tekteker

ben trafikte böyle işler yapmam normal bi şekilde motorumu kullanırım ben bunu kimsenin olmadığı boş geniş alanlarda deniyorum yine de sağolasın :cat:

hatta park halindeki araclarında bulunmadıgı yerleri sec ki kaza anında sadece senin motoruna bişey olsun,
yoksa gene de basına iş açabilirsin

imkanın varsa arka dişlini buyut yada ön dişlini küçült ki motorunun torku artsın daha rahat devirlenip

gaz tepkisi artsın

ama bu işlem normaldeki son hızını düşürecektir:cat:

hatta park halindeki araclarında bulunmadıgı yerleri sec ki kaza anında sadece senin motoruna bişey olsun,
yoksa gene de basına iş açabilirsin

imkanın varsa arka dişlini buyut yada ön dişlini küçült ki motorunun torku artsın daha rahat devirlenip

gaz tepkisi artsın

ama bu işlem normaldeki son hızını düşürecektir:cat:

sağolasın teşekkür ederim hocam :) :bestmt:

Merhaba arkadaşım tekteker dediğin çok zevkli bir merettir fakat motorun anasını ağlatır zevkli olmasi taki düşene kadar olur ilk düşüşte birde motosiklet zarar gördüyse biraz canın sıkılır ve tek teker zevk vermez onun için koruma demiri takmalısın ilk önce stuntcular gibi motor kısmını ön kafayı koruyan koruma demiri taktınmı düştümü için acımaz

gelelim tek teker felsefesine ilk önce ayaklarınla depoyu sıkı tut çok sıkma dizlerin acır hafif tut ama tam kavra
sonra dengeyi sağlama çalış yarım debriaj yaparak gaz vermeden gitmeye çalış ve tek tekere kalktığında ayağın hep arka frende olsun arkası yere değer gibi olursa frene bas çek yap ufak ufak zart diye basma tek tekerden iner ve düşebilirsin.
Eğer korkuyorsan ilk tekere kaldır arka koltuğa otur ayaklarına yere koyarak git ilk öyle alış(tabi denerken eski ayakkabıların olsun yoksa altları dümdüz olur) ayaklarını koyarak git o arada dengeyi çözersin zaten daha sonra otomatik ayakların yere değmeden gitmeyi öğrenirsin zaten ve motorun 150 cc olduğu için 2. viteste kaldırmanı önerrim 1. vites az gelir devir yetmez
İnşallah yararlı olur dikkatli yap dert keder açma başına hadi Allaha emanet.

Apaçilik insanın kanında olacak aga :) Ben bisikletle bile tek teker yapamıyorum pedal çevirirken dengem filan bozuluyor. :)) emme apaciyik ezelden :)

Arkadaşlar bendede er6n var daha önce mondial mh drift ve cbr 250 kullandım ve ikisiylede önü kaldırabiliyordum tabi yine profesyonel olarak değil. Ama şimdi bu motorla birkaç kere boş yolda yeltendim ama başaramadım sonrada pek üstelemedim böle büyük hacimli motorlarda ne önerirsiniz?

Bu tek teker nasıl bir fantezidir arkadaş anlamış değilim.Hadi bazı racinglerde arada bir show amaçlı yaparsında 250 cc altı motorlarda gerçekten iğrenç duruyor.4 tekerle yan veren modifiye şahincilerin kanıyla,125 cc ile ön kaldıran adamın kanı aynıdır.Yapmayın yaptırmayın.Şu adamın görüntü kirliliğine bakarmısınız yav hele egzoz :pr:

http://turbotuning.gen.tr/upload4/563192_473961439320040_929903296_n.jpg

Ahaaa buu " http://www.youtube.com/watch?v=NkUfv-wNd5g " :FWFDSFCDSQFFD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar