Tekirdağ'da Motosiklet Kazası - 1 Ölü

Abicim RunaMagicK i tanıdığım için espri olarak yazdığını bidiğimi söyledim kaldıki Capanord'a ve batubay'a da görüştüğümüzde de bu konuyu konuştuk. Zaten Sarıyer börekçisinde böreklerimizi yerken telefondan foruma baktım yazdığnı görüp RuneMagicK'e gerekeni söyledim.

Avkan abi aman ha beni yanlış anlama kendini bilmez diye sana söylemedim. Başlık açıp sitede yazmadan kendi aralarında karar verip toplanan sonra fotoğraflarını eklerken tatlı motorcusu değiliz biz kafamıza koyduk mu gideriz yazanlara dedim.

ooooooo konu size denk gelmiş üstünüze alınmışsınız ki ne alaka kendını bilmezler diye beni tanımadan bu konunun üzerine başka topic den alıntı yaparak hareket edıyorsunuz bunada şaşırdım doğrusu ben kendi açmış olduğum topicde ki kendi arkadaşlarımla şakalaşmam dır bu kaldıki ne isminiz nede cisminiz bu konuda yer alıyor ve orda benım cok değerli arkadaşlarım bulunuyor biz kendi aramızda topic acmadan karar verdık gelemeyen kendı arkadaşlarıma yapılmış bır latıfedır bu anlam veremedım kendinizle alakası olmayan bır dudrumdan kendınıze alınganlık örneği yaparak bu lafı bu topice taşıyıp kendını bilmezler dıye yakıştırma yapmanızı hiç yakıştıramadığım gıbı üzüldümde anlamsız da buldum benim ne sizinle nede orda bulunan arkadaşlarımla bir problemım olamaz olmazda sevdiğim değerli bulduğum arkadaşlarım var aranızda kaldıki bir başka topicde yapılanı kendi yaptıklarımla değerlendırme yapmak fıkrı asla kendımde bulmadığım gibi başkalarınada laf atmak gıbı huyumda yoktuır hala konuyu buraya taşımanız ve kendını bilmezler dıye nıtelendirmeniz beni üzmüştür

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aye sen deneyimli bir sürücüsün anladığım kadarıyla bence daha önce nasıl topic ler açıldı bilemiyorum ama ayrıca bir topic açılarak nasıl motosiklet kullanmak gerekir diye en baştan yani yeni başlayanlar dahil olmak üzere son kullanıcılara kadar uzanan geniş bir yelpaze ile konuyu örnek ve belgeler ile açıklamak ve anlatmak gerekir diye düşünüyorum.Tabii bu benim yapabileçeğim bir iş değil çünkü ben bu konuda o kadar deneyimli değilim.

Gerçekten motosiklet sevdalısı olmak başka bir şey ve ayrıcalıklı bir şey bence.Site üzerinden yazışan arkadaşların günlük davranışları-yazıları anlık olarak değerlendirilip toparlamak gerekir bence.zaten alınan eleştiriler,yazılan yazılar sayesinde insanlar kendilerini yenileyebilir ve geliştirebilirler.Bence aslolan bu olmalıdır.Yani Allah rahmet etsin vefat eden arkadaşımızın ölüm sebebini de değerlendirip ordan da kendimize hisseler çıkartmalıyız.
Allah yolunuz açık etsin kardeşlerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------

Abim benim iyi kızmışsın ha...Büyük olarak küçüklerin kulaklarını çek abi yanlız kulaklar yerlerinde kalsın he he he he he he :queen:.

Arkadaşlar büyüklerin ellerinde küöçüklerin gözlerinden öpüyoruz.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

Artık bu topicte yazmayalım arkadaşlar başsağlığı dışında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:25 ----------

arkadaşlar bir önerim daha var bu tür konuları MT İSTANBUL YOL GRUBU kullanıcı grubundan devam edebiliriz.Konularda tamamen motosiklet kullanımı yol bilgisi veya yol okuma vs devam eder.aye senden ricamız lütfen bize deneyimlerini aktar hatta gezilerimizde gel ve gerekirse orada sohbetlerimizde bizlere deneyimlerinizi anlatırsın kardeşim.MT İSTANBUL ETKİNLİKLERINDE-gezilerinde.

Ben hepi topu 2,5-3 yıldır motosiklet kullancısıyım, deneyimlerimi paylaşayım diye başlık açsam 3 satırı zor yazarım.

Bilgim dahilinde denk gelen her başlıkta elimden geldiğince paylaşım yapma çabasındayım, öylede devam ediyorum.

Alfa'nın konularını takip etmenizi tekrar tekrar okumanızı önerebilirim, gerçek tecrübeliler o ve onun gibiler.

Bu başlık altına yazılanlar artık dolaylı olarak bile başlıkla alakalı değil, yol gurubu başlığından devam etmenizi öneriyorum.

Süper Moderatör (BBRR)
Allah rahmet eylesin ..

Düşmanım dahi olsa kimse için başına geleni haketmiş demem .. Ama şurda 1000 lerce genç bu haberi okuyacak .. Allah rahmet eylesin deyip geçmek üstünü örtmek acının .. oysa yaşanabilmesi ihtimali yüksek acılar kapıda bizleri bekliyor. aman ufak cc ile başla aman full koruma bin motora aman ekipmansız binme .. eeee gerisi , gerisi bağlar gazeli . full korua bin gost rideri seyret sonra trafiğe açık alanda 300km/h bas .. ülkede pistmi var imkan bu kadar .. mecbur ... böle yorum olurmu kimin ne hakkı var trafikte masum insanarın hayatını tehlikeye atmaya.. duran kamyonete çarpmış ya orası bi tobüs durağı olsaydı .. sonuçta isteyerek yapılan bişi değilki çarpacağın yeri tercih edipte çarpamıyosunki ...su testisi su yolunda kırılmış ..

tecrübeden bahsetmiş bazıları o süratlerde tecrübeli olsan kaç yazar. motogp lerdeki pilotlar o pistlerde kaç tur atıyo pisti ezberliyo ama limitlerde kullanmak tecrübe dinlemiyo işte.. limiti zorlama be kardeşim .. rüzgarın keyfi saatte 80km/h ilede çıkar çıkarmasını bilene

Öncelikle merhuma allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum, bu gün bunu ikinci bir sefer yazmış olmaktan da ayrıca çok üzgün oldugumu belirtmek isterim. Burdayız çünkü bizler bu iki tekerli makinalaraın hastasıyız, sevdalısıyız , bagımlısıyız ama biraz daha dikkatli olalım lütfen ki kurbanları da olmayalım.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin ..

Düşmanım dahi olsa kimse için başına geleni haketmiş demem .. Ama şurda 1000 lerce genç bu haberi okuyacak .. Allah rahmet eylesin deyip geçmek üstünü örtmek acının .. oysa yaşanabilmesi ihtimali yüksek acılar kapıda bizleri bekliyor. aman ufak cc ile başla aman full koruma bin motora aman ekipmansız binme .. eeee gerisi , gerisi bağlar gazeli . full korua bin gost rideri seyret sonra trafiğe açık alanda 300km/h bas .. ülkede pistmi var imkan bu kadar .. mecbur ... böle yorum olurmu kimin ne hakkı var trafikte masum insanarın hayatını tehlikeye atmaya.. duran kamyonete çarpmış ya orası bi tobüs durağı olsaydı .. sonuçta isteyerek yapılan bişi değilki çarpacağın yeri tercih edipte çarpamıyosunki ...su testisi su yolunda kırılmış ..

tecrübeden bahsetmiş bazıları o süratlerde tecrübeli olsan kaç yazar. motogp lerdeki pilotlar o pistlerde kaç tur atıyo pisti ezberliyo ama limitlerde kullanmak tecrübe dinlemiyo işte.. limiti zorlama be kardeşim .. rüzgarın keyfi saatte 80km/h ilede çıkar çıkarmasını bilene

Bana ne kızarsın beyavv.:p

Ben yarışma olayını (pistte veya trafikte) oldum olası sevmedim zaten, bana saçma geliyor.

Sadece vefat eden arkadaşın gözüyle bakmak istedim.

Yarıştıkları yer neresidir bilmiyorum, şehir içiyse zaten neresinden bakarsan bak yanlış, ben şehir dışı bir yoldur, kamyonet yol kenarı çekmiştir heralde felan diye düşündüm.

Bize habersiz piknige gitigimiz için kendini bilmezler diyen olmuş yeni okudum daha yazılanları da alkasız yerde alakasız sataşmalar yapmak kandini bilen insanın yapacagı bir şeymidir sorarım size

arkadaşlar merhaba ben kazada ölen leventin en yakın iki arkadaşından biriyim yazılanların çoğunu okuyamadım yanlız bir arkadaş üzülmem falan demiş inan sen kimsen ALLAH sana bizim yaşadığımız acıyı yaşatmasın.kazanın oluş nedeni yarış yada sürat kesinlikle değil bunuda bilin.basında çıkan haberleri okudukça acımız artıyor inanın yazılanların hepsi yalan ortada ne yarış nede sürat hiçbiri yok.

Son düzenleme:
Bence uatmayalım

Arkadaşlar bu konuda tek şey söylenir ne olursa olsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin..bu konuda bence fazla söze yada polemiğe yada kimsenin kalbinin kırılmasına neden olacak şeyler yazmaya gerek yok. SONUÇDA BİR CAN GİTMİŞ VE BİRİLERİNİN OCAĞINA KOR DÜŞMÜŞ.VE BİRİLERİNİN ANNESİ,KARDEŞİ,EŞİ AĞLIYOR BUNU UNUTMAYALIM..ama şehir içinde yarışada karşıyım bunuda belirteyim daha geçen az ilerimde kızlara hava olsun diye gaza asılan bir genç yüzünden çocuk sahibi anne cocuğunun elinde can verdi...bunada karşıyım yani...(BUNU VEFAT EDEN ARKADAŞIM YARISIYOR ANLAMINDA YAZMADIM GENEL ANLAMDA ŞEHİR İÇİNDE YARIŞA KARŞIYIM.polemik olmasın kısa yazalım dedim ben uzun yazdım. : )))

Son düzenleme:
tanıdığım birisiydi,Allah rahmet eylesin.çok üzüldüm gerçekten.

Allah rahmet eylesin üzücü bir olay ailesine sabır diliyorum

arkadaşlar merhaba ben kazada ölen leventin en yakın iki arkadaşından biriyim yazılanların çoğunu okuyamadım yanlız bir arkadaş üzülmem falan demiş inan sen kimsen ALLAH sana bizim yaşadığımız acıyı yaşatmasın.kazanın oluş nedeni yarış yada sürat kesinlikle değil bunuda bilin.basında çıkan haberleri okudukça acımız artıyor inanın yazılanların hepsi yalan ortada ne yarış nede sürat hiçbiri yok.

kazanın oluş şekli nasılsa aydınlanmak isteriz ve aynı zamanda yalan yanlış basın haber yapıyorsa bununda hakkında suç duyurusunda bulunun cünkü bu motosıkletler le yapılan kazalarda genellıkle yanlış haber ve yorumlar yapılıyor sanki motosıklet lileri lekelemek gıbı siz tam tersını söylüyorsunuz ALLAH acınıza sabır versın arkadaşınızada rahmet etsın onun arkasından yalan yanlış haber yapılmamasını sağlamak görevınız

Allah rahmet eylesin. Yalnız bizler yarışçı değiliz yollarda yarış pisti değil.

Bırakalım tatlı-tuzlu motorculuk olayını bence,Herkes motosikletini bildiği gibi kullanır,Yanlışları varsa düzeltir.Düzeltmezse de kendi bilir.. Sonuçta bu konuyu daha uzatmanın bi alemi yoktur..Hepimiz yüzyüze bakıcaz ve bakıyoruz..

Ben Merhuma allahtan rahmet diliyorum.. Ancak olay basına yansıdığı şekliyle olmamıştır.Evet rahmetli levent abiyi tanıyanlar Sıkı bir SS ci olduğunu,hatta direksiyonunun takdir edilecek kadar iyi olduğunu söylüyorlardı..Fakat ne kadar iyi bilirsen bil,avkan abininde dediği gibi senedimiz yok Her an ne olacağı belli değil....

Ama adı çıkmıssa 9 a inmez 8'e mantığıyla haber yapmak,ve bu konuda insanların kafasında " Hız yapan motorcu ölür" Mantığını yerleştirmeye çalışan basınımıza Lanet etmek istiyorum...

Habere bak 6 kafadar Trafiğin olduğu yerde yarış yapmışlar kaza olmuş ölmüş...Böyle bir olay değil..Gezi maksatlı toplanmışlar ve Ortada Supersport makınayla bir kaza değil...

Kaldıki rahmetli bir hata yapmış ve sollanmıcak yerde bir sollama yaparak bunu canıyla ödemiştir..

Allah rahmet eylesin tekrar... CC Ne olursa olsun Motosikletlerin modeli ne olursa olsun dikkatli olmak her zaman doğru olandır...Yoksa allah korusun ölümle sonuçlanır..

Haberi Zeytinden öğrendiğimde Dizlerim titredi..O an çok kötü oldum.Ve ertesi gün kendimi veremeyeceğim için yapılan geziye de katılmadım..Bu da önemsenmesi gereken şahsım adına Bir hamledir...Bazen kafalarımız meşgul oluyor ve dikkat edemeyerek kazalar yapabiliyoruz...

Tüm iki teker kullanıcılarına allah yardımcı olsun..Kazadan beladan korusun,Yolları her daim Açık olsun...

Geride kalan Eşi ve ailesiNE EN ÖNEMLİSİ 2 TANE EVLADINA ALLAH SABIR VERSİN...HOŞÇAKAL LEVENT ABİ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar