[Tekirdağ - MT]

arkadaşlar yarın inşallah cross sahasındayız isteyen gelebilir çok zevkli oluyo süper adrenalin:queen::queen::queen::queen::queen:

bende yenı katıldım

arkadaşlar ben de katıldım. yaw hekes burdaymış benım yenı haberım oldu bende tekırdag merkez den orhan cbr125 im var

ayrıca motorum satılıktır düşünen varsa sahibinden com da 4148657 nolu ilan veya 05357775362 motorumu büyütmek için satıyorum hiçbir sorunu yoktur

Son düzenleme:
orhan hoşgeldin aramıza.... Umarım Yaza Bi Şekilde Bulusacagız :D Herşey bi yana ARkadaşlar Nasılsınız Umarım İyisinizdir.. 3 Gn önce motorumu cıkardım DIşarı 1 aydır calısmıyodum :D gezdireyim Dedim Biraz:D Hava güneşliydi Malum .d CAMur Var Die cıkarmıyorum normalde:D Ön Lamba Patlamış Onu Değiştirdim Dolaştım Falan Soktum Yİne yerine TAkoza Aldım yazı bekliyo Resmen :d Bu yaz katılımınızla Daha FArklı Geçicek ARkadaşlar :)

tekirdağ merkez endurocularına yaz kış yok...her pazar uçmakdere hiç olmadı merkezdeki cross sahaları...en son geziyi "gezi yazılarında" bulabilirsiniz...

geçtiğimiz cumartesi (2 subat)gökhanlarla yani bizim ekiple bi toplanmamız oldu 4 makine olduk youtubeye videolarını koyuyorum birazdan bişiler ayarlıcam süperdi.. : )

öncelikle slm arkdaşlar yeni gelenler hoş geldinizde bizim site ölmüş önceden ilk sırada olurdu şimdi 2 inci sayfada kimsede yok

gideriz tabi yaw,onurun motorla mı geleceksiniz yine.
tebrik et beni düz yolda düştüm motorun parçalarını bekliyorum.

özele gerek yok millet benim msn adresimi ne yapıcak.burdan versek de olur
[email protected]
havalar çok soğuk,biraz daha ısınsın toplanalım hakkatten.önümüzde çanakkkale gezisi var o zamana kadar toplanabiliriz.

tamam ben mail adresi vermek sorun olur sanıyordum [email protected] arkadaşlar biz muratlıdan 6 ile 10 arasında olabiliyoruz 250 cc ve üstü :) Bu arada Engin Abinin ne dediğini Anlamadım ..

Faruk Abi Bu ARada Gs 500 Varmış Sende sanırım NAsıl memnunmusun ? Gs500 Lere Meraklıyım Birazcık :)

Son düzenleme:
o paraya alınabilcek en güzel naked motor olduğuna inanıyorum.
gerçekten çok araştırdım almadan önce,hemen hemen herkes gs500 dedi.
çok rahat motor,istediğin yere de gidebilirsin.1 yılda 11 bin km yaptım,çoğu uzun yol.tavsiye ederim almak istersen,pişman olmazsın.

EVet :)

o paraya alınabilcek en güzel naked motor olduğuna inanıyorum.
gerçekten çok araştırdım almadan önce,hemen hemen herkes gs500 dedi.
çok rahat motor,istediğin yere de gidebilirsin.1 yılda 11 bin km yaptım,çoğu uzun yol.tavsiye ederim almak istersen,pişman olmazsın.

Evet Bende Chopper'dan Sonra Gs'ye Geçmeyi Düşünüyorum Açıkçası Hyosung GtR250 de kafamda var Ama Gs sonuçta Japon Makinesi Ve daha fazla agır basıyor.. ARkadaşlarımdada Suzuki var Ve Toz Kondurmuyorlar Resmen :) Senin Elindeki Kaç Model ?

2004,2005 trafiğe çıkışlı
18 binde
görmüşündür belki işe arada gidiyorum motorla muratlıdan geçiyorum
mavi
hatta muratlıda polis bile durdurdu çok sesi çıkıyor diye.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar