"tıgermbz" nin Motobisikleti...İşte Gerçekler...

biz beynimizle iş bulduk kanka...:psen dilinle buluncan artık...:cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sen değilmiydin beyinle iş bulunmaz tip lazım diyen ulan bari aynı topikte döneklik yapma.
hem hangi beyinle iş buldun, özürlü kadrosundan mı aldılar seni 70 altı İQ mu aradılar :queen:

bulursun merak etme...fabrikada bi bekçilik falan...ben eski güvenlikçiyim kanka...bir baltaya sap olamazsan güvenlik olursun...:p

Motosikleti
bulursun merak etme...fabrikada bi bekçilik falan...ben eski güvenlikçiyim kanka...bir baltaya sap olamazsan güvenlik olursun...:p
ayarlasana bana bi güvenlikçi işi :p
senin çevren baya bi geniş pi*r*r hesapla işte :queen:

neyini beğenem la öküzcan koynumamı alcam seni:queen:...ama önemli olan tipin değil işlevin...:queen:yalnız kanka İstanbılda iş vermezler söyliyim...Oxforduda bitirsen zor...şekilci milletiz vesselam...:queen:

sen nasıl iş buldun la o tiple ozaman, ameliyat mı oldun :queen:
:queen::queen::queen::queen:
bir resim daaha var ama bulanık çıkmış fuluu eklesemmi eklemesemmi karar veremedim meteye mağzeme çıkar kereste yontulmamış metede marangozculuğunu konuşturur diye çekiniyorum :cherry:

mustii dün düğünden sonraa harbii pawyonlamaca yaptıkyaa laa biz. ben dalga geçiyorlar sandım gözlerimi bi açtım heryer sarışın yoldan çıktık ağbii :cyclopsan:queen::queen: ordanda sinopa gittikyaa motorlarlaa şaftım kayık durumda halaaa:p ağrı sızı anladın sen onu he he

:queen::queen::queen::queen:
bir resim daaha var ama bulanık çıkmış fuluu eklesemmi eklemesemmi karar veremedim meteye mağzeme çıkar kereste yontulmamış metede marangozculuğunu konuşturur diye çekiniyorum :cherry:

mustii dün düğünden sonraa harbii pawyonlamaca yaptıkyaa laa biz. ben dalga geçiyorlar sandım gözlerimi bi açtım heryer sarışın yoldan çıktık ağbii :cyclopsan:queen::queen: ordanda sinopa gittikyaa motorlarlaa şaftım kayık durumda halaaa:p ağrı sızı anladın sen onu he he

gönder kardeşim gönder...yaram derin...taygıra haktır...:p

abi bak ilerleyen yıllarda başbakan falan olursun bunnar karşına çıkar..tikat et foto çektirdiklerine...:rendeer:

gönder kardeşim gönder...yaram derin...taygıra haktır...:p

abi bak ilerleyen yıllarda başbakan falan olursun bunnar karşına çıkar..tikat et foto çektirdiklerine...:rendeer:

:queen::queen::queen::queen::queen:

yardın beni şimdi gülmekten :queen::queen:

Motosikleti
fotojenik değilim ne yapalım bir de gerçek haytta görmek lazım :p

batu
Allah ıslah etsin ne diyelim :)

abi demeyin öle bizim batunun yanında olduğuna öle resimde biraz parçala behçetin behçeti gibi çıkmış yoksa tek başına bakınca iyi yani batunun karizması taygır abimin karizmasını çizmiş hem çok sempatik bi insan dimi bakın ne borası ne alpi kaldı o hala bizimle:cat:

Motosikleti
satocan
hem düğün ortamı canımdan bezmişim hem kamera hilesi var işin içinde.
bak bunu da benim webcamden çektim daha düzgün bir mesafeden:
49975177uy2.png

velhasılı kelam biriki ters çekilmiş fotoya bakmaz bu işler. ölümüz bile 5 mete karizması yapar :p

kankama laf sokacağına kendine bak ayıııı sana o tiple iş vermişlerse herkeze verirler ben olsam şirketin kapısından sokmam seni içeri :farao: olacak işleride baltalar bu herif

ulan zurnikler benim çalıştığım yerleri bilseniz aklınız durur...hırrımlar...:p

SIEMENS AG Muhasebe Stajyeri92-95
YKM Genel Muhasebe Ön Muhasebe Elemanı 96-98
98-2000 ASKERLİK
2000-2001 Sunar İnşaat Muhasebe Md.Yrd..
IŞIK KOLEJİ (Musevi Cemaatine bağlı olan..)2001-2005 Koruma Güvenlik..

SIEMENS AG Muhasebe Stajyeri92-95
YKM Genel Muhasebe Ön Muhasebe Elemanı 96-98
98-2000 ASKERLİK
2000-2001 Sunar İnşaat Muhasebe Md.Yrd..

abi sende muhasebeci miydin bende muhasebe bürosundayım baktım dikiş tutturamıyorum güvenlikçi okulu karşımızda güvenliğe geçiş yaparım :queen:

abi sende muhasebeci miydin bende muhasebe bürosundayım baktım dikiş tutturamıyorum güvenlikçi okulu karşımızda güvenliğe geçiş yaparım :queen:

aynen öle kanka...baktım Muhasebede para yok...3 kuruşa talimiz...fırıldaklık yapmadan vergi kaçırmadan olmuyo şimdi şoferlik yapıyom...:p

en iyisini yapıyorsun valla çanakkale muhasebeci yatağı bizim sülalede 7 ,8 tane muhasebecilik yapanvar daha arkadan yetişenler hariç :mrgreen: büyük firma yok 3 kuruşa talim
yaza bitane kamyon çekecem altıma istanbul haline domates çekecem :queen:

Motosikleti
anlamıştım sende bi terslik olduğunu, bir antisemitist olarak ifadeni almaya gelecem islambola :p

bilen var bilmeyen var. soldaki taygır amcam sağdakı mete dayım miss turkey mt 2007 erkek güzeli hangisi

49975177uy2.png
xpicture0135egil6.jpg

Motosikleti
boş zamanımda bol bol metenin kafasına kitapla vururum :cherry:
(iyi bilirim kitapla haşır neşir olmak gerek yarışmayı kazanmak için :p)
ıssız bir adaya düşersem yanıma alacağım üç şey
sigara, çakmak, kibrit :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar