@Bam Bam
Triumph senin benim motordan daha iyi bir motor. 3 silindir olduğundan motor hacmi bizimkinden çok daha fazla. Ayrıca onu kullanan çocuğu da tanıyorum, Evren.. Uzun süredir yarışıyor. Eski kasa R6 kötü diyordun, yeni kasa R6 ile daha hızlı gidecem diyordun. İşte bu konuda yanılıyorsun, önemli olan motorun modeli değil o motora yaptığın modifiyedir. Tuna'nın motoru senin R6 dan kat kat daha iyi gidiyordu, Sinan da eski kasa R6 ile yarışıyor, onun makina da ağzına kadar dolu. Ben motoru modifiye edecem demedim, sadece kimse buna uymayacak, işler kanka muhabbeti şeklinde ilerlediğinden modifiye yapanlar babalar gibi yarışacaklar diyorum. Kurala uyup modifiye yapmayanlar da bu durumda nal toplar standart motorlarla. Modifiyeyi yasaklamanın nedeni herkesin yaklaşık aynı standartlarda yarışabilmesidir. Ancak motor ile oynamadan da birçok şey yapılabiliyor. Gidemeyen bir adamın altına modifiyeli motor da versen gidemez... Sen bence bu sene motorla falan uğraşma tekniğini geliştir, birşeyler öğren. Amacın hızlı sürmekten önce yarışı düşmeden bitirmek olsun kısacası...
Mehmetcim,bende biliyorum triumpu ve sinanın r6sını, o r6yla selman 51 52 donuyordu fakat sınan aynı r6yla barış ve tolgaya acık fark attı;yani demek istedığım tek krıter modıfıye değil, pilotaj+Motor+Yusufçuk'tur.. Hatırlarsan gecen seneki yarışlarda önemli olanın yusufçuk oldugunu şiddetle söyleyen yine sendin. Ayrıca benım kendımı geliştırmemı ve düşmememi tavsiye etmişsin,yani şimdi sen 4 yarışa girerek kendını tam anlamıyla geliştirdiğinimi söylüyorsun ve hatırlarsan sende ve bırçok yarışçıda düşmüştü pistte.
Düşmek acemilik veya kaza yapmamak ustalık mı oluyor yoksa yusufçuk olayımı
ve benim gecen seneki hedefim yarış tamamlamaktan öte,tüm yarışlara katılarak limitlerimi zorlamak ve 2008 senesine hazırlanmaktı, bunun için eğer risk alıp düşmek varsa benim için önemli değildiki zaten yaklaşık 15 civarı kazam ve 2 takla atmışlığım var:bounce:
Sonuç olarak dostum konuyu uzatma gerek yok,zaten herzaman görüştüğümüzde de tartışıp değerlendiriyoruz bu konuları..
Dediğim gibi tekrar hayırlı olsun ve gerçekten çok sevindim inan birlikte ve beraber yarışacağımıza:rendeer:
2008 sezonu umarım ikimiz içinde hayırlı olur inşaallah...