Telefon tercihi

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Herkese merhabalar,

Arkadaşlar yeni telefon alma vaktim geldi, seneye askerlik olduğu için maksimum 1.000TL'lik bir telefon bakıyorum var mıdır önereceğiniz?
benim aklımda Lenovo A7010 var çok beğendim tasarımını, özelliklerini ama internette pek iyi yorum göremedim o yüzden midem bulandı biraz, tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar :king:

Moderatör
Samsung J7 bak.
Fiyatına göre performansı iyi.
Ama çift hatlısını alma sakın.

Gm5 plus 950 tl ve iki yıl güncelleme garantisi var Google ile eş zamanlı. Tasarımı da ıphone 6'yı andırıyor.

Motosikleti
Tavsiye ettiğiniz telefonları inceleyeceğim, teşekkürler.

lenevo vibe p1 bakabilirsiniz. Kullanıcılar oldukça memnun ,5000 mah kapasite bataryası var eğer büyük boyutu size sıkıntı olmuyacaksa , gayet kullanışlı duruyor.

Motosikleti
lenevo vibe p1 bakabilirsiniz. Kullanıcılar oldukça memnun ,5000 mah kapasite bataryası var eğer büyük boyutu size sıkıntı olmuyacaksa , gayet kullanışlı duruyor.

Aslında ilk tercihim büyük ekran olması Lenevo'larda sanırım sar değeri yüksekmiş A7010 o yüzden midemi bulandırdı, ama öneriniz için teşekkürler listeme ekliceğim.

iphone 5s olabilir.

Küçük ekran telefonlar pek ilgimi çekmiyor, öneriniz için teşekkkür ederim.

Motosikleti
BWS 100
Samsung iphone gibi fanatiklgin yoksa, huawei, lenovo gibi modellere bak diyecegim. Huawei mate 8 filan diyecegim ama cok yukarida fiyatlar.
Istersen xiaomi mi4 falan da bakabilirsin. Kasasi cok hos bence. Marka fanatikligin yoksa gecerli bunlar.
Seneye huawei mate 8 cakacagim bir tane. :)

Ben lenovo vibe p1 kullandım ve genel anlamda iyi cihaz. Pili ve stabilitesi iyi. Ekran biraz soluk kalıyor Samsung'lara göre ve kamera performansı biraz düşük.

Ben kullanıcısıyım 4000 mah pili, yanlış olmasın. Ben memnunum. Ucuz yollu bir şey arıyorsan alabilirsin. Tek tavsiye etmediğim marka Samsung, hangi modeli olursa olsun.

DKN

her yer telefon dolu. çıkıyosun dışarı daha önce görmediğin cihazlar.. bugün bile kaç tane model üreilip geldi kimbilir. fiyat azalan çoğalan limit bu kadar falan diye kutuları doldurup ara diyosun çıkıyo sürüyle. bu fiyata hepsi iyidir

vatandan sıfır gm air2 al, 2gb ram gerçek 8çekirdek ve cihaz "çok ince" "çok hafif", öyle bir cihaz gördüğünü sanmıyorum, 630tl civarinda, ben kullanıyorum memnunum, bir düşün istersen.. hit asfalt vs sorun yok çalışıyor herşey..

Son düzenleme:
Motosikleti
Hepinize teşekkürler, önerdiğiniz tüm telefonları teker teker inceliyorum aklıma yatını bir aksilik çıkmazsa hafta içi alacağım, tekrar ilginiz için teşekkürler. :king:

Askere gideceksin paranı çar çur etme 200 liraya bi htc x8 al gidene kadar kullan gelince istediğini alırsın askerde para çok gider

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar