The Biker Jeans vs Riderdenim

Hayırlı olsun. Bende yıllardır bir çok marka pantolonu denedim, Tech90, Dainese, overlap, rider denim vs.. liste uzar gider
En memnun kaldığım, içime sinen ve tereddütsüz tekrar aldığım sadece Biker Jeans oldu. Tek eleştirim zamanla renginin atması olur sanırım ama benim nazarımda sorun edilecek bir seviye de değil gerçi.

Motosikleti
R25, CRF250L
Hocam, beden olarak günlük giydiğiniz bedene göre mi aldınız?

Hocam, beden olarak günlük giydiğiniz bedene göre mi aldınız?
hocam bence riske girme, deneyip al. Ben dün denedim şahsen çok tutarlı değil normal giydiklerinle bence. Gerçi ben bol pantolon giyiyorum bu pantolonlar biraz daha dar kot pantolon. Deneme şansın varsa dene üşenmeyip :D ayrıca bende bir şey sormak istiyorum konudaki arkadaşlara. Cold killer pantolonu denedim fakat kışlık olduğu için çok rahat edemedim ağır geldi pantolon o yüzden yazlık bir pantolon bakayım dedim mağazadaki arkadaş Truva Cargo pantolonu önerdi. Hoşuma gitti pantolon, kullanan bilgisi olan var mı acaba?

Motosikleti
R25, CRF250L
hocam bence riske girme, deneyip al. Ben dün denedim şahsen çok tutarlı değil normal giydiklerinle bence. Gerçi ben bol pantolon giyiyorum bu pantolonlar biraz daha dar kot pantolon. Deneme şansın varsa dene üşenmeyip :D ayrıca bende bir şey sormak istiyorum konudaki arkadaşlara. Cold killer pantolonu denedim fakat kışlık olduğu için çok rahat edemedim ağır geldi pantolon o yüzden yazlık bir pantolon bakayım dedim mağazadaki arkadaş Truva Cargo pantolonu önerdi. Hoşuma gitti pantolon, kullanan bilgisi olan var mı acaba?
Deneme şansım maalesef yok hocam. Mağazayı arayıp öyle sipariş vermekte fayda var anlaşılan. Daha önce rider denimden pantolon aldığımda bu şekilde yapmıştım, iyi olmuştu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar