"tatlı su motorcusu" genelde şaka amaçlı söylenir, tabi burda dikkat edilmesi gereken karşıdaki kişinin bunu ciddeye almadığından emin olmaktır.
Bazen şaka kaka olabiliyor.
Bu yorumu ciddiye alan biri gurur meselesi yapıp, yetersiz olduğu halde böyle bir sürüşü göze alıp hayatını tehlikeye atabilir.
Yoksa kimse yağmurda kullandı diye süper motorcu, diğeride kullanmadı diye çakma motorcu olmaz.
aye sen deneyimli bir sürücüsün anladığım kadarıyla bence daha önce nasıl topic ler açıldı bilemiyorum ama ayrıca bir topic açılarak nasıl motosiklet kullanmak gerekir diye en baştan yani yeni başlayanlar dahil olmak üzere son kullanıcılara kadar uzanan geniş bir yelpaze ile konuyu örnek ve belgeler ile açıklamak ve anlatmak gerekir diye düşünüyorum.Tabii bu benim yapabileçeğim bir iş değil çünkü ben bu konuda o kadar deneyimli değilim.
Gerçekten motosiklet sevdalısı olmak başka bir şey ve ayrıcalıklı bir şey bence.Site üzerinden yazışan arkadaşların günlük davranışları-yazıları anlık olarak değerlendirilip toparlamak gerekir bence.zaten alınan eleştiriler,yazılan yazılar sayesinde insanlar kendilerini yenileyebilir ve geliştirebilirler.Bence aslolan bu olmalıdır.Yani Allah rahmet etsin vefat eden arkadaşımızın ölüm sebebini de değerlendirip ordan da kendimize hisseler çıkartmalıyız.
Allah yolunuz açık etsin kardeşlerim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------
Sana da koca bir teessüf ..başka da bir şey demiyorum
açtığınız yalıköy gezi topiğinde 2 kere üstüne basa basa su motorcuları diye yazmanın nesi espiri ? Kaldıki ben katılmıyordum zaten geziye üstüme alınacağım bir şey yoktu ..o gün o yağmurda o yolu göze alamayan kişiler çıkmamış yola bu da çok doğal ,eğer birileri yalıköye gitmişse o yolun ne kadar uzun olduğunu ve o hava şartlarında çok tehlikeli bir yol olacağını bilir, bende bu duygu ve düşünceler içersinde olarak Runemagick 'in daha gurupta bir çok kişiyi tanımadan ,samimi olmadan ,açılmış gezi topiğinde ortama alay edercesine
''tatlı su motorcuları demesi'' bana göre basitliktir ,kaldıki o konuda bu kelime hakkında bir şey yazmadım ,ancak bu kaza topiğinde de arkadaşın gene düşüncesiz yazısı ,açıkçası canımı sıkınca duygu ve düşüncelerimi bu konuda belirttim bunun neresi kendini bilmezlik ?
Kaldıki bu düşüncemde Batubay ,Capanord ve Siyahatmaca da yazdıklarımda hem fikir olmuşlar ..
Maksadım artık uzatmamaktı bu konuyu ama öyle bir yazı yazmışsınki seni tanıyamadım Tuğushan ..
Abim benim iyi kızmışsın ha...Büyük olarak küçüklerin kulaklarını çek abi yanlız kulaklar yerlerinde kalsın he he he he he he :queen:.
Arkadaşlar büyüklerin ellerinde küöçüklerin gözlerinden öpüyoruz.:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------
Artık bu topicte yazmayalım arkadaşlar başsağlığı dışında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:25 ----------
arkadaşlar bir önerim daha var bu tür konuları MT İSTANBUL YOL GRUBU kullanıcı grubundan devam edebiliriz.Konularda tamamen motosiklet kullanımı yol bilgisi veya yol okuma vs devam eder.aye senden ricamız lütfen bize deneyimlerini aktar hatta gezilerimizde gel ve gerekirse orada sohbetlerimizde bizlere deneyimlerinizi anlatırsın kardeşim.MT İSTANBUL ETKİNLİKLERINDE-gezilerinde.