Tekrar aranızdayım... Ve 2008 TR Pist Şampiyonası ve Blata Pocketbike Cup hakkında...

GKN

mehmet, hoşgeldin diyelim tekrardan:rendeer:
600 lük kategorisinde artık hasanla seni izlemeye gelicez,
bakalım kim önde olucak, kime tezahurat yapıcağımızı şaşırcaz herlade:p

Geçtiğimiz sene yarışları izlemeyi ne kadar çok istesem de iş durumları yüzünden mümkün olmuyordu...Bu sene iş durumlarını aştım.Ayrıca 125cc'den yarışlara katılım için başvurumu yaptım bakalım zamanla herşey netlik kazanacak.Yarışamasam da izleyici olarak aranızda bulunacağım...Başarılar diliyorum...

Sanki patriote ruhlu birilerini hissettim yazanlar arasında :)

boy

Hasancım burası Türkiye, Sofuoğlu ne yapıp eder yine dolu makinayla yarışır. Bu işler kanka usulü yürüyor bunu sen de iyi biliyorsun. Teknik kontrolün nasıl yapıldığını da biliyorsun. Adamlar motorda yapılan modifiyeyi nerden anlayacaklar? Yarışların olmazsa olmaz kuralı olan "centilmenlik" ne yazık ki bizim pistlerde geçerli değil, millet birbirini geçmek için her yol mübahtır mantığında...

Blata Cup ile organizasyon anlamında ilgim yok. Sadece bu işi organize etmek isteyenlere yol gösteriyorum, destek oluyorum. İki hafta önce motorun Autodrom'daki piste uygun olup olmadığını test ettim. Genelde bu motorlarla karting pistlerinde yarışılıyor zaten. Katılım ücreti olarak en son neye karar verdiler bilmiyorum ama 1000-1500 YTL gibi birşey düşünüyorlar diye biliyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geri dönmen çoksevindirici kardeşim mehmet,sefa geldin sana yarışlarda başarılar yarışlarda devamlı görüşeceğiz,alkışlarımız seninle,
halis kardeşimede buradan sana desteğinden dolayı yürekten teşekkürler:thumleft:::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::thanks::rendeer:

Mehmetcim nihayet tekrar aramızdasın ve bu vesile ile Halis abiye tekrar teşekkürler.
Geçen sene olduğu gibi bu senede tam destek yanındayız. :cat:

Hasancım burası Türkiye, Sofuoğlu ne yapıp eder yine dolu makinayla yarışır. Bu işler kanka usulü yürüyor bunu sen de iyi biliyorsun. Teknik kontrolün nasıl yapıldığını da biliyorsun. Adamlar motorda yapılan modifiyeyi nerden anlayacaklar? Yarışların olmazsa olmaz kuralı olan "centilmenlik" ne yazık ki bizim pistlerde geçerli değil, millet birbirini geçmek için her yol mübahtır mantığında...

Mehmetcim sen bilirsin:):)
Ama bu sene farklı bır kontrol olur veya yasak modifiye yaptıgın anlaşılırsa
olusabılecek durumlar üzücü olur kanaatindeyim, hem daha yeni sponsor bulmuşken,bence gerek yok; ayrıca bana,modifiye kesinlikle yasak diyende sendin:rendeer:

Gaz açabilen zaten açar,gaz açamayan modifiyeli olsa sadece rezil olur...
trump'la 50 donen var,bizim yarışacağımız kategoride eski kasa r6yla tuna 1. oldu,önemli unsurların başında gaz açabilmek var yani...:cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ohooo iş gaz açmakla oluyosa siz çekilin ben yarışırım :queen:

Teknik var, tecrübe var, zeka var, var Allaah var....

Başarı birazcık bileşke bir sonuçtur, içinde bir miktar hile de barındırabilir:cherry:

Ben Mehmet'in hile yapacağı kanısına varmadım.. Sadece konuyu tartışıyor, organizasyonun açıklarını eleştiriyor.. Haksız mıyım Mehmet??

boy

@Bam Bam
Gaz açabilen zaten açar,gaz açamayan modifiyeli olsa sadece rezil olur... trump'la 50 donen var,bizim yarışacağımız kategoride eski kasa r6yla tuna 1. oldu,önemli unsurların başında gaz açabilmek var yani...
Triumph senin benim motordan daha iyi bir motor. 3 silindir olduğundan motor hacmi bizimkinden çok daha fazla. Ayrıca onu kullanan çocuğu da tanıyorum, Evren.. Uzun süredir yarışıyor. Eski kasa R6 kötü diyordun, yeni kasa R6 ile daha hızlı gidecem diyordun. İşte bu konuda yanılıyorsun, önemli olan motorun modeli değil o motora yaptığın modifiyedir. Tuna'nın motoru senin R6 dan kat kat daha iyi gidiyordu, Sinan da eski kasa R6 ile yarışıyor, onun makina da ağzına kadar dolu. Ben motoru modifiye edecem demedim, sadece kimse buna uymayacak, işler kanka muhabbeti şeklinde ilerlediğinden modifiye yapanlar babalar gibi yarışacaklar diyorum. Kurala uyup modifiye yapmayanlar da bu durumda nal toplar standart motorlarla. Modifiyeyi yasaklamanın nedeni herkesin yaklaşık aynı standartlarda yarışabilmesidir. Ancak motor ile oynamadan da birçok şey yapılabiliyor. Gidemeyen bir adamın altına modifiyeli motor da versen gidemez... Sen bence bu sene motorla falan uğraşma tekniğini geliştir, birşeyler öğren. Amacın hızlı sürmekten önce yarışı düşmeden bitirmek olsun kısacası...

Sevgili dostum her nekadar tanışmasakda bende eski bir üye olarak senin yazılarını ve tecrübelerini okumaktan çok mutluyum ayrıcada o tecrübelerinden çok şeyler öğreniyoruz. Şunu unutma önemli olan çoğunluktur. Bak yeni 600 lüğümüde aldım senin gibi arkadaşların tecrübelerini her zaman dinlemek ve paylaşmak isterim.Ayrıca burda yeni başlayan arkadaşlarada senin gibi tecrübeli arkadaşların bişeyler öğretmesi tecrübelerini paylaşması çok daha anlamlı bu yüzden bence bidaha pire için yorgan yakma birbirimize ne kadar destek olursak bu kültür o kadar daha sağlam temellerle yayılacaktır. Aramıza dönmene sevindim tekrar hoşgeldin.

@Bam Bam

Triumph senin benim motordan daha iyi bir motor. 3 silindir olduğundan motor hacmi bizimkinden çok daha fazla. Ayrıca onu kullanan çocuğu da tanıyorum, Evren.. Uzun süredir yarışıyor. Eski kasa R6 kötü diyordun, yeni kasa R6 ile daha hızlı gidecem diyordun. İşte bu konuda yanılıyorsun, önemli olan motorun modeli değil o motora yaptığın modifiyedir. Tuna'nın motoru senin R6 dan kat kat daha iyi gidiyordu, Sinan da eski kasa R6 ile yarışıyor, onun makina da ağzına kadar dolu. Ben motoru modifiye edecem demedim, sadece kimse buna uymayacak, işler kanka muhabbeti şeklinde ilerlediğinden modifiye yapanlar babalar gibi yarışacaklar diyorum. Kurala uyup modifiye yapmayanlar da bu durumda nal toplar standart motorlarla. Modifiyeyi yasaklamanın nedeni herkesin yaklaşık aynı standartlarda yarışabilmesidir. Ancak motor ile oynamadan da birçok şey yapılabiliyor. Gidemeyen bir adamın altına modifiyeli motor da versen gidemez... Sen bence bu sene motorla falan uğraşma tekniğini geliştir, birşeyler öğren. Amacın hızlı sürmekten önce yarışı düşmeden bitirmek olsun kısacası...

Mehmetcim,bende biliyorum triumpu ve sinanın r6sını, o r6yla selman 51 52 donuyordu fakat sınan aynı r6yla barış ve tolgaya acık fark attı;yani demek istedığım tek krıter modıfıye değil, pilotaj+Motor+Yusufçuk'tur.. Hatırlarsan gecen seneki yarışlarda önemli olanın yusufçuk oldugunu şiddetle söyleyen yine sendin. Ayrıca benım kendımı geliştırmemı ve düşmememi tavsiye etmişsin,yani şimdi sen 4 yarışa girerek kendını tam anlamıyla geliştirdiğinimi söylüyorsun ve hatırlarsan sende ve bırçok yarışçıda düşmüştü pistte.
Düşmek acemilik veya kaza yapmamak ustalık mı oluyor yoksa yusufçuk olayımı:)
ve benim gecen seneki hedefim yarış tamamlamaktan öte,tüm yarışlara katılarak limitlerimi zorlamak ve 2008 senesine hazırlanmaktı, bunun için eğer risk alıp düşmek varsa benim için önemli değildiki zaten yaklaşık 15 civarı kazam ve 2 takla atmışlığım var:bounce:
Sonuç olarak dostum konuyu uzatma gerek yok,zaten herzaman görüştüğümüzde de tartışıp değerlendiriyoruz bu konuları..
Dediğim gibi tekrar hayırlı olsun ve gerçekten çok sevindim inan birlikte ve beraber yarışacağımıza:rendeer:
2008 sezonu umarım ikimiz içinde hayırlı olur inşaallah...

edy

yarışları dört gözle bekliyorum. bu sene daha keyifli olacağına inanıyorum. mehmette pist tecrübesi kazandı. hasanda artık tecrübe kazandı. düşmek bu işin bir parçası umarım önümüzdeki sezon kimse düşmez. tanıdığın kişilerle yarışmak daha zevkli oluyor. mehmet'e ve hasan'a başarılar diliyorum. elimden geldiği kadarıyla bütün yarışlara gelip destek olacam.

arkadaşlar bizim 4 levent Seyrantpeden RECEP vardı...benim sokakta aşağı komşu olur...bu aralar göremiyorum...yarışta oda olacakmı...

boy sen bilirsin bir kere bahsetmiştim galiba...haberin varmı ne yapar ne eder...aylar oldu görmeyeli...

yarışları dört gözle bekliyorum. bu sene daha keyifli olacağına inanıyorum. mehmette pist tecrübesi kazandı. hasanda artık tecrübe kazandı. düşmek bu işin bir parçası umarım önümüzdeki sezon kimse düşmez. tanıdığın kişilerle yarışmak daha zevkli oluyor. mehmet'e ve hasan'a başarılar diliyorum. elimden geldiği kadarıyla bütün yarışlara gelip destek olacam.

Erdem nerelerdesinn... vallahi aynen öyle,geçen sene karma grupta mehmetle
beraber yarışmıştık,gerçekten bencede en keyifli yarıştı..
2008 sezonunda yine mehmetle beraberiz inşaallah,gelmeni beklerizde zaten:)
Buarada pocketbike acayip zevkliymiş yaa...

arkadaşlar bizim 4 levent Seyrantpeden RECEP vardı...benim sokakta aşağı komşu olur...bu aralar göremiyorum...yarışta oda olacakmı...

boy sen bilirsin bir kere bahsetmiştim galiba...haberin varmı ne yapar ne eder...aylar oldu görmeyeli...

Metehan, Recep 1000rr la yarışan hemde tamirciydi sanırım, doğrumu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar