Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar iyi akşamlar motosiklet için telefon tutucu alma evresindeyim önerebileceğiniz f/p ürünler varımdır gidon veya aynadan model hangisi daha kullanışlı olur
Gidon daha iyi olur.Ayna aparatı zamanla sarsıntıdan kılcal çatlamalar oluyor gevşiyor.Birde bu titreşim modüllü olanlardan al bence.Telefon ucuz birşey değil artık tamiride ucuz değil.Servis süreci bela zaten.Yani o çileye düşmemek için üç, beş fazla ver en donanımlısını en garanti markanın malını almaya çalış.
Gidon montajı daha sağlam gibi duruyor.
Ben xmax için titreşim modullu bir tane almıştım, gidona monte olan fazl ayakın kalıyor, yakını gözlüksüz göremediğim için bir de öne göstergelerin üzerine monte navigasyon barı denen parçadan alıp oraya takmıştım.
Ben espresso'nun bana hediye ettiği gidona montelenen minik bir metal eklentiye Temu'dan aldığım ucuz ve metal bir telefon tutucu ekledim, gayet güzel iş görüyor.
espresso'nun hediye ettiği gidon ya da aynaya bağlama aparatını üreten yerli firma forum tarafından sansürlü olduğu için link bırakamıyorum ama görselini ekliyorum.
ben bunu kullanıyorum, içi sünger gibi bir şey ve telefona gelen titreşimi bir miktar emiyordur, titreşim ilk olarak kameraya zarar veriyor diye duydum. telefonda ısınma sorunu yoksa bu iyi oluyor, iş görür... suda geçirmez, gerçi benim telefonun kendisi de su geçirmiyor ama ben titreşim olayından dolayı bunu kullanıyorum.
Ram mounts veya quadlock a para yetmiyorsa nukrotech titreşim modüllü gerçekten baya iyi iphone 16 pro ile kuryelik yapıyorum bayadır bir zararı olmadı
hangi versiyonu bilmiyorum ama U tip olanı kullanıyorum.
ns200 ü devirdim motorun sağ tarafı pert oldu biraz sürüklendi ama telefon tutucu aslanlar gibi telefonu tutmaya devam ediyordu
Bare motosiklet sürerken gözümün önünde olmasın diye protesto ediyorum. Hücresel verimi bile kapatıp binerim genellikle. Yurt dışında mola verdikçe haritaya bakarım onun haricinde ayrımları kafama not alıp tabelaları takip ederim. Çok çok rotadan çıkarsam interkomdan navigasyonu dinlemeyi tercih ediyorum. Bu şekilde motosikletten daha çok keyif alıyorum.
Bare motosiklet sürerken gözümün önünde olmasın diye protesto ediyorum. Hücresel verimi bile kapatıp binerim genellikle. Yurt dışında mola verdikçe haritaya bakarım onun haricinde ayrımları kafama not alıp tabelaları takip ederim. Çok çok rotadan çıkarsam interkomdan navigasyonu dinlemeyi tercih ediyorum. Bu şekilde motosikletten daha çok keyif alıyorum.
Başlarda biraz zor olabiliyor ama çok kolay alışıyosun. Öbür türlü gideceğim yeri gelecek virajı görerek gitmek beni köreltiyormuş gibi hissediyorum. Bir yandan üstten wp, instagram bildirimleri falan düşüyor, ister istemez insanın gözü kayıyor. Çoğumuzda refleks oldu bu hareket ne yazık ki.
Birkaç sefer karşıma şu tutucudan (tt-700 plus) çıktı. Hem az yer kaplıyor hem de görüntü kirliliği yaratmıyor.
Hah bir de telefonun uçup gitmemesi için bilindik bir marka almanı öneririm. Motorumu sattığım bir arkadaş izlediği telefon uçma videolarından dolayı korkudan tutucu kullanmadığını söylemişti.
hangi versiyonu bilmiyorum ama U tip olanı kullanıyorum.
ns200 ü devirdim motorun sağ tarafı pert oldu biraz sürüklendi ama telefon tutucu aslanlar gibi telefonu tutmaya devam ediyordu
Yandan klipsli ve titreşim modüllü motosiklet telefon tutucu, motosiklet tutkunları için en ideal seçimlerden biridir. MRT PLUS telefon tutucu motosikletin gidonuna veya ayna dibine kolayca monte edilebilmektedir. Titreşim modülü ise motosikletin sarsıntılarına karşı telefonunuzun güvenli bir...
www.nukrotech.com
yoldan bişi sekerse, üzerinde bişi düşerse diye de çekiniyorum, o yüzden kullanmıyorum. özellikle yüksek süratte uçup giderse diye de kullanamıyorum.
ayrıca motorun titreşiminden telefonun sensörleri de bozulabilir.
Yandan klipsli ve titreşim modüllü motosiklet telefon tutucu, motosiklet tutkunları için en ideal seçimlerden biridir. MRT PLUS telefon tutucu motosikletin gidonuna veya ayna dibine kolayca monte edilebilmektedir. Titreşim modülü ise motosikletin sarsıntılarına karşı telefonunuzun güvenli bir...
www.nukrotech.com
yoldan bişi sekerse, üzerinde bişi düşerse diye de çekiniyorum, o yüzden kullanmıyorum. özellikle yüksek süratte uçup giderse diye de kullanamıyorum.
ayrıca motorun titreşiminden telefonun sensörleri de bozulabilir.
Selamlar iyi akşamlar motosiklet için telefon tutucu alma evresindeyim önerebileceğiniz f/p ürünler varımdır gidon veya aynadan model hangisi daha kullanışlı olur
Chopper / cruiser kullanıcısı olarak direkt gidona monte telefon tutucu kullanma durumumuz yok titreşimden ötürü. Sonra kameranın modülünü elimize alıyoruz seri şekilde benim bulduğum çözüm ise, depo üstü çanta.
Bu sayede hem kurye gibi o kötü görüntü oluşmuyor gidon üstünde (kuryeleri gücendirmek değil maksadım, kafada canlandırılması açısından kurye örneğini verdim), hem de depo üstü çantayı istediğim zaman söküp yanıma alabiliyorum.
Motorunuzun depo şeklinde göre şu şekil (eğer yayvansa);
yok ince bir depoysa da bu şekil;
bir çanta ile hem titreşimi sıfıra indirmiş oluyorsunuz, hem de benim gibi cebinde cüzdan vs. ile sürmekten hazetmeyen bir tipseniz, onları da içine sallayabiliyorsunuz.
Başlarda biraz zor olabiliyor ama çok kolay alışıyosun. Öbür türlü gideceğim yeri gelecek virajı görerek gitmek beni köreltiyormuş gibi hissediyorum. Bir yandan üstten wp, instagram bildirimleri falan düşüyor, ister istemez insanın gözü kayıyor. Çoğumuzda refleks oldu bu hareket ne yazık ki.
telefonda zaten normal zamanda bile whatsapp falan bildirimlerim kapalıdır, instagram falan sosyal medya şeylerinin bildirimleir zaten sürekli kapalı. Telefonda telefon arama dışında bildirim tamamen zararlı, komple dikkat dağıtıcı şeyler, hiç gereği yok. motorda da android auto ekranı var, telefondan ayarladım, bluetooth o cihaza bağlı ise gelen aramalar bile sessizce reddediliyor, yani arayan olsa görmüyorum, motor sürerken bir de o rahatsız etmesin beni dedim.
Navigasyon için mecburen kullanıyorum çünkü bir kere navigasyona alışınca bütün yön duygum kayboldu, kesin kayboluyorum.
Chopper / cruiser kullanıcısı olarak direkt gidona monte telefon tutucu kullanma durumumuz yok titreşimden ötürü. Sonra kameranın modülünü elimize alıyoruz seri şekilde benim bulduğum çözüm ise, depo üstü çanta.
Bu sayede hem kurye gibi o kötü görüntü oluşmuyor gidon üstünde (kuryeleri gücendirmek değil maksadım, kafada canlandırılması açısından kurye örneğini verdim), hem de depo üstü çantayı istediğim zaman söküp yanıma alabiliyorum.
Motorunuzun depo şeklinde göre şu şekil (eğer yayvansa);
Bu givi depo üstü çantadan bende de var, o telefon yerini hiç kullanmadım, oraya telefon koysam gözüm görmez zaten o kadar yakından. Normal gidona takılı teleofnu bile iyi göremediğim için ön tarafa navigasyon barı almıştım, göztergelerin üzerinde uzakta durunca rahat görebiliyordum.
Sonradan carplay ekran aldım rahat ettim, şimdi telefonu bu depo üstü çantaya atıyorum hem güvende oluyor hem gözümün önünde durumuyor.
Nukrotech'in titreşim önleyicili telefon tutucusunu kullanmıştım daha önceleri, vstrom ile tangur tungur dağ yollarında bile telefona bir şey olmadı, bir de göstergelerin üst kısmında bara monte etmiştim, ön camın arkasında kaldığı için yoldan taş sekip çarpma olasılığı da yoktu, gayet sağlam duruyordu. carplay ekran alınca telefon tutucuyu söküp xmax'e taktım, onda da ön camın arkasında navgasyon barı üzerinde takılı, scooter gidonunda takacak yer yok zaten.