Tercih sebebi??

arkadaşlar az çok bilginiz wardır biraz yeniyim motosiklette scooterı değiştirmek istiyorum ama 1500 ytl fln geçemem heralde vitesli istiyorum en uygun kendime cup yerine
önreğin mondial uag 125 vitesli cup ların tipini sevmiyorum bununla cup arasında fazla fark olurmu yakıtta?
zorlarsamda mondial 125 ukt olabilir de ukt ile 150 kn fiyatlar aynı şimdiden teşekkürler yardımcı olun yakın zamanda almayı düşünüyorum şehir içi kullanıcam ilerde ehliyet alınca ancak 50 60 km uzağa giderim

http://www.kymco.com.tr/html/activ110.html
ACTIV 110 GÜMÜŞ & KIRMIZI, GÜMÜŞ&MAVİ 107 cc 2.070
Biraz daha para ekleyip yada taksitle kymco bir cup almandır tavsiyem.125 daha iyiy gidecektir ama buda fena değil.Hele mondialle falan kıyaslanamaz.100km garantisi vardı bir aralar.:cat:

Buarada bu nedir diye sorarsan çin malı değil kore malı ve mondialden falan cok daha dayanıklı.

Son düzenleme:
cup yerine daha buyuk bir motor alman bence daha iyi olacaktır scoter kullanmııssın zaten 150kn tarzı yada ikinci el 2.000 ytl ye ybr 125 bulabilirsin

ya 2. el blamam ufak yerde oturuyoruz zaten fazla potansiyel yok daha 3-5 ybr war ki 2ele düğşmedi daha

koca forum bumu yani paylaşım değilmidir forum bakan kaçmış yardımcı olun dedim eminim biliosunuzdur yazmama sebebeinizde hondonın baba motorlarını almamamdır. Neyse yazıp forumda yer kapladım üzgünüm motor dostluğuda bu kadarmış

??????????????

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar