Trafikte tartışan taksici, bıçaklanarak öldürüldü

Bahçelievler'de, mesai bitimi evine dönmek için yola çıkan taksici Nihat Ünyeli, trafikte yaşanan tartışmanın ardından motosikletli 2 kişi tarafından bıçaklandı. Yaralı halde arkadaşı tarafından hastanaye kaldırılan taksici tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay saat 02.00 sıralarında Yenibosna Yıldırım Bayezıt Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenibosna'daki Kuleli Taksi Durağı'nda çalışan Nihat Ünyeli(35), mesaisi bitince kullandığı 34 THK 42 plakalı taksiyi yıkatmaya gitti. Buraya gelmeden önce trafikte motorsikletli 2 kişi ile tartışan Ünyeli, taksiyi yıkattıktan sonra da bu 2 kişi tarafından takip edildi. Tartışma Yenibosna Yıldırım Bayezıt Caddesi üzerinde de devam etti. Ünyeli aracını durdurup elinde sopayla indi ve motosikletteki şahıslar da bıçakla Ünyeli'ye saldırdı. Ünyeli, kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından, vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklandı.
Ünyeli kanlar içinde yere serilirken, faiiller kullandıkları motosikletle olay yerinden kaçtı. Yaralı taksici olay yerine gelen arkadaşları tarafından Özel Yenibosna Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Taksici, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada, Ünyeli'nin yakınları olayı duyunca hastaneye akın etti. Ünyeli'nin öldüğü haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Bazıları acil servise alınarak ilaçla sakinleştirilmeye çalışıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Haberin orijinali:
http://haber.mynet.com/sayfali/yasa...caklanarak-olduruldu/04Agustos2008/A040800E/0

Şimdi bu taksiciler bizlere iyice kıl gitmeye başlamazlar mı??Off yaa.Bu imajımızı iki paralık eden motosiklet kullanıcılarının Allah belasını versin diyorum.Daha da çok şey söylemek istiyorum ama offf:pr::pr:

belki taksicisde çok zıt gitmiştir ama bi derdi varsa gidsin polise söylesin o taksicinin evinde bekleyeni yokmu

Gerçi ilkin taksici aracından sopasını alarak inmiş ama bu neyi değiştirir ki:pale:

Motorcular katil de oldular...

İmaja bak artık...

Offf ya...!

Hakkaten öyle abi.Tecavüzcü, zorba, tacizci ve şimdi de eli kanlı katil:pr:

Suc lu motosikletçiler gibi gözüküyor..Adamı Ne b.. yemeye takip ediyolar ???

Tabiki olayın buralara kadar gelmesi üzüntü verici ve tasvip edilemez ama öyle tahmin ediyorumki motorcu arkadaşlarımızı çileden çıkartmıştır bu taksici bozuntusu.

Yoksa sebep her ne olursa olsun tartışma yüzünden kimse kimseyi bıçaklama cahilliğini göstermez diye düşünüyorum.

Arkadaşları ne kadar tahrik ettiği konusuna gelince iki kişiye karşı elinde sopayla aşşağıya inmesi yeterli olmuştur sanırım.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artık her taksici potansiyel katil gözüyle bakar bize..zaten motorcuların imajı yeni yeni kurtulmaya başlamıştı serseri motorcu kavramından hadi bakalım.
bazı zamanlar hakediyolar tartaklanmayı taksiciler ve minibüsçüler. ama bu kadarı da fazla... :pr:

tövbe estağfuruLLah .. eğer böyle giderse 'motosikletçiler serseri değillerdir sadece toplumda böyle gösteriliyor' yerine 'aralarından bazıları iyi ama .. ' diyeceğiz sanırım :pr:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Şimdi de katil olduk? Tacizcilikten sonra bir bu eksikti! Türkiye'de motosikletçilerin imajı her geçen gün daha da yerle bir oluyor ya... Taksiciler zaten üstümüze üstümüze kırıyorlardı, şimdi tepemize çıkarlar artık. :pr: Ne öldürüyosun adamı? Derdin varsa şikayet et, sinirini alacak kadar vur kır parçala küfür et. Ne biliyim? Öldürme de ne yaparsan yap işte. O da can yau! Yazık olmuş adama, ne diyim Allah rahmet eylesin...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bir ay önce bir taksici ile bağdat caddesi üzerinde tartıştım yüzyüze adamla daha sonra bana direk tornavida çekti bacaklarıma bakıyordu saplamak için tuttum ellerini,adı aydın diye bir adam beylerbeyi taksi durağında çalışıyor,takip ettim suadiyeden beylerbeyine takip ederkende motor üzerinde cep tel ile polise anlık bilgi veriyorum şuan şurda şimdi kızıltoprakta felan diye felan poliste tık yok
yeri belli plaka belli adamın adı belli , işte Polisin acizliği
, sonuç hiç bir şey yapmadılar... bazı şerefsizlerde var böyle imkanları olsa ezip öldürüp kaçar bunun gibiler,yakın zamandada bir motosikletçiyi beşiktaşta ezip kaçmışlardı...

ölen taksiciye Allah rahmet eğlesin...

...eğer ölen taksici motosikletli kişileri bıçaklamış öldürmüş olsaydı hangi taksici bu kötü olaydan dolayı hayıflanacaktı merak ediyorum .sizce diğer taksicilerden üzülen olurmuydu ölen motorculara...?(şeytanın gör dediği)

...eğer ölen taksici motosikletli kişileri bıçaklamış öldürmüş olsaydı hangi taksici bu kötü olaydan dolayı hayıflanacaktı merak ediyorum .sizce diğer taksicilerden üzülen olurmuydu ölen motorculara...?(şeytanın gör dediği)

İşte bu konuda kesinlikle sonuna kadar haklısın, hatta ''iyi olmuş gebermiş pez..... derlerdi'' :pr:

arkadaşlar toplumumuz önyargılı tamam ama bu cinayeti işleyenler de insan, motosikletde kullanır uçakta hatta takside, fevri davranışlar geneli bağlamz yani istisnalar kaideyi bozmaz, ona bakarsanız motosiklet kullanan kapkaççılar sapıklar ve daha niceleri var, belki de taksici motosiklet sürücüsünün hayatına kast etti o da hıncını alamayıp bıçak kullandı hatta belkide psikopattı isteyerek bıçakladı, ama sonucu böyle olmamalıydı, hayatını kaybeden taksiciye Allah rahmet eylesin...

durduk yere kimse kimseyi bıçaklamaz, taksici kimbilir ne yaptı ki büyük ihtimalle üzerlerine kırdı adamların canına kast etti...gecenin o vakti ciddi bir şey yapmasa motorcularda saatlerce adamı takip etmezdi ve taksici eline sopayı alıp inmeseydi bıçaklanmazdıda bence

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bence bu motosikletcilerin sucu ama en uyuz oldugum sey boyle insanlarin altindada motosiklet varyaa artik herkesin altinda bi motosiklet bu ozel bi arac onlar gibi inlarin neyine motor adimizi kirletiyolar::ranntign hayvan oglu hayvanlar yaaa aksam aksam butun moralimi bozdular seytan diyo al onun motorunu gecir kafasina bidada motor falan yok sana die akillansin bidada motora yaklasamasin::angry2::

aranızda kaç kişi bıçakla geziyor?
kaç kişinin sopası var?

Mertlik hakkaten bozulmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar