Tekirdağ'da Motosiklet Kazası - 1 Ölü

Tekirdağ’da aşırı hız yaptığı öne sürülen motosiklet sürücüsü, park halinde bir kamyonete arkadan çarparak hayatını kaybetti.

motosiklet-tutkusu-olumle-bitti-316802.jpg

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ mezbahasında işçi olarak çalışan ve çevresinde ''hız tutkusuyla'' tanınan 37 yaşındaki Levent Doğan, Kurban Bayramı'nın son günü kendisi gibi motosiklet tutkunu olan 6 arkadaşıyla birlikte 100. Yıl Mahallesi'nde trafik yoğunluğu olmayan caddede kendi aralarında yarış düzenledi.

Yarışa 1000 cc'lik 59 AR 953 plakalı motosikletiyle, katılan Levent Doğan, yol kenarında park halindeki Hurşehit Sarı'ya ait 59 ER 237 plakalı kamyonete çarptı. Motosikletinden yola savrulan Levent Doğan ağır yaralı olarak kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Hastaneye gelen arkadaşları, kendi aralarında yarış düzenlediklerini, bu sırada Levent Doğan'ın kullandığı motosikletin park halindeki kamyonete çarptığını ifade ettiler.

Levent Doğan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren arkadaşları, olayın şokunu hala üzerlerinden atamadıklarını belirtti.

Kaynak: www.haber3.com

Plakası: 59AR953
Markası: SUZUKI
Modeli: 2003
Tescil Birimi: TEKİRDAĞ
Renk 1: GRİ (Gümüş)
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler ozi.Allah gani gani rahmet eylesin yani olacak iş değil bu yaptıkları.Önyargı ile yaklaşmak yanlış olur ama cidden çok vahim bir durum.Geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Motosikleti
Hornet
Allah rahmet eylesinn..
fotoğraftaki motor çelik martian..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin.

Vefat eden kişinin bilgileri doğru ama fotoğraf da kazanın oluş şekli de tamamen yanlış. İşte memleketimin habercilik anlayışı, haber olsunda yalan yanlış da olsa farketmez.
Vefat eden arkadaş sıkı bir ss kullanıcısı olmasına rağmen kazayı yaptığı motosiklet Suzuki Vstrom dur. Artık enduro motosiklet le nasıl yarışılıyorsa yazmışlar işte.

bu fotodaki çelik martian 150 diilmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------

evet öyleymiş
burdada sabahtan beri ssçiler kapışıyor. biri kaza yaparsa şaşırmam, üzülmemde.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah rahmet eylesin.:pale:

bu fotodaki çelik martian 150 diilmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------

evet öyleymiş
burdada sabahtan beri ssçiler kapışıyor. biri kaza yaparsa şaşırmam, üzülmemde.

dünden beri kırdığın potun bini bin para
dün tatlı su motorcuları tabirin bu günde biri kaza yaparsa şaşırmam üzülmem diyişin çok can sıkıcı bir günde sen takla olursan emin ol senin içinde kimse üzülmez ne bu kin ne bu öfke dostum ?
Allah rahmet eylesin kaza geçiren arkadaşa ,dikkatli ve temkinli olun dostlar...

Son düzenleme:
dün tatlı su motorcuları tabirin bu günde biri kaza yaparsa şaşırmam üzülmem diyişin çok can sıkıcı bir günde sen takla olursan emin ol senin içinde kimse üzülmez ne bu kin ne bu öfke dostum ?
Allah rahmet eylesin kaza geçiren arkadaşa ,dikkatli ve temkinli olun dostlar...

abi kesinlikle sana katılıyorum.yanlıs konusmalar bunlar.

tatlu su motorcusu lafına kim bu kadar alındı anlamadım. espriydi sadece, ki ben bile dun yola çıkıp buluşma noktasına giderken acaba geri donsemmi diye duşundum, söyledimde sarıyerdeyken.
ki ciddi bile olsa bu kadar alınacak ne var, hakaretmidir bu?

ayrıca evet uzulmem çunku burası normal bir mahalle, otoyol değil, son surat bi aşağı bi yukarı gidiyolar sabahtan beri. kendileri ölüme yaklaşmak için bu kadar çabalıyolarsa kendi bilecekleri iş ama başkalarının canlarınıda tehlikeye atıyolar. kendisini dusunmeyen adamı ben niye duşuniyim

çok üzücü .. Allah gani gani rahmet eylesin ... caddeler sokaklar yarış mekanı değil , bunu tekrar görerek motive olmak ve kendi adımıza gerekli dersleri çıkarmamız gerek ....

abi kesinlikle sana katılıyorum.yanlıs konusmalar bunlar.

insanların olumsuz hava şartları ve ortam koşullarında sorumluluğunu bilerek hareket etmesi ,ona göre tedbirli olması tatlı su motorculuğu değildir ,dünkü olayda temkinli olan kişiler yeri geldiğinde alayına on basar,

Ayrıca camiada kimin ne zaman ne olacağı belli değil Allah tüm motor severleri kazadan beladan korusun bu gün ona yarın bize ,senedimizmi var yarına çıkmaya ne olucağımıza ,kaza geçiripte hakkın rağmetine kavuşan insanlara rahmet dilemekten başka bir kelam kabul edemiyorum ,herkes şuurlu ve insiyatifli olmalı yazdıklarında ,Allah gani gani rahmet eylesin motorsiklet sevgisi uğruna hakkın rahmetine kavuşanlara ...

"Tekrar mülâki oluruz bezm-i ezelde
Evvel giden ahbâba selam olsun erenler"

insanların olumsuz hava şartları ve ortam koşullarında sorumluluğunu bilerek hareket etmesi ,ona göre tedbirli olması tatlı su motorculuğu değildir ,dünkü olayda temkinli olan kişiler yeri geldiğinde alayına on basar,

Ayrıca camiada kimin ne zaman ne olacağı belli değil Allah tüm motor severleri kazadan beladan korusun bu gün ona yarın bize ,senedimizmi var yarına çıkmaya ne olucağımıza ,kaza geçiripte hakkın rağmetine kavuşan insanlara rahmet dilemekten başka bir kelam kabul edemiyorum ,herkes şuurlu ve insiyatifli olmalı yazdıklarında ,Allah gani gani rahmet eylesin motorsiklet sevgisi uğruna hakkın rahmetine kavuşanlara ...

kesinlik le katılıyorum tatlısu motorcuları kelimesine hiç birşey demiyorum o arkadasımız bunu anlamıstır umarım. Ayrıca duaların hepimizin üzerinde,bizimkide senin üzerinde olsun AMİN abi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar