Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
halis, by_moto, only_king, FireStarteR, alper_tim+, eric_cartman, zion1, rayjay, Onour, aYe+, Loft+, aitheros85, urughai
Lastik yerine ruhumu yakayım dedim,Üzerinde et tabakası varmışLastik yakmayı braktın artık kolunu mu yakıyosun :queen:
Kısa zamanda yenilenir o kol :rendeer:
geçmiş olsun tequcum ya da sadece m'alicim nası düştün yabu işler koyun becermeye benzemiyomuş dimi
![]()
Arkadaşım nasıl konuşuyorsun öyle..Arkadaşın üyelik iptalini istiyorum![]()
Lastik yerine ruhumu yakayım dedim,Üzerinde et tabakası varmış
Arkadaşım nasıl konuşuyorsun öyle..Arkadaşın üyelik iptalini istiyorum![]()
ayrıca resimdede yarı çıplaksın .. :cherry:
Olm sen banlandıktan sonra bana sardın iice hao laflar boy boynası düştün biraz anlatsana :mrgreen:1 avuç klima suyundan ::koop::::dalga::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::
Saol dostum.Ama o oh olsun diyenler hepsi işin mavrasında.Yanlış anlamışsın:wiinkk:Tequ kardeşimize geçmiş olsun allah acil şifalar versin. bu belasını dileyen oh olmuş diyen arkadaşda aynı şekilde kaza diliyorum. kendisi de yapsın ki görsün. başkalarının kazalarına sevinmesin acısını anlasın.
Tequ kardeşimize geçmiş olsun allah acil şifalar versin. bu belasını dileyen oh olmuş diyen arkadaşda aynı şekilde kaza diliyorum. kendisi de yapsın ki görsün. başkalarının kazalarına sevinmesin acısını anlasın.
geçmiş olsun yahu klima suyuyla düşülmezde insan düşerken gerçekten korkuyo..!! :cat:
ben nasıl düştüm bilader yalanmı sölicem![]()
Olm sen banlandıktan sonra bana sardın iice haKuyruk acın mı var
Saol dostum.Ama o oh olsun diyenler hepsi işin mavrasında.Yanlış anlamışsın:wiinkk: