ayarlasana bana bi güvenlikçi işibulursun merak etme...fabrikada bi bekçilik falan...ben eski güvenlikçiyim kanka...bir baltaya sap olamazsan güvenlik olursun...![]()
neyini beğenem la öküzcan koynumamı alcam seni:queen:...ama önemli olan tipin değil işlevin...:queen:yalnız kanka İstanbılda iş vermezler söyliyim...Oxforduda bitirsen zor...şekilci milletiz vesselam...:queen:
:queen::queen::queen::queen:sen nasıl iş buldun la o tiple ozaman, ameliyat mı oldun :queen:
:queen::queen::queen::queen:
bir resim daaha var ama bulanık çıkmış fuluu eklesemmi eklemesemmi karar veremedim meteye mağzeme çıkar kereste yontulmamış metede marangozculuğunu konuşturur diye çekiniyorum :cherry:
mustii dün düğünden sonraa harbii pawyonlamaca yaptıkyaa laa biz. ben dalga geçiyorlar sandım gözlerimi bi açtım heryer sarışın yoldan çıktık ağbii :cyclopsan:queen::queen: ordanda sinopa gittikyaa motorlarlaa şaftım kayık durumda halaaaağrı sızı anladın sen onu he he
gönder kardeşim gönder...yaram derin...taygıra haktır...
abi bak ilerleyen yıllarda başbakan falan olursun bunnar karşına çıkar..tikat et foto çektirdiklerine...:rendeer:
kanka amudada kalksan mal bu...bunun mesafesi ayarı yok...![]()
ulan zurnikler benim çalıştığım yerleri bilseniz aklınız durur...hırrımlar...
SIEMENS AG Muhasebe Stajyeri92-95
YKM Genel Muhasebe Ön Muhasebe Elemanı 96-98
98-2000 ASKERLİK
2000-2001 Sunar İnşaat Muhasebe Md.Yrd..
IŞIK KOLEJİ (Musevi Cemaatine bağlı olan..)2001-2005 Koruma Güvenlik..
abi sende muhasebeci miydin bende muhasebe bürosundayım baktım dikiş tutturamıyorum güvenlikçi okulu karşımızda güvenliğe geçiş yaparım :queen:
anlamıştım sende bi terslik olduğunu, bir antisemitist olarak ifadeni almaya gelecem islambolaulan zurnikler benim çalıştığım yerleri bilseniz aklınız durur...hırrımlar...
IŞIK KOLEJİ (Musevi Cemaatine bağlı olan..)2001-2005 Koruma Güvenlik..