- Konu Yazar
Merhaba beyler.. Soru belli aslında yeni bir traş makinesi alacağım sizden öneri bekliyorum..
Bende bu var baya da iş görüyor ancak 2 şeyde sıkıntım var..
1-Kullandıktan sonra her yer kıl oluyor ayar oluyorum temizlemeye..
2-Sinekkaydı traş mümkün değil ne yazık ki..
Jiletle uğraşmak can sıkıyor sevmiyorum..
Arkadaşta var bitane denedim hoşuma gitti ancak hangi tip ve model alacağımı bilmiyorum..
bu arkadaştaki model..
Uzun sakalda biraz sorun yapıyor bazı yerleri de tam almadı ancak modelin düşüklüğüne veriyorum biraz..
Birde böyle bir tip var.. Bu ikisi arasından hangisi daha iyi iş yapar?
İstediğim özellikler;
1-Bölge(kıvrım)-uzunluk-yatay sakal gözetmesin.. Aynı yeri 5 kere geçme sorunum olmasın..
2-Suya dayanıklı olsun yıkamakta sorun olmasın..
3-Ekstra şeylerle beni uğraştırmasın(krem kartuşu gibi)
4-Kırılmadıkça işi bitmesin..
Şuan kullandığımı herhalde 3 senedir kullanıyorum gram sorun yaşamadım.. Fiyat 300 ü pek geçmesin istiyorum.. 3 sene kullansam senede 100 lira,aylık 8 liraya gelir o da traş bıçağından ucuz olur..
Bende bu var baya da iş görüyor ancak 2 şeyde sıkıntım var..
1-Kullandıktan sonra her yer kıl oluyor ayar oluyorum temizlemeye..
2-Sinekkaydı traş mümkün değil ne yazık ki..
Jiletle uğraşmak can sıkıyor sevmiyorum..
Arkadaşta var bitane denedim hoşuma gitti ancak hangi tip ve model alacağımı bilmiyorum..
bu arkadaştaki model..
Uzun sakalda biraz sorun yapıyor bazı yerleri de tam almadı ancak modelin düşüklüğüne veriyorum biraz..
Birde böyle bir tip var.. Bu ikisi arasından hangisi daha iyi iş yapar?
İstediğim özellikler;
1-Bölge(kıvrım)-uzunluk-yatay sakal gözetmesin.. Aynı yeri 5 kere geçme sorunum olmasın..
2-Suya dayanıklı olsun yıkamakta sorun olmasın..
3-Ekstra şeylerle beni uğraştırmasın(krem kartuşu gibi)
4-Kırılmadıkça işi bitmesin..
Şuan kullandığımı herhalde 3 senedir kullanıyorum gram sorun yaşamadım.. Fiyat 300 ü pek geçmesin istiyorum.. 3 sene kullansam senede 100 lira,aylık 8 liraya gelir o da traş bıçağından ucuz olur..