Bırakalım tatlı-tuzlu motorculuk olayını bence,Herkes motosikletini bildiği gibi kullanır,Yanlışları varsa düzeltir.Düzeltmezse de kendi bilir.. Sonuçta bu konuyu daha uzatmanın bi alemi yoktur..Hepimiz yüzyüze bakıcaz ve bakıyoruz..
Ben Merhuma allahtan rahmet diliyorum.. Ancak olay basına yansıdığı şekliyle olmamıştır.Evet rahmetli levent abiyi tanıyanlar Sıkı bir SS ci olduğunu,hatta direksiyonunun takdir edilecek kadar iyi olduğunu söylüyorlardı..Fakat ne kadar iyi bilirsen bil,avkan abininde dediği gibi senedimiz yok Her an ne olacağı belli değil....
Ama adı çıkmıssa 9 a inmez 8'e mantığıyla haber yapmak,ve bu konuda insanların kafasında " Hız yapan motorcu ölür" Mantığını yerleştirmeye çalışan basınımıza Lanet etmek istiyorum...
Habere bak 6 kafadar Trafiğin olduğu yerde yarış yapmışlar kaza olmuş ölmüş...Böyle bir olay değil..Gezi maksatlı toplanmışlar ve Ortada Supersport makınayla bir kaza değil...
Kaldıki rahmetli bir hata yapmış ve sollanmıcak yerde bir sollama yaparak bunu canıyla ödemiştir..
Allah rahmet eylesin tekrar... CC Ne olursa olsun Motosikletlerin modeli ne olursa olsun dikkatli olmak her zaman doğru olandır...Yoksa allah korusun ölümle sonuçlanır..
Haberi Zeytinden öğrendiğimde Dizlerim titredi..O an çok kötü oldum.Ve ertesi gün kendimi veremeyeceğim için yapılan geziye de katılmadım..Bu da önemsenmesi gereken şahsım adına Bir hamledir...Bazen kafalarımız meşgul oluyor ve dikkat edemeyerek kazalar yapabiliyoruz...
Tüm iki teker kullanıcılarına allah yardımcı olsun..Kazadan beladan korusun,Yolları her daim Açık olsun...
Geride kalan Eşi ve ailesiNE EN ÖNEMLİSİ 2 TANE EVLADINA ALLAH SABIR VERSİN...HOŞÇAKAL LEVENT ABİ...
işte taziye topicinde yazılması okunması gerekenler arkadaşıma teşekkür ederım ayrıca konuya cevabende olsa yazıp topici kirlettiğim için özür dilerim