Trakya rüzgarı 2700 km...

Adana İl Temsilcisi
antep,gezilmesi gereken bir yer,özellikle de (zeugma) antep müzesi,oradan halfeti,zeugma harabeleri,rum kale filan.ali (aydemir)size yardımcı olur.amaaaa antep mutfağı,baklavası muhteşem ötesi birşey.bu konuda da ali yardımcı olur.:) CBF 500 duruyor,mutlu mesut beraberiz.:)adana'ya 1 gün ayırın,misafirim olmadan göndermem.:wiinkk:

Son düzenleme:
Gerçekten geziniz bitirdi beni çok güzel , bazı aksilikler yaşamışsınız tabi buda gezinin tuzu karabiberi diyelim :p Başka gezilerde görmek dileğiyle kazasız belasız yolculuklar...:rendeer:

selçuk abi tek kelimeyle mükemmel olmuş.inan hiç nefes almadan okudum hepsini diyebilirim.

şu arabamın borcu bitsin ilk işim temiz dl650 aramak olacak.

yenge hanımın ve senin elinize,kolunuza,yüreğinize sağlık.umarım ben de hanımla nice kmler yaparım..:)

allah tekerine taş dokundurmasın motorunun.

tüm motorcuların da aynı zaman da :cat:

selçuk abi tek kelimeyle mükemmel olmuş.inan hiç nefes almadan okudum hepsini diyebilirim.

şu arabamın borcu bitsin ilk işim temiz dl650 aramak olacak.

yenge hanımın ve senin elinize,kolunuza,yüreğinize sağlık.umarım ben de hanımla nice kmler yaparım..:)

allah tekerine taş dokundurmasın motorunun.

tüm motorcuların da aynı zaman da :cat:

İlker teşekkür ederim.. İnşallah senin hanımda motosiklet ile gezmeyi seviyor.. İnan DL650 nin artçı selesi sürücü selesinden rahat. Yani DL650 ye geçtin mi hanım motosiklet ile gezmekten daha da hoşlanacaktır..
Daha nice km lere...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok iyi gerçekten.

Tüm gezinizi okudum gerçkten hayalini kurduğum eşimle birlikte çıkmak istediğim mükemmel bir gezi olmuş çok beğendim

VAY BE harika gezi rota'da çok güzel . en önemliside yolculuğa sevdiklerinin katılması . tebrik ederim

125 YUKİ & CBF150 ile Aydın dan bu güzergahı 1-7 temmuzda deneyeceğiz nasipse....

Güzel ve soluksuz bir gezi olmuş.
Bende bitti herhalde diyip yorum yazacakken, sayfanın altında 2. günü gördüm. diğer yorumları okumadım. Sadece fotoğrafları ve açıklamaları takip ettim.
Hepsini bir kere de ana sayfada yayınlasanız çok güzel olacaktı. Benim açımdan, güzel bir dizide reklam arası gibi olmuş :p
Darısı bizim başımıza, paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar