Tekirdağ'da Motosiklet Kazası - 1 Ölü

Allah rahmet eğlesin ..aman ark lar hız limitlerine uyalım ..herşeyin başı hız

insanların olumsuz hava şartları ve ortam koşullarında sorumluluğunu bilerek hareket etmesi ,ona göre tedbirli olması tatlı su motorculuğu değildir ,dünkü olayda temkinli olan kişiler yeri geldiğinde alayına on basar,

Ayrıca camiada kimin ne zaman ne olacağı belli değil Allah tüm motor severleri kazadan beladan korusun bu gün ona yarın bize ,senedimizmi var yarına çıkmaya ne olucağımıza ,kaza geçiripte hakkın rağmetine kavuşan insanlara rahmet dilemekten başka bir kelam kabul edemiyorum ,herkes şuurlu ve insiyatifli olmalı yazdıklarında ,Allah gani gani rahmet eylesin motorsiklet sevgisi uğruna hakkın rahmetine kavuşanlara ...

biyerlerde yanlış anlaşılma var sanırım.
tatlı su motorcusunu kimseye kötü anlamda söylemedim. sanki "işte korkaklar ortaya çıktı hehe" gibi bişey dedim. sizin yorumlarından bu ortaya çıkıyor, ben böyle birşey demedim, aklımın ucundan geçmedi bile.
dediğim gibi evden çıktıktan sonra bende vazgeçmeyi düşündüm. ki en akıllıcasıydı geri dönmemiz. ve sadece espriydi, ne bir kişiye nede bir gruba söylenmiş birşey değildi halbuki, zaten kimseyle böyle birebir samimiyetimde yok.

kaza olayındada inşallah kaza yaparlar, ölürler gibi bişey demişim gibi konuşuyosunuz. bilmiyorum bu haberdeki bi yakınınızmıydı, ki zaten bu habere yorum yapmadım, haberlerde yazanlarada inanmam zaten. söylediğim şey buradaki gördüğüm serserilere idi. inşallah kaza yapmazlar tabiki ama burayı bilseniz bana katılırdınız. hız yapılacak biryer değil. kaza yapsalar şaşılıcak birşey olmaz. ki bunu bile bile tehlikeye giriyolarsada uzulucak birşey de olmaz.
ha siz üzülürseniz sizin iyiliğinizdir. ben o kadar iyi değilim galiba

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar topluluğu yönlendirip biryerlere götürmek orada onlarla ilgilenmek tabiri yerindeyse ağırlamak ve sonrada evlerine teslim etmek cidden çok sorumluluk gerektiren bir eylem.Bizler mt istanbul yol grubunu kurarken herşeyi hesaplayıp , hep beraber motorların cc sine kadar dikkate alıp ve tüm etkenleri bir araya getirerek hesaplayarak rotayı ve grupları bunlara göre belirleyerek ..ve daha birsürü şeyleri düşünerek konu açıyoruz.Sağolsun dostlarımız hemen bir araya gelip etkinliğe canı gönülden destek verek ve bizleri yanımızda olmak ile onurlandırarak yol yapıyorlar.Buradaki esas önce dostluk ve dayanışma sonra motosiklettir.Bize adımızı MT İSTANBUL üzerinde devam ettirerek hem bize bu imkanları sunan siteye hemde bu sitede tanışmış olduğumuz gerçek dostlarımıza v efa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz.Daha doğrusu uzanan elleri sıkıyoruz.Bazen arkadaşlar espri olrak tatlı su tuzlu su muhabbetine girebilirler.Çok önemli değil zaten bizim aramızda dost olmayanların yeri yok ki.Dostlarımızın göZlerinden öpüyoruz.Bu arada en önemlisi bir motosiklet kullanan arkadaşımız vefat etmiştir.allah rahmet eylesin.Bu olay karşısında sakın ha iyi olmuş demeyin çok çok günah ve yanlış bir tutumdur.Bazen sitede yazılarımızda birbirimize kızabilir yada eleştirebiliriz.Bu davranış< şekli gayet normaldir.Ama ölüme iyi olmuş demek çok yanlış çook.allah keder tayini yaperken her kul nasibini alır merak etmeyin.Bize düşen fatiha okuyup rahmet dilemek herhalde herkes fatiha suresini biliyordur.Tekrar kalanlara başsağlığı diliyoruz.MT İSTANBUL YOL GRUBU adına TÜNAL DEMİRKAYA Allaha emanet olun

tatlı su motorcusunu kimseye kötü anlamda söylemedim. sanki "işte korkaklar ortaya çıktı hehe" gibi bişey dedim. sizin yorumlarından bu ortaya çıkıyor, ben böyle birşey demedim, aklımın ucundan geçmedi bile.
dediğim gibi evden çıktıktan sonra bende vazgeçmeyi düşündüm. ki en akıllıcasıydı geri dönmemiz. ve sadece espriydi, ne bir kişiye nede bir gruba söylenmiş birşey değildi halbuki, zaten kimseyle böyle birebir samimiyetimde yok.

kaza olayındada inşallah kaza yaparlar, ölürler gibi bişey demişim gibi konuşuyosunuz. bilmiyorum bu haberdeki bi yakınınızmıydı, ki zaten bu habere yorum yapmadım, haberlerde yazanlarada inanmam zaten. söylediğim şey buradaki gördüğüm serserilere idi. inşallah kaza yapmazlar tabiki ama burayı bilseniz bana katılırdınız. hız yapılacak biryer değil. kaza yapsalar şaşılıcak birşey olmaz. ki bunu bile bile tehlikeye giriyolarsada uzulucak birşey de olmaz.

senin niyetin iyi olabilir kardeşim yanlız yanlıs zamanlarda yazmıssın dogal olarak yanlıs anlıyoruz.
yakınımız veya deyil sonucta insan senin bu kelimelerin bu topik te yazılacak seyler deyil benim görüşüm bu tabiki...

Bu arada runemagicK benim hemşerim delikanlıyı kızdırmışlar galiba,hemşerim sen yinede sakin ol ama kimsenin ölümü için rahmetten başka bir şey söylememeye çalış,ss ler falan nedir bende bilmiyorum ama dediğimiz gibi yanlışların karşısında olmalıyız ama yanlış yaparak iki yanlışı tek doğru bi yapamayız.Allaha emanet ol< kardeşim.

Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

Runemagick kardeşimiz iyi bir kardeşimiz. Runemagick kardeş sen o yarış yapan kardeşlere dua et, başlarına bir şey gelmesin. Gençler işte, delikanlıyı böl, deli-kanlı adı üstünde. Sen onları güzel şeylerde de en önde görürsün.

Hata insana mahsus, ölümün ardından ise yalnızca dua etmek hepimize mahsus.

Allaha emanet olun

Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

Runemagick kardeşimiz iyi bir kardeşimiz. Runemagick kardeş sen o yarış yapan kardeşlere dua et, başlarına bir şey gelmesin. Gençler işte, delikanlıyı böl, deli-kanlı adı üstünde. Sen onları güzel şeylerde de en önde görürsün.

Hata insana mahsus, ölümün ardından ise yalnızca dua etmek hepimize mahsus.

söylediğim şey yanlış anlaşılmaya müsaitti. uzulmem dememden beter olsunlar gibi algılandı. öyle birşey kastetmedim, mumkunmu ölen birinin arkasından öyle birşey söylemek. capanorda öm ile ne demek istediğimi söyledim detaylıca. daha uzatmiyim, konu dağıldı dağılıcağı kadar zaten.
yanlış anlaşılma için özür dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı

Dostum senin espri olarak söylediğini biliyorum. Ancak sitedeki bazı kendini bilmez kişiler olayı saptırıyorlar. Cumartesi gecesi yazdığım gibi toplu sürüşü tehlikeye attığına inandığım için geziyi iptal ettik. Bir daha bu duruma gelsek aynı hareketi yaparız. Kendini bilmezlerin saptırması yüzünden ortalık gerilmiş. Kendini bilmezler grubuna selametle diyelim olsun bitsin.

Sonuçta konu sapmış kaza haberinde olmaması gereken yanıtlar bunlar. Herkesin tekeri yola düz bassın. Kendini bilmeyenlerin bile(!)

Ölen motorsiklet sevdalısına da allah rahmet eylesin demeyi unutmayalım.

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, kendisi yarışmış kendisi vefat etmiş.

Faydasıda zararıda kendisine eleştirmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Memlekette pist yok ki, yarışçaksa piste gitseydi diyelim.

Sevdiği şeyi mevcut imkanlarıyla yapıyormuş...

Allah sevenlerine ailesine sabır versin, toprağı bol olsun.

Dostum senin espri olarak söylediğini biliyorum. Ancak sitedeki bazı kendini bilmez kişiler olayı saptırıyorlar. Cumartesi gecesi yazdığım gibi toplu sürüşü tehlikeye attığına inandığım için geziyi iptal ettik. Bir daha bu duruma gelsek aynı hareketi yaparız. Kendini bilmezlerin saptırması yüzünden ortalık gerilmiş. Kendini bilmezler grubuna selametle diyelim olsun bitsin.

Sonuçta konu sapmış kaza haberinde olmaması gereken yanıtlar bunlar. Herkesin tekeri yola düz bassın. Kendini bilmeyenlerin bile(!)

Sana da koca bir teessüf ..başka da bir şey demiyorum

açtığınız yalıköy gezi topiğinde 2 kere üstüne basa basa su motorcuları diye yazmanın nesi espiri ? Kaldıki ben katılmıyordum zaten geziye üstüme alınacağım bir şey yoktu ..o gün o yağmurda o yolu göze alamayan kişiler çıkmamış yola bu da çok doğal ,eğer birileri yalıköye gitmişse o yolun ne kadar uzun olduğunu ve o hava şartlarında çok tehlikeli bir yol olacağını bilir, bende bu duygu ve düşünceler içersinde olarak Runemagick 'in daha gurupta bir çok kişiyi tanımadan ,samimi olmadan ,açılmış gezi topiğinde ortama alay edercesine
''tatlı su motorcuları demesi'' bana göre basitliktir ,kaldıki o konuda bu kelime hakkında bir şey yazmadım ,ancak bu kaza topiğinde de arkadaşın gene düşüncesiz yazısı ,açıkçası canımı sıkınca duygu ve düşüncelerimi bu konuda belirttim bunun neresi kendini bilmezlik ?
Kaldıki bu düşüncemde Batubay ,Capanord ve Siyahatmaca da yazdıklarımda hem fikir olmuşlar ..
Maksadım artık uzatmamaktı bu konuyu ama öyle bir yazı yazmışsınki seni tanıyamadım Tuğushan ..

neyi ne amaçla yazdığımı biliyorum, o yuzden içim rahat. gerisi sadece sizin kötü niyetinizdir. bu da son yazımdır bu konuda, kalın sağlıcakla

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
"tatlı su motorcusu" genelde şaka amaçlı söylenir, tabi burda dikkat edilmesi gereken karşıdaki kişinin bunu ciddeye almadığından emin olmaktır.

Bazen şaka kaka olabiliyor.

Bu yorumu ciddiye alan biri gurur meselesi yapıp, yetersiz olduğu halde böyle bir sürüşü göze alıp hayatını tehlikeye atabilir.

Yoksa kimse yağmurda kullandı diye süper motorcu, diğeride kullanmadı diye çakma motorcu olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abicim RunaMagicK i tanıdığım için espri olarak yazdığını bidiğimi söyledim kaldıki Capanord'a ve batubay'a da görüştüğümüzde de bu konuyu konuştuk. Zaten Sarıyer börekçisinde böreklerimizi yerken telefondan foruma baktım yazdığnı görüp RuneMagicK'e gerekeni söyledim.

Avkan abi aman ha beni yanlış anlama kendini bilmez diye sana söylemedim. Başlık açıp sitede yazmadan kendi aralarında karar verip toplanan sonra fotoğraflarını eklerken tatlı motorcusu değiliz biz kafamıza koyduk mu gideriz yazanlara dedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
"tatlı su motorcusu" genelde şaka amaçlı söylenir, tabi burda dikkat edilmesi gereken karşıdaki kişinin bunu ciddeye almadığından emin olmaktır.

Bu yorumu ciddiye alan biri gurur meselesi yapıp, yetersiz olduğu halde böyle bir sürüşü göze alıp hayatını tehlikeye atabilir.

Yoksa kimse yağmurda kullandı diye süper motorcu, diğeride kullanmadı diye çakma motorcu olmaz.

katılıyorum.
Hava ve yol sartları uygun olmadığında yola çıkmayan bir çok tecrübeli
motorcu var.
Üstelik kimseye buzda,şiddetli yağışta,aşırı soğukta motosiklet kullandılar diye madalya vermiyorlar.

aye sen deneyimli bir sürücüsün anladığım kadarıyla bence daha önce nasıl topic ler açıldı bilemiyorum ama ayrıca bir topic açılarak nasıl motosiklet kullanmak gerekir diye en baştan yani yeni başlayanlar dahil olmak üzere son kullanıcılara kadar uzanan geniş bir yelpaze ile konuyu örnek ve belgeler ile açıklamak ve anlatmak gerekir diye düşünüyorum.Tabii bu benim yapabileçeğim bir iş değil çünkü ben bu konuda o kadar deneyimli değilim.

Gerçekten motosiklet sevdalısı olmak başka bir şey ve ayrıcalıklı bir şey bence.Site üzerinden yazışan arkadaşların günlük davranışları-yazıları anlık olarak değerlendirilip toparlamak gerekir bence.zaten alınan eleştiriler,yazılan yazılar sayesinde insanlar kendilerini yenileyebilir ve geliştirebilirler.Bence aslolan bu olmalıdır.Yani Allah rahmet etsin vefat eden arkadaşımızın ölüm sebebini de değerlendirip ordan da kendimize hisseler çıkartmalıyız.
Allah yolunuz açık etsin kardeşlerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------

Sana da koca bir teessüf ..başka da bir şey demiyorum

açtığınız yalıköy gezi topiğinde 2 kere üstüne basa basa su motorcuları diye yazmanın nesi espiri ? Kaldıki ben katılmıyordum zaten geziye üstüme alınacağım bir şey yoktu ..o gün o yağmurda o yolu göze alamayan kişiler çıkmamış yola bu da çok doğal ,eğer birileri yalıköye gitmişse o yolun ne kadar uzun olduğunu ve o hava şartlarında çok tehlikeli bir yol olacağını bilir, bende bu duygu ve düşünceler içersinde olarak Runemagick 'in daha gurupta bir çok kişiyi tanımadan ,samimi olmadan ,açılmış gezi topiğinde ortama alay edercesine
''tatlı su motorcuları demesi'' bana göre basitliktir ,kaldıki o konuda bu kelime hakkında bir şey yazmadım ,ancak bu kaza topiğinde de arkadaşın gene düşüncesiz yazısı ,açıkçası canımı sıkınca duygu ve düşüncelerimi bu konuda belirttim bunun neresi kendini bilmezlik ?
Kaldıki bu düşüncemde Batubay ,Capanord ve Siyahatmaca da yazdıklarımda hem fikir olmuşlar ..
Maksadım artık uzatmamaktı bu konuyu ama öyle bir yazı yazmışsınki seni tanıyamadım Tuğushan ..

Abim benim iyi kızmışsın ha...Büyük olarak küçüklerin kulaklarını çek abi yanlız kulaklar yerlerinde kalsın he he he he he he :queen:.

Arkadaşlar büyüklerin ellerinde küöçüklerin gözlerinden öpüyoruz.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

Artık bu topicte yazmayalım arkadaşlar başsağlığı dışında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:25 ----------

arkadaşlar bir önerim daha var bu tür konuları MT İSTANBUL YOL GRUBU kullanıcı grubundan devam edebiliriz.Konularda tamamen motosiklet kullanımı yol bilgisi veya yol okuma vs devam eder.aye senden ricamız lütfen bize deneyimlerini aktar hatta gezilerimizde gel ve gerekirse orada sohbetlerimizde bizlere deneyimlerinizi anlatırsın kardeşim.MT İSTANBUL ETKİNLİKLERINDE-gezilerinde.

allah rahmet eylesin insan kendisini düşünmüyosa bile ailesini düşünmeli ne gerek var böyle şeylere allah ailesine sabır versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar