Trafikte tartışan taksici, bıçaklanarak öldürüldü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar size gecenlerde olan bie olaydan bahsediim haberlerdede cikti bi araba surucusu yolunda giderken onune karsidan karsiya gecmek isteyen bir yasli cikiyo adamda iyilik olsun diye durup yol veriyo ilerde arkadaki araba ondeki arabanin yolunu kesip sen nasil durup benim yolumu engellersin diye adami iki cocugunun onunde silahla olduruyo:pr: yukaridada arkadasimizin bahsettigi gibi sizce bu millet nereye gidiyo:silent:

tabikii motorcuda hakli olabilir ama bir insani oldurmek bu kadar kolay olmamali en azindan oldurmek yerine trafige ihparda bulunabilirdi:silent:

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin ama, sopayla arabasından çıkışan taksicide sütten çıkma akkaşık olmamalı (budemek olmuyor ki; herkes birbirini bıçaklasın) Bir insanı öldürmek kadar insandışı ve cahilce bir hareket yoktur. Toplumumuz nerelere gidiyor, bıçaklar-sopalar konuşturur olmuşuz :S

arkadaşlar toplumumuz önyargılı tamam ama bu cinayeti işleyenler de insan, motosikletde kullanır uçakta hatta takside, fevri davranışlar geneli bağlamz yani istisnalar kaideyi bozmaz, ona bakarsanız motosiklet kullanan kapkaççılar sapıklar ve daha niceleri var, belki de taksici motosiklet sürücüsünün hayatına kast etti o da hıncını alamayıp bıçak kullandı hatta belkide psikopattı isteyerek bıçakladı, ama sonucu böyle olmamalıydı, hayatını kaybeden taksiciye Allah rahmet eylesin...

eyvalah emin....:rendeer:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Birkaç ay önce doşmuşta lahmacun yiyen kafadarlar kendilerini uyaran genci bıçaklayarak öldürmüştü. İnsanlar herşeye anında tahrik oluyor. Bu bir mazeret değil yani, çok sinirlendim vs. :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar toplumumuz önyargılı tamam ama bu cinayeti işleyenler de insan, motosikletde kullanır uçakta hatta takside, fevri davranışlar geneli bağlamz yani istisnalar kaideyi bozmaz, ona bakarsanız motosiklet kullanan kapkaççılar sapıklar ve daha niceleri var, belki de taksici motosiklet sürücüsünün hayatına kast etti o da hıncını alamayıp bıçak kullandı hatta belkide psikopattı isteyerek bıçakladı, ama sonucu böyle olmamalıydı, hayatını kaybeden taksiciye Allah rahmet eylesin...

Bence burada katilin motosiklet kullanması motosiklet camiasının imajını zedelememeli...

Katil olmaya eğilimli kişiler otomobilde kullanabilir motosiklette... Böyle bir ayrım yapıp motosikletin imajını zedelemek, zedelemeye çalışmak işi kolayına kaçmak olur bence...

Allah rahmet eylesin çok üzücü ve düşündürücü bir durum...

Bir insanın canını almak bu kadar kolay olmamalı... Bu kadar değersiz olmamalı yaşamlarımız... Yazık....

katılıyorum. her motora binen motorcu olmuyor.simdi iki dengesiz böyle bişe yaptı diye insanlarımız bütün motorculara kötü gözle bakacak kadar dar görüşlü değildir herhalde .

Ohoooo....

Siz herhangi bir hastanenin acil servisinin önüne gidip birkaç saat gözlem yapın. Genellikle oralarda çay, puaça filan da olur..

Millet zıvanadan çıkmış durumda. Bu taksici ölmüş, ölmeyip yaralananlardan haberiniz var mı... Kavgaların sayısı hakkında bir fikriniz var mı...

İnsanlar ne tür sebeplerden dolayı birbirine dalmaya başladılar artık inanamazsınız. Hem artık öyle ufak tefek darplar da değil olay, millet öldürmek için girişiyor. Sokakta köpek grupları çatışıyorlar ya arada, aynı o sahneler işte...

Aynı tipler hastanenin ve karakolların kapılarını camlarını da indiriyorlar.

İşte bu akşam yine bir hayvan karakola girip kendisini şikayet eden herifi gebertmiş. Okuyun bak haberi gazeteden veya internetten.

Bu olaylara karışanların ortak özellikleri ise şöyle:

** İnsan olduklarının, yaşadıklarının (bazıları için, canlı olduklarının) farkında değiller.
** Türkçe'leri yaklaşık 200 kelimeden oluşuyor ki, bu zaman zaman onlara fazla gelip sıkıntıya yol açabiliyor.
** Çoğu herhangi bir sebeple kalemi tutamıyor, tutabilenler ise şempanzeler kadar yazabiliyor.
** Kural ve kanun tanımıyorlar. Bu onlar için adeta bir övünç kaynağı...
** Cahillikleri de, nasıl oluyor anlamıyorum ama, yine onlar için gurur duydukları bir meziyet.
** Polis, doktor, kayıt memuru, ambulansçı onların baş düşmanı. Bu görevlilere saldırmaya her an hazırlar.

Ben bunlardan değilim. Oğlumun da gelecekte bunlarla aynı havayı soluyacağını düşünmek midemi bulandırıyor. Çözüm üretmeye çalışıyorum. Nokta.

Burada okuduklarıma bazen inanamıyorum...
Siz nasıl olur vefat etmiş bir insanın arkasından yargısız infaz yapabilirsiniz?
Taksici de yakınları evde bekleyen , sizin , benim gibi bir insandı , bu öfke neden?
Nereden bilebiliyorsunuz taksicinin ölmeyi hakkettiğini , nasıl böyle bir düşünceye kapılabiliyorsunuz?
Nasıl biliyorsunuz motorcuların suçlu olmadıklarını , belki %100 onlar suçlular.

Ben bir motorcuyum , ve trafikte taksicilerin nasıl sürdüklerini çok iyi biliyorum.
Fakat asla yargısız infaz yapmam... 99 taksici kötü olsa bile 1 tanesinin iyi olabileceği hep aklımdadır...

Taksici de sopa çekmiş diyorsunuz... Düşünün , otomobilinizde gidiyorsunuz , arkanıza takılmış bir motor veya otomobil... Sizi koruyacak en yakın objeye gider eliniz...

Ben taraf tutmuyorum , dediğiniz gibi taksici de hatalı olabilir.
Fakat bu asla adam öldürmek için sebep değildir...
Nasıl bir insan bir insana o bıçağı sokabilir, hem de defalarca?
Üzgünüm ben yapamam... belki bu yüzden ayıplanır mıyım bilemem...
Bunu bildiğim için yanımda asla bıçak da taşımam.

Diğer bir konu Rigel'in bahsettiği...
Ne yazıkki günden güne insanlar insan olduklarını unutmakta...
Hele ki Istanbulda...
Kiev bana tehlikeli demişlerdi... Nitekim Kievde 4 kişi tarafından bıçakla kovalandığım da oldu. Fakat kendi dikkatsizliğimdendi. Kaçamasaydım şu an burada yazamayacaktım.
Fakat üzülerek söylemeliyim ki , kiev bile istanbuldan daha güvenli...

Bunu bilin , bilerek yaşayın.
Yanınızda bıçak taşımak , silah taşımak sizi kurtarmaz...
Sizi kurtaran nedir? Kaçmak...
Unutmayın , siz sopa çekince adam sizi bıçaklayabilir , siz bıçak çekince adam sizi çekip vurabilir...
Mümkün olduğunca alttan alın... ve kaçın...
Insanlar artık insan değil... Onların sürüsüne katılmaya çalışmayın , avlanırsınız. Sadece uzak durun...
Ha , ben delikanlıyım , kaçmam derseniz sizin bileceğiniz birşey... karşınızdaki sizden daha delikanlı çıkabilir her zaman...

Öncelikle zamanzıca yaşamı alınan taksi şoförüne allahtan rahmet kederli ailesinede sabırlar diliyorum:salut:

Bu olayın kesinlikle tasvip edilebilecek bir yanı yok! takip etmek,birşeylere karar vermiş olmak demektir! buna adamı öldürmekte dahil.Taksi şoförü planlı bir şekilde öldürülmüştür bukadar basit.Allah'ta onları bildiği gibi yapar inşallah.

Yorumlarınıza bakıyorumda,hakkın rahmetine kavuşmuş bir insana rahmet dilemekten öte, ''sizlere neler olmuş meğer'' iki katil ''motosikletli'' yüzünden:silent:Demekki buradaki herkes zıt giden bir insanı öldürebilecek nitelikte! öylemi arkadaşlar? MT de bukadar kin ve nefret dolu insanın bir arada olabileceğini hiç düşünmemiştim! öğrenmiş olduk bu vesileyle.
Bu arada ben açıkça düşüncelerimi dile getirdim ama bu sizlerin fikrine ve dünya görüşüne saygı göstermiyorum anlamına gelmez! bana bu şekilde düşünen kişilerden biraz daha uzak durmam gerektiğini ifade eder!
nemelazım,bakarsınız birgün toplu sürüşlerde olmayacak bir hadise olur ve grup içinden bu düşüncelere sahip biri, vatandaşı bıçaklar,silahla vuru vs vs birde katil damgası yemeyelim.......

Son düzenleme:
...arkadaşlar olay belkide trafikten ibaret değildir,ölen taksici ve motosikletliler arasında geçmişten gelen bir husumetden kaynaklanıyor da olabilir,ne malum değilmi..?:silent:

Hakkaten öyle abi.Tecavüzcü, zorba, tacizci ve şimdi de eli kanlı katil:pr:

kötü şöhreti kimse istemez tabi,katiller layığını, cezasını bulur inşallah... ama bu kadar sallanmamaya karşı biraz kötü şöhret belki hayatta kalma şansımızı arttırır... trafikte seyir halindeyken diğer sürücüler tarafından tehlikeye atılmak motosiklet sürücüleri için daha hayati sonuçlar getiriyor.... ::stretche

kötü şöhreti kimse istemez tabi,katiller layığını, cezasını bulur inşallah... ama bu kadar sallanmamaya karşı biraz kötü şöhret belki hayatta kalma şansımızı arttırır... trafikte seyir halindeyken diğer sürücüler tarafından tehlikeye atılmak motosiklet sürücüleri için daha hayati sonuçlar getiriyor.... ::stretche

İnşallah öyle olur hocam:cat:Benim korkum aksinin olması durumu:pale:

ölen taksiciye Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun diyelim.
bide bu olay hiçbişeyi değiştirmez. zaten 4 tekerler tarafından ezilecek böcek gibi görülüyorduk.

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim bir şey var.Ölen taksici için Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin de trafikte madalyonun bir de diğer yüzü var malesef.
Taksici milleti yolda öyle bir gidiyor ki sanki yolları babası yaptırmış gibi.Bazen çok yavaş gider yol vermezler(imkanı olduğu halde), bazen siz normal hızda seyrederken arkanızdan birden çıkagelirler, sizi sıkıştırırlar kenara atarlar.Adama bir şey demeye çalışsanız hemen köpürür çıkar arabasından "Ne diyon lan sen" işte bilmem neler, küfürler...Herkesin sabrı bir olmuyor ve de herkes herkesin yumruğunu bilmiyor.
Kim bilir motosikletlileri bu taksici vatandaşımız nasıl kışkırttı da olay bu dereceye geldi?Geçen sene Mecidiyeköy mcdonalds'ın arka tarafında bayan şöförün kullandığı bir araç taksi ile 10 km gibi bir hızda giderken çarpıştı.Taksici resmen deliye dönmüştü.Arabasından çıktı kadının yanına gitti.Kadın korkudan kapılarını kilitlemişti.İstanbul'un meydanında kadına ağza alınmayacak küfürler, hakaretler, arabasını yumruklamalar, tekmelemeler...Polis geldi de kadına yardım etti.Kadın korkudan bayılmıştı hiç unutmuyorum.Şimdi size soruyorum.Bayana bile saygısı olmayan bu ve bunun gibi adamların motosikletli 2 erkeğe saygısı olur mu?Tekrar soruyorum.Adam kimbilir neler yaptı motorlulara da sonu böyle oldu?
Eğerki yukarıda verdiğim örnekteki gibi bir taksi şöförü ise inanın bu siteden kimin karşısına çıkarsa çıksın o vatandaşla muhakkak kavga ederdi.

Ayrıca size soruyorum.Şimdiye kadar hangi taksi şöförü öldürülen(trafik kazası da bir cinayettir!) bir motosikletli için üzülmüştür ve de onun ailesini düşünmüştür???
Bu konu tartışmaya çok açık.Ama yaşamayan bilemez.Sanırım uzatmanın alemi yok...

Tabiki olayın buralara kadar gelmesi üzüntü verici ve tasvip edilemez ama öyle tahmin ediyorumki motorcu arkadaşlarımızı çileden çıkartmıştır bu taksici bozuntusu.

Yoksa sebep her ne olursa olsun tartışma yüzünden kimse kimseyi bıçaklama cahilliğini göstermez diye düşünüyorum.

Arkadaşları ne kadar tahrik ettiği konusuna gelince iki kişiye karşı elinde sopayla aşşağıya inmesi yeterli olmuştur sanırım.

Syriana, yazdıklarınızı okudum da, bu olay için katil motorcuların adam bıçaklamalarını haklı çıkarmaya çalışmanıza bir anlam veremedim. Bir de katillerden bu arkadaşlar diye bahsetmişsiniz. Keşke bu katiller cezalarını bulsalar.

Son düzenleme:
bu zamana kadar trafikteki araçlardan özellikle ticari olanlardan neler çektiğimizi hepimiz biliyoruz ama iğneyi de kendimize batırmak lazım.şimdi kemse yanlış anlamısn o iki şahısın gerçekten motorcu olduğuna inanmıyorum.en azında şöyle bişey var.gecenin o saati ve öyle bi yerde bi motorda iki kişi ne yapar?tamam diyelim ki evlerine gidiyolardı.ama bir taksiciyi oto yıkamasını bekleyecek ve ardınadn takip edecek kadar boş adamlardı.ayrıca motorcu adamın üstünde bıçağın ne işi var.ben o şahısları adamdan sanmıyorum.ama ne yazık kı halk,altında iki tekeri olan herkesi motorcu sanıyor.sanırım şu sıralar taksicilere biraz daha dikkat etmeliyiz.çünkü onların da bizim gibi birbirlerine olan bi bağlantıları var.

adi ler belalarını bulu inşallah mertlik mozulmuş bi adama 2 kişi yetmio bidebıçakla giriyolar

Burada okuduklarıma bazen inanamıyorum...
Siz nasıl olur vefat etmiş bir insanın arkasından yargısız infaz yapabilirsiniz?
Taksici de yakınları evde bekleyen , sizin , benim gibi bir insandı , bu öfke neden?
Nereden bilebiliyorsunuz taksicinin ölmeyi hakkettiğini , nasıl böyle bir düşünceye kapılabiliyorsunuz?
Nasıl biliyorsunuz motorcuların suçlu olmadıklarını , belki %100 onlar suçlular.

Ben bir motorcuyum , ve trafikte taksicilerin nasıl sürdüklerini çok iyi biliyorum.
Fakat asla yargısız infaz yapmam... 99 taksici kötü olsa bile 1 tanesinin iyi olabileceği hep aklımdadır...

Taksici de sopa çekmiş diyorsunuz... Düşünün , otomobilinizde gidiyorsunuz , arkanıza takılmış bir motor veya otomobil... Sizi koruyacak en yakın objeye gider eliniz...

Ben taraf tutmuyorum , dediğiniz gibi taksici de hatalı olabilir.
Fakat bu asla adam öldürmek için sebep değildir...
Nasıl bir insan bir insana o bıçağı sokabilir, hem de defalarca?
Üzgünüm ben yapamam... belki bu yüzden ayıplanır mıyım bilemem...
Bunu bildiğim için yanımda asla bıçak da taşımam.

Diğer bir konu Rigel'in bahsettiği...
Ne yazıkki günden güne insanlar insan olduklarını unutmakta...
Hele ki Istanbulda...
Kiev bana tehlikeli demişlerdi... Nitekim Kievde 4 kişi tarafından bıçakla kovalandığım da oldu. Fakat kendi dikkatsizliğimdendi. Kaçamasaydım şu an burada yazamayacaktım.
Fakat üzülerek söylemeliyim ki , kiev bile istanbuldan daha güvenli...

Bunu bilin , bilerek yaşayın.
Yanınızda bıçak taşımak , silah taşımak sizi kurtarmaz...
Sizi kurtaran nedir? Kaçmak...
Unutmayın , siz sopa çekince adam sizi bıçaklayabilir , siz bıçak çekince adam sizi çekip vurabilir...
Mümkün olduğunca alttan alın... ve kaçın...
Insanlar artık insan değil... Onların sürüsüne katılmaya çalışmayın , avlanırsınız. Sadece uzak durun...
Ha , ben delikanlıyım , kaçmam derseniz sizin bileceğiniz birşey... karşınızdaki sizden daha delikanlı çıkabilir her zaman...

Görkem yazdıklarına canı gönülden katılıyorum. Herkesimden olduğu gibi motosiklet kullanan kapkaççı, gaspçı ve bir sürü it olduğu biliniyor ama yine de böyle yorumlar yapılıyor. Birisinin motorcu olması o kişinin sizden olduğu anlamına veya sizin zeka ve kültür seviyenize sahip olduğu anlamına gelmez. O yüzden lütfen bu katiller hakkında yorum yaparken dikkat edelim.

Son düzenleme:
ya yazık olmuş... şimdi minibüsçüler ve taksicilerden sonra motorcularda böyle adi adamların yüzünden lekelenecek... tabi bunlar motorcu değil it kopuk serseri kasksız iki ya da üç kişi binerler ağızlarında sigara varyete yapan şerefsizlerdir...

bence bu olay bir anlık sinirlede olmuş olabilir.Taksici sopayla çıkmış

taksicinin sopayla dayağınımı yiyecekki motorcu yaptığı doğru bişey değil ama

taksicininde sopayla çıkması yanlış!! belki arada küfürleşmede olmuştur eğer öyle bişey varsa ben motorcunun yaptığını pek abes bulmuyorum

Atasözü:Öfkeyle kalkan zararla oturur.Allah ailesine sabır versin.Allah rahmet eylesin

allah rahmet etsin..her zaman taksiciler, minibüscüler ve otobüscülere dikkat..daha 2 hafta önce aniden önüme kıran taksi yüzünden yeri öptüm..bir tanesi de haliç sahilinde ışıklarda durmuş vaziyetteyken beni kenara itip öne geçmeye çalıştı.ben itiraz edince yolcuyla tartışmaya başladı.yeşil ışık yanınca gazladım.gerisini bilmiyorum.ama beni trafikten-insandan saymadığı aşikardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar