[Tekirdağ - MT]

:pr:bu tekirdağ böyle gitmeye mahkum motorcu yok ...un var şeker var su var helvayı yapacak usta yok

zaten havalar iyice sogudu,motora bindikten sonra doktora vereceginiz parayi motora binmeyerek saklayin,o parayla yaza daha cok yollar yapariz :)

Muratlıdanım bende ... Benimle Beraber + 7 diye düşünün bizim grup hazır burdan .. artık bahar aylarına doğru bişeyler yapmakta fayda var .: ))

Muratlıdanım bende ... Benimle Beraber + 7 diye düşünün bizim grup hazır burdan .. artık bahar aylarına doğru bişeyler yapmakta fayda var .: ))

2 yaz once afalan muratlıdan bayaa bi gurup geliyodu...o gurup siz olabilirmisiniz acaba...hayati abi o guruptan bikaçkişiyi tanıyodu:cat:

evet olabilir

2 yaz once afalan muratlıdan bayaa bi gurup geliyodu...o gurup siz olabilirmisiniz acaba...hayati abi o guruptan bikaçkişiyi tanıyodu:cat:

evet olabiliriz... muhtemelende biziz hayati abinin motorun markası modeli ney :) tekirdağdan tanıdıklarımız var

çünkü toplaşınca biraz fazla ilgi çekiyoruz birimizde yoshi birimizde vance hines egzoz olunca :D

Son düzenleme:
hüso nabüüüsüün bakıyom hep açıksın bu muratlıdan ekip kimmiş suzuki friwet li gökhan benim arkadaş ona sorsun süler ona ayrıca bende suzuki DR650 var:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

hüso nabüüüsüün bakıyom hep açıksın bu muratlıdan ekip kimmiş suzuki friwet li gökhan benim arkadaş ona sorsun süler ona ayrıca bende suzuki DR650 var:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

seni tanıyorum Gökhanda bizimle Beraber ben Özer Bu arada .. gsxr 750 600 F virago 250 (bORDO) regal RAPTOR , RAMZEY CHOPPER falan gördün mü ? BİZ HEP BERABERİZ BU ARADA SEN AKÇEŞMEDENSİN SANIRIM

ewet iyi bildin akçeşmeden bi ara bizimle gökhanla beraber gezmiştik sanırsam ordan hatırladım galiba:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

:)

ewet iyi bildin akçeşmeden bi ara bizimle gökhanla beraber gezmiştik sanırsam ordan hatırladım galiba:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

bahar aylarına doğru illa yollar bi yerde kesişecek ama yolun bu tarafa düşerse beklerim valla şu sıralarda çay içmekten öte gidemiyoruz :)))

evet tekirdağlı arkadaşlar boş durmayalım bu kadar mı kaldık yahu ?

boş durmak istemiyoruz ama havalar çok soğuk ne yapalım,havalar ısınsın biraz çıkarırız artık motorları.

TEKİRDAĞ MT ailesinin Mübarek kurban bayramını kutlar,sağlık,mutluluk ve esenlikler dilerim.

Adama sormuşlar NERELİSİN ? oda demiş ki DAHA EVLENMEDİM...

Ben maalesef :pr: TEKİRDAĞ MALKARA dan evlendim arkadaşlar 9 yıl önce,benide hemşehriniz olarak görebilirsiniz,Aslında yabancı sayılmam aslen ÇANAKKALE liyim,yaz gezilerinizde inşallah bende bir fırsat bulup tanışmak isterim sizlerle.

Son düzenleme:
:)

TEKİRDAĞ MT ailesinin Mübarek kurban bayramını kutlar,sağlık,mutluluk ve esenlikler dilerim.

Ben maalesef :pr: TEKİRDAĞ MALKARA dan evlendim arkadaşlar 9 yıl önce,benide hemşehriniz olarak görebilirsiniz,Aslında yabancı sayılmam aslen ÇANAKKALE liyim,yaz gezilerinizde inşallah bende bir fırsat bulup tanışmak isterim sizlerle.

ABİ TABİ BUYUR GEL BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VAR ;)

Tüm MT TEKİRDAĞ ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

inşallah seni aramızda görürüz gurubumuz çok iyi her hafta mümkün oldukça uçmak derenin dağlarına tırmanıyoz inanılmaz adrenalin:queen::queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen:abicim cçanakkaleye gelmeyi çok istiyoz baharda inşallah yardımcı olursun

Son düzenleme:
off havalar çok sogudu ve bugün muratlıya kar yagdı motorumsa içerde katil olucam canım sıkılıyor ya :S moto 59 ucmak dere maceralarınızı oturup anlattığımz zamanlarda gökhandan duyuyorum :D DAglara tırmanıomuşsunuz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar