Titreşim ve faydaları

bizim köyü iyi biliyorsun sanırsam:cat::cat:

sizin köy aslında benim de köy sayılır. ilk-orta-lise sizin köydeydim. hala da sık sık gider gelirim

Hahahahha Süper ya :mrgreen:
Her zaman Bardağın dolu tarafından bakmak gerekir.. :cat:

Teşekkürler, çok güzel yazı.. :rendeer:

o bardak bizde dolu duramıyor canım titriyoruz dökülüyor etrafa saçılıyor...

onu biz giymiyoruz tavsiye de etmiyoruz. hoş aslında birisi için özel diktirdiğim bir dansöz kıyafeti var ama bedeni tahmin edemediğim için hala bitiremedi terzi.

Ben gidip iki titreyeyim arkadaslar :cat:
bol muhabbetler

hadi bakalım iyi titremeler. fazla titretme kendini radara falan dikkat et

Son düzenleme:
Radar plakayı görebilecekmi titreşimden :queen: şurda iki titriyoruz nereye bu sıcakta :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muzaffer1968, titreyen race ise durum kötü varikosal sebebi aman dikkat oturuş pozisyonu mecburen tehlikeli :)

o zaman vibrasyon varsa cruiser motorlarda hemoroid,
scooterlarda kıl dönmesi olması mümkün di mi hocam?.:)

ehu birazdan topikler açılır vibrasyonu artırmak için ne yapılabilir falan diye :queen:

o zaman vibrasyon varsa cruiser motorlarda hemoroid,
scooterlarda kıl dönmesi olması mümkün di mi hocam?.:)

sakat bir soru sana da tshirt bastırayım ben en iyisi:queen::queen: allahtan hocam diye beni kasdetmemişsin teşekkür ederim. sorunu ilgili arkadaşa paslıyoruz

çok iyiydi ya valla epey güldüm sayende. ama kilo verdirmiyor hatta tam tersine acıktırıyor benden söylemesi

yaw biz ne zaman doyduk :sunny::sunny:

haberim yok benim yaw:queen::queen::queen:
tok olarak yola çıkıp 3,7km sonra acıktık diye yemek molası veren varsa bizden başka yazsında bilelim :queen::queen::queen:

Savaş çok doğru söyledin,demek motosiklet bu yüzden bir hastalık diyorlar :)

yaw biz ne zaman doyduk :sunny::sunny:

haberim yok benim yaw:queen::queen::queen:
tok olarak yola çıkıp 3,7km sonra acıktık diye yemek molası veren varsa bizden başka yazsında bilelim :queen::queen::queen:
o mesafe 3.7 km mydi ama tatlı yememiştik yemekte:queen::queen:

mtk

çok güzel :) ben de motorum pek bi titriyor diyordum :) artık bırayım da rahat rahat titresin :D

gıprasyon teknolocisini ilk geliştiren moturlar olmuştur, daha sonra da adamlar bunu geliştirip cep telefonlarına bile uyguladılar. Faydasız bişiy olsa adamlar küçücük cep telefonunu kıprasyonlu yapmaya uğraşırlarmıydı:p:p

şaane konu:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vibrasyon motor için gereklidir arkadaşlar,vibrasyonsuz motorun çalıştığı anlaşılmaz ,yanlışlıkla takarsın fitese alır başını gider,yolda giderken vibrasyon biterse bilki benzin bitmiştir,ateşleme kesilmiştir.İyi bir şeydir.
Sağlık için bile özel vibrasyon aletleri yapıyorlarımış Avrupada,film seyreden arkadaşlar söylüyo:)

Birgün doktorların reçetesinde enduro veya cross diye bi ilaç yazarsa hiç şaşmayın...:cherry:

şaka gibi vibrasyon ama yaşamadım yanı karşılaşırsam 19 madeden bıtanesı karşıma cıkar umarım

bence yaşamalısın müthiş bi duygu:queen:

ya arkadaşla benim motorun dişliyi büyüttüm az titremeye başladı.orjinalden 2 diş küçültsem tatmini edici bi gıpraşıma ulaşabilirmiyiz.:p:p

Son düzenleme:
Gerçek motorcu olmak,motor arızasından azda olsa anlamayı ve anahtar tutabilmeyi gerektirir bu da tireyen motorla gelişiyor.:wiinkk:
Ön dişliyi büyütmek ve motorun şasi bağlantı noktalarına tüp lastiğine benzer parçalar eklemek kullanıcıların genellikle ilk denemeleri oluyor.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar