- Motosikleti
- Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Oturturken arkaya geçen dişliler asıl tutan. Vida sadece yerinde tutmak için.yok almıcam, ben montaj şekli örnek gözüksün diye attım bunu rastgele.
Oturturken arkaya geçen dişliler asıl tutan. Vida sadece yerinde tutmak için.yok almıcam, ben montaj şekli örnek gözüksün diye attım bunu rastgele.
MT25 imde yaklaşık 7 yıldır MAXEM 45SL modelini kullanıyorum. üstünde ızgarası da var çadır mat sandalye falan bağlamak için.
https://www.trendyol.com/maxem/sl45...rt-dayamali-motosiklet-arka-canta-p-776722144
bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. çanta demirini yaptırırken sadece kuyruktan değil alttan destekli de yaptırdım daha sağlam oldu
Motorun üzerinde 33lt plastik olanı vardı, eski modeli sanıyorum. Yenilerin iç kaplaması farklı. GP olmasına rağmen pek sağlam durmuyor. Tabi ucuza satılanlar kadar kötü değil. 5kg, yanlış hatırlamıyorsam da 130km/s sınır koymuşlar. Kapalı kask alıyor. İş görüyor.
givi kalitesi belirlemiş bir marka. çevrende aksesuar satan yerler varsa oradan bi inceleme yapabilirsin. hatta yanında kaskla gidersen daha iyi olur. içine kask koyduktan sonraki kalan alana da bakarsınmaxem çok dikkatimi çekiyor, daha ucuza da ilanlar var ama işte kurye motoruna çeviriyor dominarı
33 alüminyum var, 45 plastiğe dönesim vardı bütçe sebebiyle. incelemeleri güzel aslında ama ince mi canlı görmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sizce bu nasıl?