Arkadaşlar çok komik bende 1 ay sonra tamda bu kente yerleşme kararı aldım iş sebebi ile . Ve kara kara oralarda da motor sürebilicekmiyim diye düşünüyordum, konusu gelmişken sizce orada motor kullanabilme şansım varmı...Motora yada bana bişey olmadan
Yıllarca Cape Town'da yaşamış olan eski ortağımdan bildiğim kadarıyla; Oralarda 2 tip insan var. Biri Ferrari'yle gezerken diğeri kaldırımda uyur. Arası yok. Cehalet diz boyu. Hal böyle olunca 1 dolar için insanların öldürülmesi adi vakadan sayılıyor. Hele gece, ıssız yerlerde, otobanlarda "Aman dikkat" derim.
Bu arada arkadaşlar Türk insanı pratik zekalıdır, başkasının içinden çıkamayacağı sorunlara muhteşem çözümler üretir. Ancak bunu çakallıkla karıştırmamak gerek.
Türk atasözü: Kork Allah'tan korkmayandan
Hepinizin elinin altında internet var, 3-5 sitede sabit kalmaktansa dünyada neler olup bittiğine farklı kanallardan biraz etraflıca bakarsanız, dünya çakallık ligine giremeyeceğimizi kesinlikle göreceksiniz.
Neden kendimizi bu kadar aşağılarız hiç anlayabilmiş değilim. Bu şekilde davranan başka millet varmıdır acaba? Hiç sanmam.