Telefon tutucu önerisi

Motosikleti
Mondial 150 MG Superboy X
Selamlar iyi akşamlar motosiklet için telefon tutucu alma evresindeyim önerebileceğiniz f/p ürünler varımdır gidon veya aynadan model hangisi daha kullanışlı olur

Gidon daha iyi olur.Ayna aparatı zamanla sarsıntıdan kılcal çatlamalar oluyor gevşiyor.Birde bu titreşim modüllü olanlardan al bence.Telefon ucuz birşey değil artık tamiride ucuz değil.Servis süreci bela zaten.Yani o çileye düşmemek için üç, beş fazla ver en donanımlısını en garanti markanın malını almaya çalış.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gidon montajı daha sağlam gibi duruyor.
Ben xmax için titreşim modullu bir tane almıştım, gidona monte olan fazl ayakın kalıyor, yakını gözlüksüz göremediğim için bir de öne göstergelerin üzerine monte navigasyon barı denen parçadan alıp oraya takmıştım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben espresso'nun bana hediye ettiği gidona montelenen minik bir metal eklentiye Temu'dan aldığım ucuz ve metal bir telefon tutucu ekledim, gayet güzel iş görüyor.

Telefon tutucunun linkini aşağıya bırakıyorum.
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1765038567762_90filzvvyu&refer_page_sn=10045

espresso'nun hediye ettiği gidon ya da aynaya bağlama aparatını üreten yerli firma forum tarafından sansürlü olduğu için link bırakamıyorum ama görselini ekliyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben bunu kullanıyorum, içi sünger gibi bir şey ve telefona gelen titreşimi bir miktar emiyordur, titreşim ilk olarak kameraya zarar veriyor diye duydum. telefonda ısınma sorunu yoksa bu iyi oluyor, iş görür... suda geçirmez, gerçi benim telefonun kendisi de su geçirmiyor ama ben titreşim olayından dolayı bunu kullanıyorum.

Motosikleti
Bajaj D400
Ram mounts veya quadlock a para yetmiyorsa nukrotech titreşim modüllü gerçekten baya iyi iphone 16 pro ile kuryelik yapıyorum bayadır bir zararı olmadı

Motosikleti
D400
nukrotech kesinlikle çok başarılı. kaza yapsan bile o telefonu evladı gibi tutuyor yiğidim.

benim motorda nukrotech var ama 1 kere bile kullanmışlığım yok, güvenemiyorum telefon tutuculara.

Motosikleti
D400
benim motorda nukrotech var ama 1 kere bile kullanmışlığım yok, güvenemiyorum telefon tutuculara.

hangi versiyonu bilmiyorum ama U tip olanı kullanıyorum.
ns200 ü devirdim motorun sağ tarafı pert oldu biraz sürüklendi ama telefon tutucu aslanlar gibi telefonu tutmaya devam ediyordu :D

Motosikleti
Honda CBR500R
Bana da gidonun orta göbeğine takılandan lazım quadlock'ta hazır var ama pahalı nukrotech galiba ayrı satıyor gövde kısmını

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Bare motosiklet sürerken gözümün önünde olmasın diye protesto ediyorum. Hücresel verimi bile kapatıp binerim genellikle. Yurt dışında mola verdikçe haritaya bakarım onun haricinde ayrımları kafama not alıp tabelaları takip ederim. 😁 Çok çok rotadan çıkarsam interkomdan navigasyonu dinlemeyi tercih ediyorum. Bu şekilde motosikletten daha çok keyif alıyorum.

Motosikleti
D400
Bare motosiklet sürerken gözümün önünde olmasın diye protesto ediyorum. Hücresel verimi bile kapatıp binerim genellikle. Yurt dışında mola verdikçe haritaya bakarım onun haricinde ayrımları kafama not alıp tabelaları takip ederim. 😁 Çok çok rotadan çıkarsam interkomdan navigasyonu dinlemeyi tercih ediyorum. Bu şekilde motosikletten daha çok keyif alıyorum.

ben navigasyon acık olsa bile kayboluyorum, senin gibi yapsam ankara yerine antalyada falan bulurum kendimi

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
ben navigasyon acık olsa bile kayboluyorum, senin gibi yapsam ankara yerine antalyada falan bulurum kendimi
Başlarda biraz zor olabiliyor ama çok kolay alışıyosun. Öbür türlü gideceğim yeri gelecek virajı görerek gitmek beni köreltiyormuş gibi hissediyorum. Bir yandan üstten wp, instagram bildirimleri falan düşüyor, ister istemez insanın gözü kayıyor. Çoğumuzda refleks oldu bu hareket ne yazık ki.

Motosikleti
RKS R250
Birkaç sefer karşıma şu tutucudan (tt-700 plus) çıktı. Hem az yer kaplıyor hem de görüntü kirliliği yaratmıyor.

1-26.jpg

Hah bir de telefonun uçup gitmemesi için bilindik bir marka almanı öneririm. Motorumu sattığım bir arkadaş izlediği telefon uçma videolarından dolayı korkudan tutucu kullanmadığını söylemişti.

hangi versiyonu bilmiyorum ama U tip olanı kullanıyorum.
ns200 ü devirdim motorun sağ tarafı pert oldu biraz sürüklendi ama telefon tutucu aslanlar gibi telefonu tutmaya devam ediyordu :D
şu model var

yoldan bişi sekerse, üzerinde bişi düşerse diye de çekiniyorum, o yüzden kullanmıyorum. özellikle yüksek süratte uçup giderse diye de kullanamıyorum.
ayrıca motorun titreşiminden telefonun sensörleri de bozulabilir.

Motosikleti
D400
şu model var

yoldan bişi sekerse, üzerinde bişi düşerse diye de çekiniyorum, o yüzden kullanmıyorum. özellikle yüksek süratte uçup giderse diye de kullanamıyorum.
ayrıca motorun titreşiminden telefonun sensörleri de bozulabilir.

160 ile gittim ucmadı, düşürdüm motoru biraz sürükledim tuttugunu bırakma bile. açıkçası birşey olacagını sanmıyorum

bende aynısının yandan çevirerek sıkmalısı var.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Selamlar iyi akşamlar motosiklet için telefon tutucu alma evresindeyim önerebileceğiniz f/p ürünler varımdır gidon veya aynadan model hangisi daha kullanışlı olur
Chopper / cruiser kullanıcısı olarak direkt gidona monte telefon tutucu kullanma durumumuz yok titreşimden ötürü. Sonra kameranın modülünü elimize alıyoruz seri şekilde :) benim bulduğum çözüm ise, depo üstü çanta.

Bu sayede hem kurye gibi o kötü görüntü oluşmuyor gidon üstünde (kuryeleri gücendirmek değil maksadım, kafada canlandırılması açısından kurye örneğini verdim), hem de depo üstü çantayı istediğim zaman söküp yanıma alabiliyorum.

Motorunuzun depo şeklinde göre şu şekil (eğer yayvansa);
1_org_zoom.jpg

yok ince bir depoysa da bu şekil;
IMG-4307298187791994063.jpg

bir çanta ile hem titreşimi sıfıra indirmiş oluyorsunuz, hem de benim gibi cebinde cüzdan vs. ile sürmekten hazetmeyen bir tipseniz, onları da içine sallayabiliyorsunuz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Başlarda biraz zor olabiliyor ama çok kolay alışıyosun. Öbür türlü gideceğim yeri gelecek virajı görerek gitmek beni köreltiyormuş gibi hissediyorum. Bir yandan üstten wp, instagram bildirimleri falan düşüyor, ister istemez insanın gözü kayıyor. Çoğumuzda refleks oldu bu hareket ne yazık ki.
telefonda zaten normal zamanda bile whatsapp falan bildirimlerim kapalıdır, instagram falan sosyal medya şeylerinin bildirimleir zaten sürekli kapalı. Telefonda telefon arama dışında bildirim tamamen zararlı, komple dikkat dağıtıcı şeyler, hiç gereği yok. motorda da android auto ekranı var, telefondan ayarladım, bluetooth o cihaza bağlı ise gelen aramalar bile sessizce reddediliyor, yani arayan olsa görmüyorum, motor sürerken bir de o rahatsız etmesin beni dedim.
Navigasyon için mecburen kullanıyorum çünkü bir kere navigasyona alışınca bütün yön duygum kayboldu, kesin kayboluyorum. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Chopper / cruiser kullanıcısı olarak direkt gidona monte telefon tutucu kullanma durumumuz yok titreşimden ötürü. Sonra kameranın modülünü elimize alıyoruz seri şekilde :) benim bulduğum çözüm ise, depo üstü çanta.

Bu sayede hem kurye gibi o kötü görüntü oluşmuyor gidon üstünde (kuryeleri gücendirmek değil maksadım, kafada canlandırılması açısından kurye örneğini verdim), hem de depo üstü çantayı istediğim zaman söküp yanıma alabiliyorum.

Motorunuzun depo şeklinde göre şu şekil (eğer yayvansa);
1_org_zoom.jpg

yok ince bir depoysa da bu şekil;
Bu givi depo üstü çantadan bende de var, o telefon yerini hiç kullanmadım, oraya telefon koysam gözüm görmez zaten o kadar yakından. Normal gidona takılı teleofnu bile iyi göremediğim için ön tarafa navigasyon barı almıştım, göztergelerin üzerinde uzakta durunca rahat görebiliyordum.
Sonradan carplay ekran aldım rahat ettim, şimdi telefonu bu depo üstü çantaya atıyorum hem güvende oluyor hem gözümün önünde durumuyor.

Nukrotech'in titreşim önleyicili telefon tutucusunu kullanmıştım daha önceleri, vstrom ile tangur tungur dağ yollarında bile telefona bir şey olmadı, bir de göstergelerin üst kısmında bara monte etmiştim, ön camın arkasında kaldığı için yoldan taş sekip çarpma olasılığı da yoktu, gayet sağlam duruyordu. carplay ekran alınca telefon tutucuyu söküp xmax'e taktım, onda da ön camın arkasında navgasyon barı üzerinde takılı, scooter gidonunda takacak yer yok zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar