunu bilirler.Fakat Saniyeler içinde toplanan yaklaşık 20-30 araç sahibi ve çevreden yaya-motorlu gelenleri de gözünüzde canlandırırsanız, aralarında birtek kişinin bile "araç çarpması sonucu düşmedi" dediğini görmedim.Ve o ortamı yaşamış biri olarak Beyaz araç sahibinin kazaya neden olduğuna inanıyorum.
Sonradan düşününce insanın aklına neler yapmak geliyo ama iş işten geçtikten sonra eli kolu bağlanıyo.
Net görenlerden telefonlarını alabilir polis tutanaklarını şahit olarak yazdırmayı deneyebilirdim.
Maalesef daha çok kardeşimiz için yapılabilecekleri düşündüm...
Sayın duyarlı vatandaş "vicdan"
yardım etmeye çalışan alper44 arkadaşımızı karalayıp
kaçan kişiye üzülüyosun!! insanlara haber vermeye çalışan bir insanla ne alıp veremediğin var çözemedim açıklayabilirmisin? söylediklerin ne kadar objektif ??
gözümle gördüğüm kazanın akıbetini merak ettiğim için ufak bi araştırmadan sonra adresinizi buldum ve yorumları okudum.. herkes acısıyla, arkadan arkaya duyduklarıyla yorum yapmış.. kimseye dicek bişi bulamıyorum acınızı paylaşıyorum..alper44 hariç.. olay yerindeymiş ve tuğperin ilk yardımıyla meşgulmüş.. tuğper zaten olay anında ölmüştü,nabzı yoktu..5 dak içinde ambulans geldi. talihsizliği kaldırıma vurduktan sonra direğin olmasıydı,sanırım direğe vurunca boynunu kırdı.. direk olmasaydı çimenliklere sürüklenebilir ve şuan o genç yaşıyo olabilirdi..eminim o zaman tuğper hatasını kabul edecekti. dediğim gibi direğin orda olması çok büyük bi talihsizlikti..ayrıca tuğperle ilgilenmekten, yakınen kazayı görenlerin numaralarını alıp şahit olarak polise bildiremedim demiş..sana gerek kalmadan 2 tane şahit zaten bulundu..1. deniz tarafında yürüyen sadece egzos sesine göre tahminde bulunup beyaz arabanın motora çarptığını iddia eden bir tanık 2. beyaz arabanın tam arkasında bulunan birebir kazayı gören bir tanık..şanslı günümdeydimki o beyaz arabanın yerinde bende olabilirdim ve en sağ şeritten sol şeride geçen ve beyaz arabayla kaldırım arasında motorunu sürmek isteyen ama ne acıdırki dengesini kaybedip kaldırıma çıkan tuğperin yanındaki araba bende olabilirdim..kasıt yok,temas yok.. dalgınlık,dikkatsizlik,şanssızlık ve vicdan var !! keşke kaçmasaydı, o zaman bu kadar üstüne gidileceğine inanmıyorum...