Burada okuduklarıma bazen inanamıyorum...
Siz nasıl olur vefat etmiş bir insanın arkasından yargısız infaz yapabilirsiniz?
Taksici de yakınları evde bekleyen , sizin , benim gibi bir insandı , bu öfke neden?
Nereden bilebiliyorsunuz taksicinin ölmeyi hakkettiğini , nasıl böyle bir düşünceye kapılabiliyorsunuz?
Nasıl biliyorsunuz motorcuların suçlu olmadıklarını , belki %100 onlar suçlular.
Ben bir motorcuyum , ve trafikte taksicilerin nasıl sürdüklerini çok iyi biliyorum.
Fakat asla yargısız infaz yapmam... 99 taksici kötü olsa bile 1 tanesinin iyi olabileceği hep aklımdadır...
Taksici de sopa çekmiş diyorsunuz... Düşünün , otomobilinizde gidiyorsunuz , arkanıza takılmış bir motor veya otomobil... Sizi koruyacak en yakın objeye gider eliniz...
Ben taraf tutmuyorum , dediğiniz gibi taksici de hatalı olabilir.
Fakat bu asla adam öldürmek için sebep değildir...
Nasıl bir insan bir insana o bıçağı sokabilir, hem de defalarca?
Üzgünüm ben yapamam... belki bu yüzden ayıplanır mıyım bilemem...
Bunu bildiğim için yanımda asla bıçak da taşımam.
Diğer bir konu Rigel'in bahsettiği...
Ne yazıkki günden güne insanlar insan olduklarını unutmakta...
Hele ki Istanbulda...
Kiev bana tehlikeli demişlerdi... Nitekim Kievde 4 kişi tarafından bıçakla kovalandığım da oldu. Fakat kendi dikkatsizliğimdendi. Kaçamasaydım şu an burada yazamayacaktım.
Fakat üzülerek söylemeliyim ki , kiev bile istanbuldan daha güvenli...
Bunu bilin , bilerek yaşayın.
Yanınızda bıçak taşımak , silah taşımak sizi kurtarmaz...
Sizi kurtaran nedir? Kaçmak...
Unutmayın , siz sopa çekince adam sizi bıçaklayabilir , siz bıçak çekince adam sizi çekip vurabilir...
Mümkün olduğunca alttan alın... ve kaçın...
Insanlar artık insan değil... Onların sürüsüne katılmaya çalışmayın , avlanırsınız. Sadece uzak durun...
Ha , ben delikanlıyım , kaçmam derseniz sizin bileceğiniz birşey... karşınızdaki sizden daha delikanlı çıkabilir her zaman...