telikeninde bukadarı!!!!!!

bunu dün gece TVde görmüstüm ohaa dedim yani kendini düsünmüon o kafa yok tamamda baskalarinida düsünmüo bu motorcu arkadasimiz:pr:haberde diodu 100 le gidiomus...böle biras akilli ve mantikli olmali bence bu kişiler yoksa sadece onlar deil bizde tehliekedeiz:pr:

sevgiler saygılar...:bounce:

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa eşeğin nalı ............................ :queen: harbi manyak bu yaa :cyclopsan

böyle adamlara zaten bişey olmaz... olan izim gibi dikkat edenlere olur... bu tür kazmalar yüzünden hiç kimsenin motora saygısı yok aralara vızır vızır girerler kurye gibi... o sebepten bisiklete bile daha çok saygı var ülkemizde...

Bende Dün izlemıstım bunu FOX'da Bizden Kaçmaz'da
Plakasıda 34 J gerısını hatırlayamadım
Boyle beyınsızler oldugu surece motosıkletın ustundekı kara leke sılınmez

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte bu yüzden 4 tekerlek ve daha üstü araçların motorculara saygısı kalmadı özellikle de kamyonların (zaten kamyoncular kendilerinden başka hiçbir aracı tanımıyorlar ama olsun) bu arkadaşın ve diğer motorcuların unutmaması gereken tek şey var arabanın kaportasına karşılık bizin vücudumuz denk geliyo eğer vücudun demirden yapılmamışsa az zarar (!) görebiliyosun kaza anında

Allah kimseye üzücü kaza nasip etmesin :)

Malum son zamanlarda yakıta çok zam geldi gözle görülmesede motosiklete büyük akın başladı.Otomobil firmalarının motosikleti karalama kampanyası olabilir.Kullanan sadece bir denek.

bence sadece kendisi için deil dier sürücüler içinde tehli ke demek ve bunu yapınca ne anlıolar ki saçmalık

Malum son zamanlarda yakıta çok zam geldi gözle görülmesede motosiklete büyük akın başladı.Otomobil firmalarının motosikleti karalama kampanyası olabilir.Kullanan sadece bir denek.

evet yamahayı kınıyoruz:pybr cileri ayrıca kınıyoruz:phatta motosikletten wazcaydım otomobil kullancam:p

varmı böle bişi ya bu ne saçma hayat bu ne dingil hayat ya bakınız bende tehlike severim ama karşımdaki insanında canına kastedmek benim hakkım değil lütfen ....ben bari saatte 100 kmh ile gitmiyorum...lütfen...

Son düzenleme:
mesaj yazan arkadaşımız zaten kafasız olduğunu belli etmiyormu?

Kafası olan... En azından kafasının hayatı boyunca gövdesinin üstünde olmasını isteyen herkes kask takar...

arkadaşlar yabancı bir sitede bu sekılde motorda yatarak mesaj ceken bırı vardı bence bu arkadas o video yu izlemiş ne demiş motorcu atalarımız beynin varsa kask tak bunda oda yok yani kask'a gerek yok :queen:

bak bunu sıkıştırmazlar gleir adam gibi süreni sıkıştırırlar :pale:
hatta artık camı açıp " sen niye o televizyondaki adam gibi sürmüyon" derler:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar