telikeninde bukadarı!!!!!!

Akşam haberlerde spikerin dediği aynen şöyle motosikletli maganda .Şimdi bizim toplumda araba magandası deyince belirli bir tepki oluyor ama ön yargı oluşmuyor. Ama motosikletle aynısı olunca ön yargıda oluşuyor. Bunun nedeni ülkemizde daha motosiklet kültürünün daha yerleşmemiş olması .Arkadaşlar yapmayın etmeyin her motosiklet sürücüsünü maganda etmeyin.Televizyonda birde sırıtıyor ukala sanki iyi bir b..k yapıyor .Bence aksam izlerken bayağı bir kişiden küfür yemiştir.Hayır birde tem yolunda yapıyor Nerede bu denetim ALLAH bilir ehliyetide yoktur Sanırım Yemek servisinde çalışıyor ben olsam hemen çıkartırım işten ukalayı...:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puahahah:queen:
adamdaki rahatlığa bak ya :mrgreen:
alsın bu çocuğu polis amcalar

gaz telini sabitlemiş gidiyo işte. allah yolunu açık etsin ne diyelim. uzun yolda denenebilir aslında ama trafikte başkaları için tehlikeli bi durum

hepinizden özür diliyom türkçemizi yanlış kullandığımdan dolayı...tehlike yazcaktım hızlı yazıyım derken telike olmuş...değiştiremedimde siz anlayın artık...

sevgiler saygılar:bounce:

Ben Bunun Gibilere NE diyorum:

Sabah Evden Çıkarken AKLINI EVDE UNUTMUŞ HERALDE......

Bunun bir hemcinsi de gecen gun bizim sokaktan geciyordu. Bunlarin koruma altina alinmasi gerek. Malum soylari buyuk tehlike altinda :p

Yapmayun yahu adam zaten bu şekilde devam ederse fazla yaşamaz :p

Bırakın son günlerini eğlenceli bir şekilde yaşasın... :salut: :cherry:

Ben yolda görsem bunu, bende araba olsa gider girerim, sonra nasıl kullanıyodu motoru? Yatarak. Kim suçlu? o. Bitti.

Errak o kadar kolay olsaydı sanırım çoktan musalla taşında yatıyor olurdu :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar