Terore Dur Demek icin... 29 Ekim'de Toplaniyoruz. SEN DE KATIL...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri beni alsın götürsün :p

merhaba arkadaşlar. ben de kesin geleceğim inşallah. ben b.çekmecedeyim. avcılara kadar gelirim ama ondan sonra bana eşlik edecek arkadaş lazım buluşma yerine kadar. yetkililere duyrulur. kaybolmayan bir arkadaş istiyorum :p

+1 :cat:

bir ölür bin diriliriz!

sizlerle beraber olmaktan gurur duyacağım...29 ekimde motorlarımızın sesini duyması gereken herkes duyacak!

Motosikleti
Dl650vstorm
merhaba arkadaşlar. ben de kesin geleceğim inşallah. ben b.çekmecedeyim. avcılara kadar gelirim ama ondan sonra bana eşlik edecek arkadaş lazım buluşma yerine kadar. yetkililere duyrulur. kaybolmayan bir arkadaş istiyorum :p

+1 :cat:

selam yunus 12:30 da migros un önünde ol beraber gideriz (umarım ismini doğru hatırladım)

selam yunus 12:30 da migros un önünde ol beraber gideriz (umarım ismini doğru hatırladım)

doğru hatırlamışsın :) benim hafızam pek iyi değildir ama sanki onur diye hatırlıyorum :p teşekkür ederim teklifin için. 12:30 geç değil mi sence? malum istanbul trafiği, herkes yollarda olabilir o saatlerde ve vatan caddesi gibi birkaç yeri kapatacaklar. ben de hızlı gitmek istemiyorum. ne dersin?

evet millet hepberaberiz ogün sevgiler yolluyorum tüm katılımcı arkadaşlara en büyük türkiye...

heeyt bee!

arkadaşlar! bende motor da var,ehliyet de var,ruhsat da var,kask,mont yani kısacası bi motor tutkununa ait ne ararsanız hepsi var! hatta hepinizin damarlarında akan o asil kan benim damarlarda da mevcut! anlayacağınız; Gelememem için hiç bi nedenim yok! orada olmamın nedeni elbette vatanım ve şehitlerimize olan saygım olacak! ama bir nedenim daha var! çeşitli nedenlerle yarın aramızda olmak isteyip de olamayan arkadaşlarım hepinizin içi gidiyor farkındayım! üzülmeyin orda sizi de en iyi şekilde temsil edeceğiz! varlığınızı ve desteğinizi bizden eksik etmeyin yeter ki! hepinize selam olsun dostlarım...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Buluşma noktalarına ve akşam Bağdat caddesindeki fener alayına katılacak arkadaşlardan Sirkeci-Harem Arabalı Feribotunu kullanacakların dikkatinine.
29 Ekim günü - SİRKECİ - HAREM Hattı : 18:00 - 21:00 saatleri arasında seferler karşılıklı olarak iptal edilmiştir..

merhaba arkadaslar bu anlamlı organizasyonda buluşmak üzere orda olmaya calışacam. listeye eklerseniz sevinirim iyi aksamlar

ya arkadaşlar bendede ehliyet,ruhsat,kask,giysi herşey mevcutta yarınki organizasyon için bi gruba dahil mi olmak gerekiyor yoksa saat 1 de gelenlere mi ayarlancak anlamadım biri açıklarsa sevinirim..

SLM DOSTUM! baş sayfada ki listeyi bi kontrol et! mesela ben o listede 112.sıradayım! eğer adın yoksa hunter'a yani bu organizasyonun sorumlusu şu an online! ona msj at seni de eklesin! by

kesinlikle ordayım

kesinlikle ordayımherkesin aynı coşku ile orada olacagına inaniyorum.

Teşekkürler Volkan kardeşim..
Benide listeye eklerseniz sevinirim saat 6'da Suadiye otelinin orda olacağım.

aranıza yeni katıldım.kortejde sizlerle beraber olmak istiyorum. listeye nasıl eklenebilirim?yardımcı olursanız sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar