Tekrar aranızdayım... Ve 2008 TR Pist Şampiyonası ve Blata Pocketbike Cup hakkında...

ooooo memedim hoş geldin sefalar getirdin...gözümüz yollarda kalmıştı be ya...ama seni çok iyi anlayabiliyorum...

çünkü sen ne kadar forum kullanıcılarına iyi niyetle bilgi ve tecrübelerini aktarmaya çalışsanda insanlar gerek seni kıskandığından gerek gıcıklığından gerek hazımsızlıktan insanın üstüne üstüne gidiyo...bunun sonucunda da belli bir süre sonra insan ister istemez soğuyor siteden...bende zaman zaman böyle anlar yaşadığım olmuyo değil...ama sen yinede aldırma onlara bende aldırmamaya karar verdim...görmezden gel hiçde birşey anlatacağım diye kendini yorma olsun bitsin en güzeli bu bence...:wiinkk:

gelelim şimdi asıl konuya bu sene yeniden yarışıcak olmana gerçekten sevindim kardeşim...silah1 halis abiyede bende teşekkürlerimi sunuyorum...umarım bu sene daha iyi sonuçlar alırsın...:cat:

1000RR'ı da satılığa çıkardığına sevindim...senin motorun 600RR adamım bırak 1000'i 2000'i...:p ona daha çok yakışıyosun...

Pocketbike konusundada buna ayıracak vaktim olsa bende ciddi manada katılmayı düşünürdüm ama malum bizim sınav sezonu...:pale: ve bunun haricinden başka koşuşturmalarımızda var biliyosun ve çalışıyorum o yüzden bu sene katılmam çok zor...kısmet bu sene artık sizi izlemeye gelirim...seneye artık...:bounce:

asm

boy,tekrardan hoşgeldiniz.

Yarışlarda başarılar diliyorum.

Pocket bike da epey küçük kalıyormuş yahu :)

Eeee Mehmet abi, Hoşgeldin o zaman..
Halis abi bu sitenin gerçekten abisi oldu artık.
Zorda kalanın imdadına yetişiyor..

Aramıza dönmenize çok sevindim.:rendeer: Yeni sezonda başarılar dilerim. Yarışlarınızın ne zaman başlayacağı hakkında ve parmak motor yarışları hakkında net bir bilgi vere bilmeniz mümkün mü ?
Silah1 abimizede çok teşekkürler.:rendeer:

boy

Tekrar hepinize merhaba. Geçen sezon MT'den pek kimseden destek göremedim. Gelen, destek verenler de oldu, onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca Murat (aYe) ve ekürisi Mustafa arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Yarışta da destek olacaklar bana.

Pocketbike Cup konusuna gelince... Türkiye'de ilk defa yapılacağı için çok ilgi gösterileceğini düşünüyorum. Motosiklet fuarında bile çok ilgi vardı. Pek tehlikesi olmadığından yarışa katılmak da birçoğu için mümkün olacaktır. En azından gerçek yarış duygusunu yaşarsınız. Blata Fenerbahçe stadının hemen arkasında dükkan açtı. Motorları gidip görebilirsiniz. Adımı verin, oradaki arkadaş (adı Kaşif) sizinle çok detaylı ilgilenir. Çok maliyetli bişi olmadığından katılım ücreti de çok fazla olmayacaktır diye düşünüyorum. Şu anda organizasyonla ilgili çalışmalar sürüyor, en kısa zamanda duyurulacak.

topikleri tararken avatarını görünce durup yazılarını daha bi dikkatli okuduğum nadir kişilerdensin mehmet, bu yüzden yeniden burada olman sevindirici, 2007 de nasip olmadı ama bu sene pınarbaşında da ağırlarız seni inşallah :wiinkk:
hoşgeldin :rendeer::rendeer:

Bilgilendirme için sağol boy. İstanbulda olmadığım için, Yapılacak duyurudan yararlanacağız artık. Bu sevimli motorlardan kullandım. Gerçekten çok zevkli. Eminim yarışlara katılanlarda çok zevk alacaklardır. İlk defa binen biri Motorun boyutuna göre çok iyi güç sağladığını anlayacak ve şaşkınlıkla, sevinç duygusunu bir arada yaşayacaktır. :) Eğer imkan bulursam katılmayı düşünürüm.

Merhaba boy tekraren hoş geldin.

Yarış takvimi açıklandımı ilk yarışın ne zaman hangi kategoride yarışıyorsun takip edelim.

Hayırlı olsun umarım bu sene manevi olarak destek olabiliriz sana

Abi çok sevindim, yeni sezonda başarılar, bu sezon ben de geleceğim yarışlarına:)

hoşgeldin mehmet abi:rendeer:seni tekrar aramızda görmek ne güzel:p bu sene kısmetse bende destekçinim:cat: bu arada blata da çok yakışmış:queen:
halis abiyide tebrik ediyorum çok hayırlı bir işe daha imza attı::alkiis::

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmet aramıza tekrar hoşgeldin, teşekkürler:rendeer:

Teşekkürlerin en büyüğü suyun akışını değiştiren Halis(Silah1) abiye.:cat:

Gerçekten çok mutluyum kelimelere dökemiyorum, hepimize hayırlı uğurlu olsun.:flower:

valla çok sevindim mehmet abi !! bu sene podyumlarda görürüz seni :) artık şartlar düzgün ve eşit :)

hasan babayada başarılar

halis abi teşekkürün en büyüğü en devi sana !!

Arkadaşlar Blata Pocketbike Cup benim için değil sizler için düzenleniyor. Çok pahalı birşey olmayacak. Yarış keyfini yaşayacaksınız, orada öğrendiklerinizin size çok faydası olacaktır. O yüzden katılın derim...

baba ekleyin beni pocket bike yarıına nası başvurcaz abi aman gozünü seveyim kaçırmiyim yarışları :queen:

Son düzenleme:
Mehmet abi hoşgeldin.... Çok sevindim geri dönmene... :rendeer:

Halis abi teşekkürden fazlasını hakediyor... :rendeer:

Bu sezon çok keyifli olacak..... ::coool::::fool::

tekrar hoşgeldin sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz:rendeer:umarım iyi bir derece alırsın tekerin düz bassın

Mehmet kardeşim,hakettiğin ilgiyi bulamadığını biliyorum ama bu sene inşallah daha yakından destekleyeceğiz seni.Pistlere dönmende ayrıca çok olumlum bi gelişme.Bu vesileylede Halis abiye verdiği destek dolayısıyla gönülden teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar