Topcase önerisi

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Motorun üzerinde 33lt plastik olanı vardı, eski modeli sanıyorum. Yenilerin iç kaplaması farklı. GP olmasına rağmen pek sağlam durmuyor. Tabi ucuza satılanlar kadar kötü değil. 5kg, yanlış hatırlamıyorsam da 130km/s sınır koymuşlar. Kapalı kask alıyor. İş görüyor.

Motosikleti
D400
MT25 imde yaklaşık 7 yıldır MAXEM 45SL modelini kullanıyorum. üstünde ızgarası da var çadır mat sandalye falan bağlamak için.
https://www.trendyol.com/maxem/sl45...rt-dayamali-motosiklet-arka-canta-p-776722144
bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. çanta demirini yaptırırken sadece kuyruktan değil alttan destekli de yaptırdım daha sağlam oldu

maxem çok dikkatimi çekiyor, daha ucuza da ilanlar var ama işte kurye motoruna çeviriyor dominarı :D

Motorun üzerinde 33lt plastik olanı vardı, eski modeli sanıyorum. Yenilerin iç kaplaması farklı. GP olmasına rağmen pek sağlam durmuyor. Tabi ucuza satılanlar kadar kötü değil. 5kg, yanlış hatırlamıyorsam da 130km/s sınır koymuşlar. Kapalı kask alıyor. İş görüyor.

33 alüminyum var, 45 plastiğe dönesim vardı bütçe sebebiyle. incelemeleri güzel aslında ama ince mi canlı görmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizce bu nasıl?

Son düzenleme:
Motosikleti
mt-25
maxem çok dikkatimi çekiyor, daha ucuza da ilanlar var ama işte kurye motoruna çeviriyor dominarı :D

33 alüminyum var, 45 plastiğe dönesim vardı bütçe sebebiyle. incelemeleri güzel aslında ama ince mi canlı görmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizce bu nasıl?
givi kalitesi belirlemiş bir marka. çevrende aksesuar satan yerler varsa oradan bi inceleme yapabilirsin. hatta yanında kaskla gidersen daha iyi olur. içine kask koyduktan sonraki kalan alana da bakarsın

Motosikleti
D400
givinin benzer şekillli 45 litre topcaseinde denedim arkadaşın, benim kask 2xl ve uzun oldugu için %80'ini kaplıyordu zaten.

bu satılan 5500 tl lik cantayı bulamadm ancak yorumlarda normal gividen daha ince olduğu yazıyordu (%40 daha ucuz en düsük modeline göre)

gittim mecbur gp 45 lt plastik aldım. kilit kısmı çok güven vermese de tepeden birşey yüklediğimde çökecek gibi değil, düz oldugu için dayanımı daha fazla olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar