Traş makinesi önerisi?

Hangi ecnebiler diyomuş la onu? Ne ararmış ecnebilerde tualet kültürü

Hangi ecnebiler diyomuş la onu? Ne ararmış ecnebilerde tualet kültürü

Ahanda beybi..

Arko' nun bu kadar popüler olmasının en büyük sebebi tam anlamıyla bir fiyat/performans canavarı olması. 1 lira gibi bir fiyata donyağlı, en az altı ay dayanacak soğuk pres tipi bir sabun alıyorsunuz. Üstelik son derece iyi performanslı ve özellikle biz Türkler için güzel kokulu. Türkiyede arko sabunun kokusunu bilmeyen erkek yoktur. Her berber arko sabun kokar. Hafif limon nüanslı klasik temiz kalıp sabun kokusuna sahip. Yabancıların tek beğenmediği yanı da bu klasik temiz kokusu. Bizde temizliği, kalıp sabunu anımsatırken, onların yeni yetmelerinde klozet sabununun kokusuna benzetiliyor. Ama belli yaşı olanlar onların klasik "ivory" sabunlarına benzetiyor.

Alıntıdır..

http://tiraskeyfim.blogspot.com/search?updated-min=2010-12-31T14:00:00-08:00&updated-max=2011-09-04T14:49:00%2B03:00&max-results=12&start=5&by-date=false

eleman baya güzel anlatmış çokda iyi yapmış..

Valla benim için en güzeli ustura.. öyle araya kıl girdi.. şarjı azaldı.. bıçağı köreldi gibi problemler olmuyor..

O nasıl bir işsizlikmiş layn? Okumadım valla kusura bakma :mrgreen:

O nasıl bir işsizlikmiş layn? Okumadım valla kusura bakma :mrgreen:

işsizlik değil la,
eleman bu işten ekmek bile yiyodur sağlam bir cilt bakım yeri vs işletiyorsa,
unutmadan yarın birgün düzenli traş olunan bir işe başlarsan ve cildin sorunluysa o zaman görürüm seni :)

Nasıl bir bilgi birikimidir o.. Yabancı sitelerde bile bu kadar detaylı bulunabileceğini düşünmüyorum.. Adam aşmış.. Özellikle model-marka vererek söylemesi ayrı güzel.. Ustura değilde traş makinesi alabilirim gibi duruyor.. Hem temiz traş hemde daha güvenli.. Boş zamanda komple inceleyeceğim..Link için çok teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar