Tuğper UZEL (tuğper)

Benim anlamadığım nokta:
Ölümle sonuçlanan bir kazada şahit sayısının 2 kişiyle sınırlandırldığını ilk kez VİCDAN dan okuyorum?
Ben şahit olmak isteyeceğim ve polis ya da kimse ifademi almayacak....savcılığa gider yine ifademi veririm.Vermek istedikten sonra:bounce:

vicdan yazdıkların hiç birşey ifade etmiyor. seni ortaya yeni bi senaryo atan kişi olarak görüyoruz. olaya açıklık getirmiyosun bulandırıyosun. bişey yapmak istiyosan tam yap ! gerçekleri ifade ediyosan deşifre olmayıda kabul ediceksin.

Davaya katılımcı olarak gelmek isteyen arkadaşların bilgisine:

TARİH : 25.11.2008 Salı
SAAT : 11:00
YER : Kadikoy Adliyesi 5. Asliye Mahkemesi

Davaya katılımcı olarak gelmek isteyen arkadaşların bilgisine:

TARİH : 25.11.2008 Salı
SAAT : 11:00
YER : Kadikoy Adliyesi 5. Asliye Mahkemesi

:cat:kısmetse mutlaka ordayım...:cat:

adliye BAHARİYE MODA SİNEMASI yanında değilmi...

Son düzenleme:
:cat:kısmetse mutlaka ordayım...:cat:

adliye BAHARİYE MODA SİNEMASI yanında değilmi...

Evet, Bahariye Caddesi' nin en üst noktasında, tam merkezde.
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi' nin bitişiği.

Ben de oradayım kısmetse, görüşmek üzere:cat:

Gerçekten çok üzüldüm,allah rahmet eylesin, mekanını cennet etsin...Trafikte nekadar dikkatli olsakta dış etkeler sayesinde kazalara maruz kalıyoruz, allah herkesin yardımcısı olsun...

o gün işyerinde toplantım var ve fulyada calısıyorum Allah kahretsin ki katılamayacagım.. ama tüm kalbim orada olucak.. dualarım her zaman Tuğper için..

inşallah mahkeme dogru karar verir..bu konu bnm üyesi oldugum hfc&cmk dada yazılmısıtı ve oradada bi arkadasmızı kaybettik (KRY)hala olayın nasıl oldugunu bilmiyoruz faili mechul kaldı bi görgü tanıgı var oda oda olayı görmemiş motoru sürüklenirken görmüş taxide müşteriymiş aynı vicdan hn aloayı gibi şüpheli kaldık!!! 2 hafta önce vefat eden o arkadasımızda(KRY) yorum yapmıs tugper için allah ikisininde mekanlarını cennet eylesin..kötü oldum şimdi uykum kaçtı...

Bu Salı Gunu 25.11.2008 Kadıkoy 5. Aslıye Ceza Mahkemsınde saat10:30 da ılk Celse Gorulecektır.

Bızlerı Yanlız Bırakmayan Tum Dostlarımızı Beklıyoruz.

Son düzenleme:
beyaz arabaya dair taraf tutttuğumu düşünmüşseniz yanılıyosunuz, yazılarımı lütfen tekrar okuyun(tuğperi tanımıyomuş gibi,motor tutkunu değilmişsiniz gibi) temas yok dedim.. araba incelenmiş izler varmış bunlar zaten çıkacaktır ortaya,çıkmışta zaten..tutanak tutulmuş.. ben gördüğümü yazdım,akıllı başlı olgun insanlarla paylaştım !! iki tarafta suçlu diyorum.. 1.tuğperde hatalı 2.beyaz arabada.. daha nasıl ifade edebilirim kendimi bilmiyorum.. nickim vicdan çünkü hem beyaz arabalıya hemde tuğperin ailesine yardımcı olmak adına vicdanım konuştu.. sizce konuşmasamıydım ??

Bütün yazıları okudum benim kanaatim Vicdan nikli üyenin kaza ve ölüme sebep olan sürücüyü koruma misyonu yüklendiği yönündedir. Üzerine tepki çekmemek için bunu tam açık olarak yapmıyor. Dikkatinizi şu noktaya çekmek istiyorum. Bu "vicdan" lı arkadaş kaza yerinden kaçma davranışı ve bu davranışın olası sebeplerinden neden hiç söz etmiyor. Hangi değirmene su taşıdığı belli olan "vicdan" lı arkadaşımıza şunu sormak istiyorum. Ölen kişi senin yakının olsa ve birileri olayı örtbas etmek için çaba gösterse bu kişilerin "vicdan"lı olduğunu düşünürmüsün.
Ölen arkadaşımıza rahmet yakınlarına sabır diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:salut:simdi okudum ilk 5 dk donakaldım simdide aglıyorum cok uzucu yhaaa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim gunahlarını affetsin inşallah cok kotu oldum ailesine allah sabır versin

Bütün yazıları okudum benim kanaatim Vicdan nikli üyenin kaza ve ölüme sebep olan sürücüyü koruma misyonu yüklendiği yönündedir. Üzerine tepki çekmemek için bunu tam açık olarak yapmıyor. Dikkatinizi şu noktaya çekmek istiyorum. Bu "vicdan" lı arkadaş kaza yerinden kaçma davranışı ve bu davranışın olası sebeplerinden neden hiç söz etmiyor. Hangi değirmene su taşıdığı belli olan "vicdan" lı arkadaşımıza şunu sormak istiyorum. Ölen kişi senin yakının olsa ve birileri olayı örtbas etmek için çaba gösterse bu kişilerin "vicdan"lı olduğunu düşünürmüsün.
Ölen arkadaşımıza rahmet yakınlarına sabır diliyorum.

+1 bende katılıyorum acaba kendi cocugu kardeşi bi yakını olsa aynımı davranırdı cok vicdan! lı vicdan nickli şahıs... Tuğper'i de tanımam hiç görmedim ama gencecik bir beden toprağın altında yaşayacak onca güzel günü varken.. bunları düşündüğünde acaba vicdan arkadaşımız ve o beyaz arabadakiler geceleri nasıl rahat uyuyabiliyorlar..

ayrıca dikkatimi ceken birşey oldu vicdan nickli şahısın yorumlarında..

ben olay günü sağ şeritten giden ve olay sırasında duranlardan biriyim..beyaz araba yanımda tuğperde arkamdaydı..ben hiç kimsenin tarafında değilim.. sadece bi nebze olaya açıklık getirmeye çalışıyorum bir dahada yazmam!!tuğperin başında ağlayanlardan biriyim..şahit olmak istedim fakat sadece 2 kişiyi şahit yapacaklarını söylediler ve onlarda belliydi..benim beyaz arabanın içinde olma gibi bi ihtimalim varmı sizce ? beyaz araba kaçtı..makas atmıyorum çünkü bi bayan olarak o konularda erkeklerin eline su dökemem..ben sağ şeritten sol şeride geçti derken beyaz arabadan değil tuğperden bahsetmiştim..aynı anda beyaz arabada sol şeride geçmek için hamle yaptı ama aynı anda hareket ettikleri için tuğperle araba yanyana geldi.. beyaz araba sağ tarafa hamle yaptı motoru kurtarmak için ama sağ tarafında siyah mercedes marka bir jeep olduğu için kaçamadı ve tuğper o arada dengesini kaybetti..sizde iyi bilirsinizki sol şerit müsaitse sola geçmek kuralların dahilinde bu herkesin hakkı, bunu beyaz arabada yaptı,sizde yapabilirdiniz.anneniz babanız kardeşinizde sol şeride geçmek isteyebilirdi.. tekrar söylüyorum.. tuğper çok şanssızdı, direğin orda olması ve beyaz arabayla aynı anda hareket edip sol şeride geçmeleri..temas yok, eğer beyaz araba kaçmamış olsaydı onu şahit olarak dahi dinleyebilirdiniz..başınız sağolsun..

en sağ şeritten gördüm çünkü çaprazımızda kalıyolardı arada 5 arabalık mesafe vardı..mümkündür...ben şahitlik yapmadım ama orta şeritteki araba şahitlik yaptı..o daha ii görmüştür emin olun..

hem beyaz araba yanımdaydı diyor hemde 5 arabalık mesafe vardı diyor :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar