Dünya çapında düşük/orta CC ve retro tarza geri dönüş furyası başladı.
Her ne kadar hala tutunup tutunmayacağını görmeyi beklesek de Royal Enfield da tekrardan ülkeye giriş yaptı.
Ben gelecekte ilginin bir tık daha artacağını düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
Royal Enfield ülkenin yükselen yıldızı olacak bu tarzda.
Hunter350 serisini 144 peşin fiyattan sattıklarında peynir ekmek gibi tükendi bayidekiler. Şu an bildiğim kadarıyla dışardan parça bulamasanız da bayide tüm aksesuarlar ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşanmıyor. Zaten motora oturdugunda bi kalite ve saglamlık hissi veriyor.
tabi bi honda bajaj tarzı geniş ağ beklememek lazım ancak regal gibi zontes gibi zımbırtılara para vermek yerine bu markaya yönelmek daha dogru.
Başka bir konuda bahsetmiştim; royal kendini batırırsa hatalı fiyat politikasından batıracaktır, almama sebebim budur. O da söyle olmustu:
Rakamlarda ufak oynamalar olabilir
Hunter 350 sırayla fiyat politikası böyle oldu yaklasık 1 aylık dönem içinde; güven vermedi.
220 Bin tl 12 ay vadeli fiyatı + iphone 14 hediyesi
Sonra 144k peşin fiyatına düştü.
Sonrasında 190k peşin fiyatına yükseldi ve 230k 12 ay vadeliye döndü fakat iphone14 hediyesi kalktı.
Yani kasım sonu alan adam iphoneu satsa 180 bin liraya 12 ay vadeli motor almış oldu. Ondan sonra alan adam peşin parası varsa 144 bine motoru almış oldu. ancak bu kampanyaları kaçıran adam neredeyse yarı yarıya fazla para verip alması gerekiyor su an motoru.
1 ay içinde bu kadar fiyat oynaması çok rahatsız edici. Kampanya dediğin %50 olmaz.