hayati abi tekirdağ'da motorcu varda şu clup işine girmek ısteyen yok...
burgazda bile clup var ama tekirdağ'da yokk
Burgazdaki klübe ben üye olmadım şahsen belki ilerde olurum
hayati abi tekirdağ'da motorcu varda şu clup işine girmek ısteyen yok...
burgazda bile clup var ama tekirdağ'da yokk
r:bu tekirdağ böyle gitmeye mahkum motorcu yok ...un var şeker var su var helvayı yapacak usta yok
Muratlıdanım bende ... Benimle Beraber + 7 diye düşünün bizim grup hazır burdan .. artık bahar aylarına doğru bişeyler yapmakta fayda var .: ))
2 yaz once afalan muratlıdan bayaa bi gurup geliyodu...o gurup siz olabilirmisiniz acaba...hayati abi o guruptan bikaçkişiyi tanıyodu:cat:
hüso nabüüüsüün bakıyom hep açıksın bu muratlıdan ekip kimmiş suzuki friwet li gökhan benim arkadaş ona sorsun süler ona ayrıca bende suzuki DR650 var:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
ewet iyi bildin akçeşmeden bi ara bizimle gökhanla beraber gezmiştik sanırsam ordan hatırladım galiba:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:
TEKİRDAĞ MT ailesinin Mübarek kurban bayramını kutlar,sağlık,mutluluk ve esenlikler dilerim.
Adama sormuşlar NERELİSİN ? oda demiş ki DAHA EVLENMEDİM...
Ben maalesefr: TEKİRDAĞ MALKARA dan evlendim arkadaşlar 9 yıl önce,benide hemşehriniz olarak görebilirsiniz,Aslında yabancı sayılmam aslen ÇANAKKALE liyim,yaz gezilerinizde inşallah bende bir fırsat bulup tanışmak isterim sizlerle.
TEKİRDAĞ MT ailesinin Mübarek kurban bayramını kutlar,sağlık,mutluluk ve esenlikler dilerim.
Adama sormuşlar NERELİSİN ? oda demiş ki DAHA EVLENMEDİM...
Ben maalesefr: TEKİRDAĞ MALKARA dan evlendim arkadaşlar 9 yıl önce,benide hemşehriniz olarak görebilirsiniz,Aslında yabancı sayılmam aslen ÇANAKKALE liyim,yaz gezilerinizde inşallah bende bir fırsat bulup tanışmak isterim sizlerle.