[Tekirdağ - MT]

bence bu sende geçen seneki gibi fazla soğuk havalar beklemiyor bizi.kıyafetlerimiz ve giysilerimiz güvenilir olduktan sonra soğuk bizleri o kadar da etkilemez bence.bayram sonrasında oruçlu olmayacağımız için böyle bir organizasyon düşünülebilir.siz de çanakkale sayfasından diğer arkadaslarla tanışabilirsiniz.eminim onlarda sizlerle tanışmayı ve arkadas olmayı seveceklerdir.kendinize iyi bakın.

slm arkadaşlar bende giremiyodum bilgisayarım bozuktu tamirdeydi gerçe hala tamirde ama olsun netten yazıyorum yeni gelenler hoş geldiiz bir çoğunuzu tanımıyorum bayramdan sonra gezi olursa gelirim ama bende ehliyet yok çünkü ocak ta 17 gircem ama güvenebilirsiniz bir motoru parçalayım tekrar toplaya bilirim bende 200 gs zealsun var

faruk bi seni tanıyorum...aramıdan çok değerli abimiz NECLET ABİ bizlerden ayrıldı mekanı cennet olsun.işallah sizlerle(TekirdağMT iile de tanışırız))

abi evet ya,gerçekten çok üzüldüm çalışmasam gidicektim necdet abimizin cenazesine.benim düğün yakınladı mana ile gelirsiniz belki buralara da yine görüşürüz sizlerle.

cümleten selamın aleyküm. arkadaşlar ben edirnedenim tekirdağlı tanıdıkalrımız var ama bi türlü kazan rakısı içmedik. nasıl yapıcaz bu işi ben kazan rakısı istiyom.:cat:

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

faruk nasılsı yaa.nerelerdesın sen hayattamısın..en son bi düğün kokusu vardı...??

hala var tebrik ve taziyeler bölümüne konuyu açtım.beklerim düğüne.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekirdağ mt bana mototekin numarası lazım yazabilirmisiniz acaba?

abi hüsnü abinin dukkan tekirdağ taşındı bizim yeğen orda çalışıyodu oral tekirdağda ki numarası vereyim sana 2628888 cep tel 05353827570 mototek abi buyur

tekirdagli motorcular,burasida bizim kirklareli mt gibi olmus.tamam anladik havalr soguk motorlar kenara cekildi ama en azindan burda biraz ilk safyalarda tutalim
herkese saygilar ...

Malum vizeler başlıyor tekirdağlı vede lüleburgazda oturan biri olarak vizelere de motorla gelicem takılmak ısteyen var mı arkadaşlar? değirmenaltında okuyorum bu arada

tekirdağ merkezden yolların vazgeçilmez motorcusu bende varım:cat:

arkadaşlar bizimde bi sitemiz var motor59.com onada üyeliğinizi bekliyoruz henüz yapım aşamasında :)

Son düzenleme:
:queen::cherry::p:mrgreen::)iiiidir mari hüseyin sen naabarsın gelmez oldun mekana duydum ktm alıcakmışın doğrumu

arkadaşlar madem bukadar tekirdağda motor seven var ee niye kurmuyoz yahu şu kulubü ::rantinp:.... destek vermek ısteyenler bu kulube buluşalım ne dersiniz...:):mrgreen::cherry::queen::bounce:

Son düzenleme:
hayati abi tekirdağ'da motorcu varda şu clup işine girmek ısteyen yok...
burgazda bile clup var ama tekirdağ'da yokk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar