Tequ Ufak Bir Kaza Yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lastik yakmayı braktın artık kolunu mu yakıyosun :queen:

Kısa zamanda yenilenir o kol :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
halis, by_moto, only_king, FireStarteR, alper_tim+, eric_cartman, zion1, rayjay, Onour, aYe+, Loft+, aitheros85, urughai

Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
halis, by_moto, only_king, FireStarteR, alper_tim+, eric_cartman, zion1, rayjay, Onour, aYe+, Loft+, aitheros85, urughai

Abi sendede başladı bu dikkat et hastalık gibi bişey bu :queen::queen::queen:

Konuyu Toplam 2320 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 2207 Misafir)

geçmiş olsun tequcum ya da sadece m'alicim nası düştün ya:p bu işler koyun becermeye benzemiyomuş dimi :p

olm o resim..Ayrıca beni konuşturma seninde iptalini isterim yoksa :p

Lastik yerine ruhumu yakayım dedim,Üzerinde et tabakası varmış :p

Arkadaşım nasıl konuşuyorsun öyle..Arkadaşın üyelik iptalini istiyorum :p

o laflar boy boy :p:p nası düştün biraz anlatsana :mrgreen:1 avuç klima suyundan ::koop::::dalga::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Tequ kardeşimize geçmiş olsun allah acil şifalar versin. bu belasını dileyen oh olmuş diyen arkadaşda aynı şekilde kaza diliyorum. kendisi de yapsın ki görsün. başkalarının kazalarına sevinmesin acısını anlasın.

o laflar boy boy :p:p nası düştün biraz anlatsana :mrgreen:1 avuç klima suyundan ::koop::::dalga::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::
Olm sen banlandıktan sonra bana sardın iice ha :p Kuyruk acın mı var :p
Tequ kardeşimize geçmiş olsun allah acil şifalar versin. bu belasını dileyen oh olmuş diyen arkadaşda aynı şekilde kaza diliyorum. kendisi de yapsın ki görsün. başkalarının kazalarına sevinmesin acısını anlasın.
Saol dostum.Ama o oh olsun diyenler hepsi işin mavrasında.Yanlış anlamışsın:wiinkk:

geçmiş olsun yahu klima suyuyla düşülmezde insan düşerken gerçekten korkuyo..!! :cat:

eyvahhhh :silent:
arkadaşım yanlış kişiye yanlış beddua ediyosun aman töbe de :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kedi ..ttünü görmüş yara sanmış :mrgreen:

Olm sen banlandıktan sonra bana sardın iice ha :p Kuyruk acın mı var :p

Saol dostum.Ama o oh olsun diyenler hepsi işin mavrasında.Yanlış anlamışsın:wiinkk:

yok sana sarmak çok güzel oluyo :p geyik seni seviyor :p ya sen geyiği servmiyor musun ?:p
Ya valla bu geyik işi çok güzel oluyomuş ben neden daha önce yapmamışsın :silent::mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar