Topcase'ler motorun karizmasını bozuyor mu sizce?

Motosikleti
Suzuki burgman 200
benim motorun onunde kask koyacak yer olmasina ragmen sirf mont tasimamak ve ivir zıvır için topcase taktim.hic bir zaman şekle takilmadim sadece tingirti can sıkıyor

Bozuyor ama çok büyük rahatlık. Avm'ye girerken momtu, eldiveni, dizliği filan atabiliyorsun. Misal dün gece eve dönerken sahur için karpuz alayım dedim attım arkaya. Motosikletten ne beklediğine de bağlı biraz.

önceki motorum msx'di. Aldığımda vardı ve çok işime yarıyordu.
Benelli TNT 250 aldıktan sonra görünüşünü sevmediğimden hiç takmadım sürekli sırt çantasıylayım

Ben R1200GS'lere 2+1 komodinleri baya yakıştırıyorum. R1200GS alsam komodinsiz bırakmam.

Cok guzel soru bence motordan motora degisir bu 4 silindirli racing tarzina yakismayabilir

Enduro (Cross tarzı olmayan), Touring (sport olmayan), cruiser (bunda da spor modeller hariç) ve bazı scooter modelleri.

Bunların dışında kalan motorlarda topcase göz bozar, adamı kör eder. Bunu görüntü açısından düşünerek yazdığım bellidir zaten. İşlevsellik için kullananlara bir şey diyemem. Yaz sıcaklarında da montumu kaskımı elimde taşırım, taşıyorum, taşıyacağım ama yine de topcase takıp motorumu garabete çevirmeyeceğim. :mrgreen:

Benim motorun karizması yok kafam rahat. Topcase olmadan yaşamayı denedim 1ay dayanabildim.

Merhaba Arkadaşlar , Top case bence de ihtiyaç .Ama çirkin :)

Kesinlikle çok çirkin ama işlevsel. En iyisi maxi scooter alın kurtulun.

lamborghini-murcielago-lp640-portbagaj-exterior.jpg

Buna oluyorsa hepsine olur :)

Önceki motorumda topcase vardı. İnanılmaz rahattım. Sonra motoru değiştirdim.. Çanta bu motoruma yakışmaz dedim en fazla 20 gün dayanabildim. Sırt çantasını bıraktığımda o kadar rahatladım ki anlatamam.
*
Topcase olmadığı zaman bagaj filesiyle uğraşmak ilinti ediyordu beni. Şimdi topcase var topcase var. Bazı modeller var resmen yoğurt kabı.
*
Bence parasının hakkını veren ve motora yakışan çok güzel çantalar var.

Bi kaç arkadaşım çıkar şunu kurye motoru sanki demesinden sonra çıkardım şekli bozuyor tabi bozmazmı naked motorda çanta uyumsuz

Sivri kuyruk gibi özellikli bir tasarım varsa genellikle yakışmıyor ama aslında motosiklete heybet katması açısından da fena durmuyor. Ben sadece eşimle beraber çıktığım zaman yaslansın ve eşyalarımızı alsın diye takıyorum ve bu görüntüsünden de memnunum aslında.

Sivri kuyruk gibi özellikli bir tasarım varsa genellikle yakışmıyor ama aslında motosiklete heybet katması açısından da fena durmuyor. Ben sadece eşimle beraber çıktığım zaman yaslansın ve eşyalarımızı alsın diye takıyorum ve bu görüntüsünden de memnunum aslında.

[url]http://i.hizliresim.com/kvnBor.jpg[/url]

yaslanma olayı iyi oluyor mu hocam topcaselerde eşiniz rahat ediyor mu mesela?

yaslanma olayı iyi oluyor mu hocam topcaselerde eşiniz rahat ediyor mu mesela?

İlk başlarda bir-iki kere çantayı takmadan çıktık, söylendi etti biraz. Yok "arabayla gitseydik" yok bilmemne falan :) Çantayı takıp çıktıktan sonra şimdi kendisi montunu giyip kaskını alıp geliyor "hadi biraz gezelim" diye. Bu kadar söyliyim :) Baya rahat etti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar