Abicim RunaMagicK i tanıdığım için espri olarak yazdığını bidiğimi söyledim kaldıki Capanord'a ve batubay'a da görüştüğümüzde de bu konuyu konuştuk. Zaten Sarıyer börekçisinde böreklerimizi yerken telefondan foruma baktım yazdığnı görüp RuneMagicK'e gerekeni söyledim.
Avkan abi aman ha beni yanlış anlama kendini bilmez diye sana söylemedim. Başlık açıp sitede yazmadan kendi aralarında karar verip toplanan sonra fotoğraflarını eklerken tatlı motorcusu değiliz biz kafamıza koyduk mu gideriz yazanlara dedim.
ooooooo konu size denk gelmiş üstünüze alınmışsınız ki ne alaka kendını bilmezler diye beni tanımadan bu konunun üzerine başka topic den alıntı yaparak hareket edıyorsunuz bunada şaşırdım doğrusu ben kendi açmış olduğum topicde ki kendi arkadaşlarımla şakalaşmam dır bu kaldıki ne isminiz nede cisminiz bu konuda yer alıyor ve orda benım cok değerli arkadaşlarım bulunuyor biz kendi aramızda topic acmadan karar verdık gelemeyen kendı arkadaşlarıma yapılmış bır latıfedır bu anlam veremedım kendinizle alakası olmayan bır dudrumdan kendınıze alınganlık örneği yaparak bu lafı bu topice taşıyıp kendını bilmezler dıye yakıştırma yapmanızı hiç yakıştıramadığım gıbı üzüldümde anlamsız da buldum benim ne sizinle nede orda bulunan arkadaşlarımla bir problemım olamaz olmazda sevdiğim değerli bulduğum arkadaşlarım var aranızda kaldıki bir başka topicde yapılanı kendi yaptıklarımla değerlendırme yapmak fıkrı asla kendımde bulmadığım gibi başkalarınada laf atmak gıbı huyumda yoktuır hala konuyu buraya taşımanız ve kendını bilmezler dıye nıtelendirmeniz beni üzmüştür